Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטח מתכוון כזאת.. ;)

1.JPG

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בידיוק!

אבל מה אפשר כבר לעשות עם כזאת טורבו בכבישי ישראל, שלא נשכח את הפקקים...:?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

לנסוע איתה בשבתות, חגים וסתם ימים חופשיים לכבישים שהם לא גוש-דן.

אתה חושב שבקליפורניה אין פקקים?

בלוס אנג'לס יש להם פקקים מטורפים בכבישים עם 6-7-8 נתיבים.

בסן פרנסיסקו יש שעות שיהיה לך קל יותר ללכת ברגל מצד אחד של העיר לשני מאשר לנסוע ברכב.

בסקרמנטו (בירת קליפוניה) יש פקקים שלוקחים את פקקי הכניסה לת"א בשעות הבוקר בהליכה. רק שאצלהם זה לא רק בבוקר. זה כל היום.

וכל זה עדיין לא מפריע לקליפורניה להיות איזור המכירות מספר 1 של פורשה בעולם.

נראה לך שבגרמניה אין פקקים? יש שעות שהאוטובאנים כלכך עמוסים שהם פותחים את השוליים בתור נתיבי תחבורה נוספים כדי להקל על הלחץ.

מנסיון, זה לא עוזר יותר מידי. בביקורי האחרון בגרמניה נקלעתי בטעות לRING של שטוטגרט בסביבות השעה 4 אחה"צ. עמדתי כמעט 3 שעות בפקק (עם רכב ידני). וגם זה בזכות הGPS שהוציא אותי מהRING והעביר אותי דרך העיר עצמה (שגם לא היה חסר בה פקקים).

בלונדון, אחת הערים עם הכי הרבה SUPERCARS למיניהן בעולם, ממש כל רחוב תוכל למצוא למבורגיני, פרארי, פורשה, בנטלי, רולס-רויס, אסטון מרטין וכו'.. (את כולן. לא או זה - או זה - או זה),

יש עומס כלכך גדול בכבישים, שלפני כמה שנים התחילו לקחת כסף בשביל כניסה לעיר עם רכב.

למעשה, למרות הכסף עבור הכניסה לעיר, עדיין יש עומס כלכך גדול, שעכשיו הסכום עולה ל25 פאונד ליום(!!!). שזה בערך 200 ש"ח ליום.

וגם זה לא עוזר מול הפקקים האדירים שם.

ב"מבחן" שעשו בטופגיר להגיע מצד אחד של לונדון לצד השני, השוו בין תחבורה ציבורית, שייט בנהר האדסון, נסיעה על אופניים ונסיעה ברכב.

מיותר לציין שהרכב הגיע זמן רב (מאוד) אחרי כל האחרים. (המנצח, למיטב זכרוני, היה האמונד על האופניים).

פורסם

בלונדון, אחת הערים עם הכי הרבה SUPERCARS למיניהן בעולם, ממש כל רחוב תוכל למצוא למבורגיני, פרארי, פורשה, בנטלי, רולס-רויס, אסטון מרטין וכו'.. (את כולן. לא או זה - או זה - או זה),

יש עומס כלכך גדול בכבישים, שלפני כמה שנים התחילו לקחת כסף בשביל כניסה לעיר עם רכב.

למעשה, למרות הכסף עבור הכניסה לעיר, עדיין יש עומס כלכך גדול, שעכשיו הסכום עולה ל25 פאונד ליום(!!!). שזה בערך 200 ש"ח ליום.

וגם זה לא עוזר מול הפקקים האדירים שם.

ב"מבחן" שעשו בטופגיר להגיע מצד אחד של לונדון לצד השני, השוו בין תחבורה ציבורית, שייט בנהר האדסון, נסיעה על אופניים ונסיעה ברכב.

מיותר לציין שהרכב הגיע זמן רב (מאוד) אחרי כל האחרים. (המנצח, למיטב זכרוני, היה האמונד על האופניים).

ברגע שיש לך את הרכבים שרשמת, 200 ש"ח ליום לא מזיז לך כ"כ כנראה.

ד.א,

איך הם גובים את המס? בכניסה לעיר? (אז אם אני נכנס פעם אחת ולא יוצא אז לא משלם יותר?)

או לפי שייכות לעיר? (ואז אם אני מגיע מבחוץ אני לא משלם?)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לא כל מי שנוסע בפורשה, אסטון-מרטין, פרארי ולמבורגיני באמת רוצה ומוכן לשלם אלפי(!) פאונדים בשנה על כניסה לתוך העיר.

אל תשכח שבנוסף לעמלת הכניסה לעיר יש תשלום על חנייה, שגם אינו זול בלונדון (אני בספק אם מותר להכניס את המילה "זול" בין המילים חנייה ו-לונדון).

לגבי הגבייה, אין לי מושג איך מתנהלת בדיוק הגבייה,

אבל לפי מה שהבנתי, המערכת מצלמות שמכסה כמעט את כל לונדון עובדת בערך כמו המצלמות שיש בכביש 6, ע"י זיהוי המספר והכנסתו למחשב.

במידה ולא שילמת על נסיעה בתוך לונדון לאותו יום - אתה מקבל קנס (שלפי אותו בחור לונדוני - הוא ענק).

פורסם
קצת מוזר, משאית של מרצדס מובילה פורשה ..... :roll:

פורשה צריכה לקחת את המכוניות שלה איכשהו והיא גם לא מייצרת משאיות אז ככה ש... No other choice.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

2 שאלות.

1- איך אתם יודעים שהמשאית של מרצדס?

2- אלכס, למה יהיה קשה לראות מובילית כזאת בארץ אם לא נתייחס למכוניות שעליה?

פורסם

זה ידוע, :-D

Mercedes can also bring driving pleasure

benzhauler.jpg

חוץ מזה, לי זה נראה כמו וולוו, איפה מומחי המשאיות.

פורסם

אל תדאג, בקצב שהם התחילו עם הקאיין, משאית של פורשה תוביל מרצדסים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...