Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים שמתי את המזרקים של האוטו אצל שלום קרבורטורים ברחובות החשמונים בבני ברק (הרחוב של אפי אגזוזים). נאמר לי שהמזרקים עוברים ניקוי ובדיקה והתהליך לוקח כ-3 שעוןת.

ביום שאחרי חזרתי לקחת את המזרקים וכמובן שילמתי (מזומן ואפילו חשבונית לא רצו להוציא לי).

אני אציין שהמזרקים חזרו מלוכלכים חיצונית (עם שכבת משקעים סביב חרירי הריסוס) בדיוק כמו לפני הניקוי.

כמובן שלא היתה תגובה חיובית מצד המנוע מה שהיה נראה לי מוזר לאור העובדה שיש חוסר דלק וכל מה שנשאר לטפל בו הם המזרקים.

בגלל החשש הזה, פרקתי שוב את המזרקים ולקחתי אותם לניקוי במקום אחר, שם היתי נוכח במהלך הבדיקה והניקוי, כמובן שמזרק אחד נתן תפוקה ירודה (של 20 אחוז פחות) משאר המזרקים והוחלט על ניקוי.

לאחר הניקוי הזה המזרקים יצאו נקיים חיצונית! ושוב נערכה בדיקה והפלא הוא שכל המזרקים נתנו כמות דלק שווה.

הרכבה שלהם על האוטו ונסיעה עד לחימום מנוע מלא והופ, המנוע עובד פלס!

מה שהביא אותי למסקנה שאצל שלום קרבורטורים לא ניקו שום מזרק.

היום הגעתי לשם לקבל הסברים ולקבל את הכסף בחזרה. ישר נאמר לי שהם בדקו וניקו והכל ואת הכסף שלי אני אקבל רק דרך בית משפט.

אז מי שמתכנן ללכת לשם לכל בעיה שהיא, שיחשוב פעמיים אם בא לו לזרוק כסף לחינם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בסוף הגעתי אל משה זר בפ"ת ושם טיפל במזרקים חיים יוד (חבר פורום) והראה לי את כל התהליך.

in the face

with a chair

פורסם

היי, הזלזול נובע כי הוא יודע שאולי 1 מתוך 1000 ילכו למשפט על 200 ש"ח, אבל יש שיטות אחרות לפתור את הבעיה (מי שיבצע חיפוש בפורום יגלה את אחת השיטות שלי)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
היי, הזלזול נובע כי הוא יודע שאולי 1 מתוך 1000 ילכו למשפט על 200 ש"ח, אבל יש שיטות אחרות לפתור את הבעיה (מי שיבצע חיפוש בפורום יגלה את אחת השיטות שלי)

על איזה שיטות אתה מדבר?

הסגה שלך נמשכת מעל חצי שנה, לצערך, עדיין לא היגעה לסיומה.

אם צריך אז הולכים למשפט בתביעות קטנות- אור, עיקרון זה תקף גם למקרה שלך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אכן, לאחר ניקוי מזרקים המזרקים אמורים לצאת ממש חדשים,גם מבחינת לכלוך חיצוני.

כך לפחות היה כשניקיתי את המזרקים שלי בלדיקו בראשל"צ (יבואני BOSCH).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אור יהיה לי קשה להוכיח בבית משפט שבכלל היה לי משהו איתם כי חשבונית לא הוציאו

לכן מס הכנסה קיבל ממני פניה לגבי העניין (יש להם עומד מודיעין כזה באתר שלהם)

אני מניח שהוא כבר ידפק מזה כמו שצריך או לפחות יתחילו לחטט לו בפנקסים ואז זה ירתיע אותו להבא.

מה גם שהוא אמר לי ללכת לתבוע אותו, הוא ידע למה הוא אומר את זה (אין לי איך להוכיח שביצעתי איתו איזו עסקה)

in the face

with a chair

פורסם

היי, לגבי התביעה שלי: מדובר בסיפור מהתחת, לא במשהו שאפשר להכנס אליו כתביעה קטנה, כלומר צריך עו"ד והתיק יהיה יותר יקר מכל הקייס עליו.

לגבי מה שעושים לבעל מקצוע: אני סגרתי לבנאדם עסק, פשוט העמדתי את הרכב בכניסה למגרש עד שהוא הסכים להתייחס אלי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...