Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים.

יש בבעלותי דייהטסו סיריון שנת 99 ידנית מהשכרה עם ק"מ יחסית נמוך 150K אבל איכשהו המנוע נשרף.

אני עומדת בפני דילמה קשה: האם להחליף את המנוע ולמכור את הרכב או למכור אותו עכשיו בלי מנוע למוסך או משהו בסגנון.

אני אשמח להערכות מחיר בנוגע להחלפת מנוע והסיכויים למכור את הרכב במחיר נורמלי...ואני גם אשמח אם מישהו יודע לאן אפשר למכור רכב ללא מנוע מתפקד.

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

נשרף? אז כל תא המנוע שרוף? אם הכוונה למנוע שחוק/בלוי לחלוטין אז עדיף כלכלית להחליף מנוע ואז למכור. תמיד יציעו לך הרבה פחות כסף מאשר המחיר של החלפת המנוע.

פורסם

המנוע היה יבש והתפגר... איך זה קרה לא הבנתי בדיוק אבל במוסך הציעו לי 5500 ש"ח.

האם זה מחיר סביר לדבר הזה?????

פורסם

לדעתי כדאי לך לברר מחיר בעוד כמה מוסכים. אפשר אולי לסגור את הפינה עם עוד כמה שקלים בכיס.

אם תמכרי את הרכב תקבלי תמורתו כמה אלפי שקלים בודדים. מה תיקני אז? פיאט אונו מודל 88?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המנוע היה יבש והתפגר... איך זה קרה לא הבנתי בדיוק אבל במוסך הציעו לי 5500 ש"ח.

האם זה מחיר סביר לדבר הזה?????

יבש? את מתכוונת, שכחת לבדוק שמן/מים מדי פעם? :roll:

פורסם

מה זה משנה, למה המנוע הלך ? זה לא נושא השירשור כאן.

קרה מה שקרה, המנוע מת, והיא שואלת מה לעשות עכשיו.

-----

גם אם תלכי על ההצעה שקיבלת ותחליפי מנוע ב 5500, ואז תמכרי את הרכב, זה עדיין יותר משתלם, מאשר למכור אותו במצבו הנוכחי, כי המחיר שתקבלי על רכב מושבת יהיה נמוך הרבה יותר מאשר מחיר של רכב תקין פחות מחיר החלפת מנוע.

במכירה, מנוע שהוחלף מהווה יתרון (לא תמיד בצדק) עבור רוכשים רבים.

פורסם

משום מה יש תכונה אצל רבים "לתקן ולמכור את הרכב" וזה במקום "לתקן ולהמשיך לנסוע עם הרכב".

כאשר הטריגר "למכור" הינו הקילקול ברכב !.

כבר השקעת אז למה למכור ?. הלו ,לפני הקילקול לא חשבת למכור !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים...

בעניין הלמה למכור את הרכב...

שוב אני לא ממש מבינה שום דבר כפי שכבר ראיתם, אבל ממה שיעצו לי הבנתי שמנוע חדש זה פתח לצרות ועדיף למכור את הרכב.

גם בנושא הזה אשמח לעצה כי חוץ מעניין המנוע הרכב בסדר ועד עכשיו לא היו לי בעיות איתו

ואגב לא שכחתי למלא שום דבר, נקרעה אחת הצינוריות וזה מה שהוביל להתחממות יתרה של המנוע...

תודה לכם.

פורסם

רצוי שתגיעי למוסך עם המלצות (ועוד יותר עדיף עם מישהו שקצת מבין יותר ממך) - תחליפי מנוע וסעי לשלום.

הסיריון הוא רכב עם "שוק" טוב והוא נהנה מאמינות טובה, אין סיבה שלא תמשיכי להנות ממנו/נה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

עצתי:בהנחה שאת מרוצה מהסיריון, החליפי מנוע, והרכב ישרת אותך נאמנה(לא ישתלם לך כלכלית למכור את הרכב).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...