Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה למבינים במחשבים DDR2 וDDR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, היום ביקרתי בחנות מחשבים ורציתי לקנות זיכרון פנימי. לאחר בירור הבנתי שאני צריך DDR.

כשניגשנו למחירים הDDR 400Mhz עלה פי 2.5 יותר מDDR2.

לא רכשתי כלום בסוף, הלכתי לבדוק בזאפ וגם שם זה ככה.

יש למישהו הסבר הגיוני למה ישן יותר יקר יותר?

ועצה כללית, יש לי עכשיו 512 מגה של DDR 400Mhz, מה כדי לי להוסיף? איזה כרטיס?

תודה מראש לעונים.

:-) just smile
פורסם

DDR יקר יותר בגלל שהוא מיוצר בכמויות קטנות - אם בכלל.

DDR2 נפוץ היום הרבה יותר ומחירו זול בגלל הביקוש.

אם יש לך עכשיו 512 מגה,היתי ממליץ להשלים לג'יגה,גם תלוי למה המחשב משמש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תתפלא כמה עולה SDRAM ששלט במחשבים לפני הDDR1

ובמחיר של SIMM של 486 אפשר היום לקנות MACBOOK...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צחק צחק אבל לפני 5 שנים נשרף אצלנו בעבודה בקר של MAINFRAME.

הוא השתמש בזכרונות SIMM שאי אפשר היה להשיג באף מקום. היה צורך להחליף גם לוח אם של 486 לדבר הזה.

הפכנו את העולם ולא מצקאנו.

מחיר של בקר חדש היה בסביבות ה 30K דולר.

בסוף סחבק נסע לבקר קרוב משפחה ופתאום גילה במחסן אחד כזה בדיוק והתברר שהוא חיפש איך לזרוק אותו לאן שהוא.

סחבק מכר אותו לחברה ב 2000 דולר.

אל תדאגו לקרוב - הוא קיבל חצי:lol:

פורסם

אם כבר כל המומחים למחשבים התרכזו כאן, חבל לי לפתוח שרשור נוסף.

לאחר התקנת צורב במחשב, המסך מפסיק להציג/ לקבל אות ברגע עליית הווינדוס (XP) עד לרגש שבו הווינדוס עלה המסך מציג כרגיל ופועל תקין גם בסייף מוד הכל תקין.

את הצורב ניתקתי ועדיין הבעיה קיימת.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
ערב טוב לכולם, היום ביקרתי בחנות מחשבים ורציתי לקנות זיכרון פנימי. לאחר בירור הבנתי שאני צריך DDR.

כשניגשנו למחירים הDDR 400Mhz עלה פי 2.5 יותר מDDR2.

לא רכשתי כלום בסוף, הלכתי לבדוק בזאפ וגם שם זה ככה.

יש למישהו הסבר הגיוני למה ישן יותר יקר יותר?

ועצה כללית, יש לי עכשיו 512 מגה של DDR 400Mhz, מה כדי לי להוסיף? איזה כרטיס?

תודה מראש לעונים.

איזה מעבד יש לך ? סיכוי סביר מאוד ששווה לך לביא לוח אם + זיכרון DDR2,

1 ג'יגה של DDR2 במהירות 667 עולה היום מאה שקל, ולוח אם פשוט ניתן להשיג ב270 שקל (של ג'יגה בייט ולא איזה חברה NO-NAME) במצב הזה ב370 שקל תקבל לוח אם חדש וטוב יותר (כמעט בטוח) עם זיכרון שבהחלט טוב יותר,וזה יעלה לך כמו להרחיב את הDDR שלך כמעט

פורסם

תודה לכולכם, בסוף רכשתי זיכרון 512 DDR1 במחיר של 180 ש"ח. וכך השלמתי ל1 ג'גה על המחשב.

המחשב בעיקר משמש לסרטים ואינטרנט, מדי פעם אוליי איזה משחק.

עתיד, חשבתי על האפשרות הזו, המעבד שלי זה אינטל פנטיום 4 2 ג'יגה הרץ ואני לא חושב שיש לוח אם מתאים לזה, מה עוד שרק שלשום קניתי כרטיס מסך עם חיבור AGP וללוחות אם החדשים יש PCI.

בקיצור אני אסתפק במה שיש. תודה על העזרה.

:-) just smile
פורסם
איזה מעבד יש לך ? סיכוי סביר מאוד ששווה לך לביא לוח אם + זיכרון DDR2,

1 ג'יגה של DDR2 במהירות 667 עולה היום מאה שקל, ולוח אם פשוט ניתן להשיג ב270 שקל (של ג'יגה בייט ולא איזה חברה NO-NAME) במצב הזה ב370 שקל תקבל לוח אם חדש וטוב יותר (כמעט בטוח) עם זיכרון שבהחלט טוב יותר,וזה יעלה לך כמו להרחיב את הDDR שלך כמעט

אני אשמח אם תראה לי איפה אפשר לרכוש ב 280 שח לוח אם זה גיגה בייט שתומך DDR2, הלוח הכי זול שלהם שתומך נמכר בארץ הכי נמוך ב 350 שח והוא ממש לא משהו.

אני בתור דילר, שקונה בכמויות מהיבואנים בקושי מקבל מחירים כאלו.

בעניין הזכרונות הם באמת מאוד זולים היום ובקצת יותר ממאה שח ניתן לקנות גם של חברה מובילה כגון kingstone.

פורסם

הלוח הכי זול של ג'יגבייט למעבדי אינטל הוא 945GCMX-S2 והמחיר שלו 268 ש"ח, ול-AMD זה M61SME-S2 שעולה 285. שניהם תומכים ב-DDRII

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...