Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טבק לנרגילה בקרית אתא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מחר אני נוסע לבקר את אמא שלי בקרית אתא ולא נראה לי שיספיק לי הטבק שיש לי עכשיו:-(

איפה אני יכול לקנות טבק לנרגילה באזור המרכז המסחרי שם?

תודה:wink:

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

אני תמיד קונה בכפר יאסיף עם החברים...רק שכל ההספקה שלנו לא אצלי.(וזה שההספקה אצלו בצבא עד יום שישי)

לי יש בנגילה נפרדת משלי בשביל הניידות

ואין לי אפשרות לעבוד דרך כפר יאסיף כי אני נוסע לבסיסי(באוטובוס) ואז לבקר את אמא שלי

אני כולה צריך איזה קיוסק שאני יכול לקנות בו חבילה קטנה אחת של תפוחים:|

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

אני בטוח שבקריית אתא יש קיוסקים, אם אתה לא מחפש טעם במשקל אז אין בעיה לקנות בפיצוצייה שיש כל 2 מטר בכל עיר.

:-) just smile
פורסם

אין על הטעם של עבד מאום כולתום שביפו

פשוט תענוג הטבק שהוא מכין

ממליץ לכולם לנסות אותו!

50-60 שקל ואת יוצא עם טבק "הום מייד"איכותי וגם הכמות היא יותר ממה שיש בפאקט

זה גם מאוחסן בתוך קופסה מפלסטיק שזה הרבה יותר נוח ופראקטי

פורסם

מה אתה גנוב? כול הטבק שאתה מביא מכפר יסיף יש לך בוואדי ניסנאס אצל בחור שכול החברים קוראים לו שאדי ומהואדי.

אז איך מגיעים אתה שואל?

איך שאתה יורד מציונות לוואדי אתה עובר את השלט זכות קדימה הענק(לא פונה ימינה) וממשיך כמה מטרים למטה תהיה לך חנות של נרגילות בצעד שמואל.

טבק יש לו בשפע גם בשקילה וגם באריזות אני אישית ממיך על טבק של "עבד אל קדאר" טבק 2 תבוחים הכי טוב לדעתי.

200 גרם ב18שקלים.

אתה יכול לישאול את כול החבר'ה מהמיפגשים איך הנרגילות שלי(כולל מקס).

DSC07974.jpg

פורסם
הבחור מקרית אתא ורוצה חפיסת טבק ואתה שולח אותו ליפו?!

קצת לא הגיוני...

זאת הייתה המלצה כללית! בישביל כולם........

בקשרק לבחור לא מיבן למה הוא שאל פה בכלל הרי בכל פיצוציה יש טבקים ככה

שזאת ל בעיה ללכת ולקנות , אפילו בתחנת דלק ילאו יש

פורסם

אני ממליץ לך לנסוע לכפר יאסיף, יש לך שם את מלך הנרגילות שמייבא טבק מצויין ממצרים ויש לך את עבדל קאדר שמייצר טבק ביתי. אם תרצה יותר פרטים אתה מוזמן לבקש.

• תוכן חדש...