Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היום קיבלתי את המגבר SOUNDSTREAM LW4.480.

השאלה שלי אם הוא מספיק חזק בשביל להרים לי זוג קומפוננט כמו מורל דוטק?

תודה לעוזרים ;]

לילה טוב

פורסם

הנתונים של המגבר הם כאלו:

4 ערוצים

60RMS X 4 בחיבור 4 אום

90RMS X 4 בחיבור 2 אום

180RMS X 2 בגישור

קרוסאובר:

- HP 40-400Hz 12dB per Octave

- LP 40-400Hz 12dB per Octave

- תחום תדרים 20HZ-20KHZ.

- מערכת קירור מורחבת לעבודה מאומצת.

- עיוות צליל נמוך ביותר 0.05%.

- שולט נפרד על בס (BASS BOOST)

מקווה שעכשיו תוכלו לעזור לי

תודה

פורסם

אני לא מאמין שהמגבר יוציא את המירב מהרמקולים, 60 רמס לערוץ זה לא להיט לרמקולים כאלו.

ע"פ ההצהרה של מורל, הם נותנים 140 רמס(70 לכל צד)-קצת יותר ממה שהמגבר שלך מוציא.

בכל זאת, לא תדע אם לא תשמע :)

פורסם

ע"פ ההצהרה של מורל, הם נותנים 140 רמס(70 לכל צד)-קצת יותר ממה שהמגבר שלך מוציא.

:shock:

מאיפה הבאת את זה?

הם 140 וואט כל אחד כלוומר כל מידבאס הוא 140 וואט (לגבי הטוויטר אני לא בטוח אבל הוא איזה 120 וואט וזה גם בכל צד)

לא חלקים את זה ולא מפצלים את זה

וחבל שאתה כותב דברים לא נכונים

לפותח השרשור המגבר חלש יחסית אבל הוא יכול להגביר את הסט הזה אם תרגיש שמשהו חסר לך תמיד תוכל לעשות גישור ולתת לרמקולים יותר כוח

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אורן,

הבעיה היא שאני מתכנן גם לחבר סאב, או שאפשר לגשר גם וגם?

אפשר לומר לי באחוזים, כמה הרמקולים יהיו נצילים עם המגבר הזה?

תודה

פורסם

לא אין אפשרות לגשר גם וגם מהסיבה הפשוטה שאתה תוריד זוג ערוצים ל2 אום והמגבר שלך לא תומר גישור ב2 אום

אני מאמין שאתה תנצל אותם די טוב כלומר לא ניצול מלא אבל ניצול טוב קשה לי להגיד לך באחוזים כי זה גם תלוי בהתקנה שלך בבניות(אם יש) כיוונים וכו'

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אם אתה מעוניין לחבר 2 זוגות (4 קרוסים) למגבר בנוסף לסאב

ניתן לעשות זאת רק מה - אתה קורע את המגבר :]

את הסאב ניתן לחבר בגישור כל עוד ההתנגדות של הסאב לא יורדת 4 אוהם

המגבר לא כל כך מפלצת כדי להחזיק סאב בגישור מתחת ל4 אוהם

את 2 הזוגות של הקומפוננטים ניתן לחבר בחיבור מקבילי לכל ערוץ זאת אומרת ימין קדמי ואחורי על יציאה אחת ושמאל קדמי ואחורי על יציאה שניה

שוב המגבר יאכל כאפות מזה - הוא לא בנוי לעבוד ככה תחת זמן רב

.

פורסם

יגאל,

כנראה שהבלבלנו כולנו כאן. אני יסביר את השאלה שלי שוב.

יש לי את המגבר הנ"ל ואני מעוניין לחבר עליו קומפוננט(2 קרוסים+2 רמקולים) מקדימה בלבד וסאב אחד.

השאלה שלי היא אם המגבר שלי יוכל לסחוב כמו שצריך קומפוננט כמו מורל דוטק בחיבור רגיל ובנוסף לקומפוננט גם סאב?

מקווה שהבנו :-)

תודה לכם על העזרה

פורסם

לא משנה מה אתה מגביר בשני הערוצים הנותרים, זה לא משנה את העובדה ש60W RMS לא מספיקים לסט שהוא 140W RMS.

מה שכן, חיבור של סאב בגישור יגרום למגבר להיתחמם קצת יותר מאשר עם זוג רמקולים על שני ערוצים. זה טבעי לגמרי.

• תוכן חדש...