Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קנגו שהחליטה לא להניע הבוקר ,

באו כמה חברים עם דיאגנוזות שונות -" קפצה שן של הטיימינג " "לא מגיע סולר"...

ועוד.

לי נראה כי אף על פי שהאימובילייזר מאשר את הקוד , בכל זאת יש ניתוק משום מה במערכת

לשכן שלי קרה מקרה דומה , הסטרטר מתחיל טוב וממשיך כאילו מחליק..

מי יוכל לספר לי כיצד לנטרל המערכת זמנית ? לדעתי קיים מצב מוסך אבל אין לי מושג אין

שום זיהוי או שם על המערכת , ישנם 10 מקשים וכוכבית

כמו כן אם ישנם רעיונות נוספים אשמח לשמוע , אציין כי בעבר זה קרה מס פעמים אך תמיד הסתדר וכי י

יש לחץ בסולר .

מחר אוסיף תמונה של לוח המקשים של האמובילייזר.

תודה על העזרה

אלי

פורסם

ניטרול לוח מקשים לרכב ללא אימובילייזר מקורי: אם מותקן יח' אימובילייזר ייעודית לדיזל, הרי שאם הבעיה במוח, הבעיה קשה יותר לפיצוח וצריך איש מקצוע שיפרק (ישבור) את המנגנוון מכני אלקטרוני שמותקן על משאבת הסולר, או אז יש לשים לב לא להזיק למשאבה.

יתכן שעל אף שברכב אין אימובילייזר מקורי, מותקן לוח מקשים רגיל (לא ייעודי לדיזל, וגם בניגוד לדרישות חברות הביטוח) או אז, יש לנטרל כפי שמצויין בתיאור הבא:

אם ברכב קיים אימובילייזר מקורי(גם אם לא, אך מותקן בו לוח מקשים מסוג המתואר לעיל) , ולוח המקשים מבצע ניתוק מסוג אחר, כלומר אינו מותקן על יח' משאבת הסולר, הניטרול קל יחסית, יש להגיע למח האימובילייזר ולבצע גישור לזוג החוטים המבצעים ניתוק. אם מדובר באימובילייזר בעל עלוקות ,הרי שיש להגיע אליהן פיזית על מנת לנטרלן.

אני מציע לגשת לאיש מקצוע.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שוב אני

שכחתי לציין כי קיים אמובילייזר מקורי ובכל זאת חייבת להיות דרך לנטרלו על ידי המקשים יש לי אקסנט ועשיתי זאת שם בהצלחה

אולי עוד מישהו חברים

תודה

פורסם

ניטרול על ידי המקשים מתאפשר באם ברשותך ה - PIN_CODE , הוא טוב למקרה שלוח המקשים לא מגיב לקוד הרגיל שלך.

ניטרול על ידי לוח המקשים מחייב שמוח האימובילייזר ומערכת החשמל ברכב יהיו תקינים. לעיתים יש בעיות חשמל ברכב, לעיתים מוח האימובילייזר תקול, או אז, רק פתרון נקודתי יאפשר הנעת הרכב.

אם יש אימובילייזר מקורי, והבעיה ביחידה המותקנת על משאבת הסולר, תאלץ להזמין בעל מקצוע, או לשלוח את האוטו אליו.

מכיוון שציינת שיש התקנה של קודן, יתכן והוא הבעיה, יתכן ורק לוח המקשים שבו.

אם יש אישור לקבלת הקוד, הקשת פין קוד, או מצב מוסך, לא תעזור, הבעיה במוח עצמו, או במקום אחר.

אם עדיין יש שאלה ,אשמח לענות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ברנו קנגו בכל השנים יש אימובילייזר מקורי, מובנה במפתח.

הוא לא קשור בשום אופן לקודנית עם לוח מקשים שהתקינו אצלך.

בלוח שעונים בקנגו יש נורית חיווי למצב אימובילייזר.

כשאימובילייזר דרוך היא מהבהבת בקצב איטי

כשאתה מכניס מפתח לסוויטוש היא אמורה להידלק קבוע לכמה שניות ואז להיתכבות ואפשר להניע.

אם היא מהבהבת בקצב מהיר, כשהסוויטש פתוח- הרכב לא מזהה את ה"צ'יפ" שבמפתח, כלומר יש תקלה.

לא ניתן לנטרל אימובילייזר מקורי של רנו באמצעים "ביתיים".

אם יש ברשותך מפתח ספייר לרכב, נסה להניע איתו.

