Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יותר משנה ראיתי באיזה אתר ישראלי, סרט ישראלי על אלוהים. אני לא זוכר את השם שלו אבל זה היה סרט מאוד מעניין, שאישית לי הוכיח הרבה דברים מאוד מעניינים מהתנך כנכונים. אני אשמח לקבל לינק להורדת הסרט או את שם הסרט אם מישהו יודע על מה אני מדבר...אני זוכר שאיזה אדם דתי מדבר רוב הסרט אם למישהו זה מזכיר אותו.

פורסם

אם יש בסרט פסוקים מהתנ"ך שניבאו אירועים היסטוריים אולי אני אוכל לעזור לך

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לא זוכר כל כך. אני זוכר שהרא ובסרט כמה עובדות שכתובות בתנך וגילו שזה נכון רק ב100 שנה האחרונות. כמו שכדור הארץ עגול, מספר כוכבים ביקום, משהו שקשור לדגים לא זוכר בדיוק ועוד כמה דברים מעניינים.

פורסם

אם כל אלו נכונים, ובעצם המדע לא שווה כלום, אז למה לא המציאו את הטלוויזיה בתקופת התנ"ך?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תוכן חדש...