Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקרוא ולא להאמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה שאתה בשוק מתגובותי לא בהכרח אומר שאני טועה. זה שאתה לא מצליח להבין את ההגיון בדרכי הפעולה שאני מציע לא בהכרח אומר שאני טועה. אני חושב שירי על המחבל הפצוע עלול היה להיות מסוכן יותר במידה וקליע או ריקושט היה פוגע בחגורת הנפץ ומפוצץ את קצין המשטרה שהיה במרחק של כשני מטר מהמחבל ביחד עם הצלמים והעיתונאים ושאר הסקרנים.

נכון , יש סיכון מסוים בירי.

אבל אם נבחן את דרך הפעולה של הקצין אתה יכול לראות שהוא לא פעל מתוך טירוף אלה פעל בצורה מקצועית (ואף יש לו הכשרה לכך מעבר לכל שוטר רגיל).

ריקושט סביר מאוד להניח שלא יעוף על החגורה במידה והירי יתבצע בצורה נכונה והוא אכן התבצע נכון.

*הקצין שינה את זווית הירי שלו כך שהירי לאורך הגוף ולא מול הגוף מה שדורש סטייה עצומה ביחס לטווח הירי על מנת לפגוע בחגורה .

*הקצין נכנס למצב ירי בצורה נכונה וביצע ירי מדויק ומבוקר. בטווח של 2-3 מטר בערך הסיכוי לפגוע הוא גדול מאוד ואם יש פגיעה אין ריקושט.

*על מנת שיווצר ריקושט שיעשה דרכו לחגורת נפץ הכדור היה צריך לפגוע לפני המחבל ושמאלה מנקודת הירי. הסיכוי לכזה היסט בירי הוא מאוד קטן . שוב מדובר על סטייה משמעותית ביחס למרחק ולתנאים הנוחים שבו התבצע הירי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

פגעת בנקודה עופר, הקצין שינה עמדה אחרי ירי ממחסה

הוא עבר לירי בתנוחה יותר נוחה

כלומר הוא שינה עמדה, אין לנו את משך הזמן המדוייק בו החליף הקצין עמדה וגם אין לנו אינדיקציה לגבי הכוחות הסובבים בזמן הירי

גם אין לנו מידע אם הקצין הורה לו להניח את הידיים בתנוחה שלא יוכל להפעיל את המטען, לפי הסרט הראשון

http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=31957&CatID=342

כאן הסרט יותר מדוייק, החבלנים נערכים והפקד יורה, 12 דקות, מזיהוי המחבל ועד הריגתו

אין פה קשר למחבל או לא, יש קשר למוסר, הדבר שלדעת לא מעט אנשים מפריד ביננו לבינם

ירי מוצדק? אפשר לומר שכן

האם היינו יכולים להמנע מהריגת אדם (שהוא מחבל), ולהחליף שופט ותליין , סביר להניח שכן

נקודת הכותב הייתה כי אנשים מהללים בעיניים עיוורות הריגה של מחבל על ידי לובש מדים

שאלות מוסריות כמו שהעלה הכותב היא לדעתי דבר נכון, אין קשר למחבל בעניין אלא לשאלה של החברה הישראלית שלא שואלת שאלות כאשר מדובר במדים, וכותב המאמר קורא לזה שילוש קדוש

לדעתי תמיד יש מקום לחשיבה כמו של הכותב גם אם אני לא מסכים איתה

• תוכן חדש...