פורסם

ערב טוב

קבלו חידוד ( תודה לרפי לין )

הרכב שנת 99

יש משבת מקורי ( במפתח )

בנוסף יש קודן שאותו !! אני רוצה לבטל זמנית .

אציין כי הוא ( הקודן ) מאשר את הקוד אך בכל זאת ברצוני

להכניסו למצב מוסך שזה ניטרולו הארעי.

תודה לכל

אלי

פורסם

נסה להניע בצורה הבאה: הקש את הקוד בקודן, הכנס את המפתח למתג ההצתה, לחץ על הלחצן במפתח ותוך כדי כך סובב את המפתח למצב ON והנע את הרכב.

אם המנורה של משבת המנוע בלוח השעונים תדלק באופן קבוע למס' שניות ואז תכבה אין שום סיבה שהרכב לא יניע

לפרטים נוספים והבהרות בה"פ

joni

פורסם

ברוב המקרים הבעייה במוח של המע' ומקבע את שסתום הדלק המובנה במשאבת ההזרקה במצב סגור (אין זרימת סולר) , ניתן להשחיז את השריון המגן עליו בעזרת דיסק עדין כדי להגיע אליו ולהחליפו בשסתום רגיל ולחברו לנקודה של מתח אחרי מתג ההצתה(15) ולנטרל את תפקוד האימובילייזר. מסלול אחרהוא : לפרק את המשאבה ולבצע את החלפת השסתום על ידי פירוק שיריון המגן מחוץ למנוע (על שולחן עבודה) והחליף שסתום ,להחזיר את השיריון למקומו וכמובן להחזיר את המשאבה למנוע. את נורת האימובילייזר ניתן לכסות עם פס איזולירבנד!.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אלי. כל הבעיה נמצאת בתוך המפתח,תעשה מה שירין אמר לך עם הרבה נסיונות לא להיתייאש,ומידיי פעם שהנורה מהבהבת צריך להקיש שוב את הקוד. ואם יש לך חוש טכני אתה יכל לפרק את המפתח כמו בהחלפת סוללה ולהגיע ללחצן הקטן על הלוח האלקטרוני ותיראה שהוא שבור או מנותק תנסה לסדר ואולי להחזיק את המגעים עם היד ותוך כדי להניע,זה קצת קשה עם סבלנות ועקשנות זה יעבוד. בהצלחה

פורסם
ערב טוב

קבלו חידוד ( תודה לרפי לין )

הרכב שנת 99

יש משבת מקורי ( במפתח )

בנוסף יש קודן שאותו !! אני רוצה לבטל זמנית .

אציין כי הוא ( הקודן ) מאשר את הקוד אך בכל זאת ברצוני

להכניסו למצב מוסך שזה ניטרולו הארעי.

תודה לכל

אלי

למה אתה חושב, שהבעייה היא בקודן ולא במערכת משבת מקורי ?

בקנגו במודלים האלו קיימת בעייה עם רכיב משבת מנוע בתוך המפתח.

הבעייה מאוד נפוצה, ואצל הרבה מאוד בעלי קנגו נדפקו המפתחות במוקדם או במאוחר.

כמו שביקשתי כבר, תתאר איך מתנהגת נורית אימובילייזר בזמן ההתנעה (זו נורית אדומה עגולה, שנמצאת בשטח של שעון חום מנוע)

פורסם
למה אתה חושב, שהבעייה היא בקודן ולא במערכת משבת מקורי ?

בקנגו במודלים האלו קיימת בעייה עם רכיב משבת מנוע בתוך המפתח.

הבעייה מאוד נפוצה, ואצל הרבה מאוד בעלי קנגו נדפקו המפתחות במוקדם או במאוחר.

כמו שביקשתי כבר, תתאר איך מתנהגת נורית אימובילייזר בזמן ההתנעה (זו נורית אדומה עגולה, שנמצאת בשטח של שעון חום מנוע)

אהלן בוקי וכולם

אכן הנורית מהבהבת אך כשמכניסים מפתח ומנסים להניע אז היא דולקת קבוע !!

ועדין לא נדלקת

HELP תודה

אלי

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
נסה להניע בצורה הבאה: הקש את הקוד בקודן, הכנס את המפתח למתג ההצתה, לחץ על הלחצן במפתח ותוך כדי כך סובב את המפתח למצב ON והנע את הרכב.

אם המנורה של משבת המנוע בלוח השעונים תדלק באופן קבוע למס' שניות ואז תכבה אין שום סיבה שהרכב לא יניע

לפרטים נוספים והבהרות בה"פ

תודה רבה

לירין

ולפורום

• תוכן חדש...