Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה סדר העדיפות:טיוטה קורולה/רנקס מזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב התקציב עומד על 80 אלף.

לא נוסע הרבה כ-10000 בשנה.

מתכוון להחזיק ברכב 4-5 שנים.

מה העדיפות להחזקה,נוחות,ירידת ערך.

פורסם

טויוטה קורולה קצת יותר חיסכונית ממאזדה 3, יותר מרווחת, שומרת על הערך קצת יותר טוב, ולפי מיטב זיכרוני גם הביטוח של טויוטה פחות יקר מאשר של מאזדה.

לדעתי התנהגות והנאה מנהיגה יותר טובים בטויוטה.

אם גודל של בגאז' לא משנה ויש רצון להיות שונה מהעדר תחפש רנקס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כאחד שנוהג על RUNX 2003 בשנתיים האחרונות אני יכול להגיד שאני מרוצה. (רכב של אמא-אבל אני הנוהג העיקרי מאוד של הרכב-גם טיפולים אני לוקח אותו)

תקלות בשנתיים=אין! חוץ מטיפולים סדירים אין לרכב מה לחפש במוסך,

צריכת דלק=השפעה ישירה על צורת הנהיגה, ברגוע היא עושה לי 1-13/14 (ברגוע אני מיתכוון שיוט של 90-100 מחוץ לעיר)

נוחות=רכב מאוד נוח, מרווח לדעתי ביחס למאזדה 3.

היתנהגות כביש טובה מאוד לדעתי ביחס למשפחתית אוטומטית. רק שים צמיגים טובים, לא איזה זבל של 500 שקל ל4 צמיגים,

הRUNX מגיעה רק ברמת גימור GLI ויש לוקצ'רי שזה כולל ג'אנטים חלון בגג וספויילר מאחורה, וגם ריפוד בצבע שונה מפנים,

נקודת בונוס לרכב זה שהוא לא נימצא כמו זבל בכביש. לא כמו מאזדה 3. ולפחות קצת שונה מקורולה ליסינג.

לסיכון: תיקח נסיעה קצרה ממישהו שיש לו, אישית אני מאוד אוהב את הרכב. ביחס למשפחתית אוטומטית הוא חזק, (כמו הקורולה הרגילה) כניראה אימפקט פסיכולוגי אבל ניראה לי שיותר מהיר מהקורולה הרגילה כי המרכב יותר קצר קצת וכתוצאה מזה יותר קל,

בכול מקרה רכב מצויין, בשנתיים אין תקלה אחת אפילו, תעשה לו טיפולים בזמן ואתה מסודר.

פורסם
כאחד שנוהג על RUNX 2003 בשנתיים האחרונות אני יכול להגיד שאני מרוצה. (רכב של אמא-אבל אני הנוהג העיקרי מאוד של הרכב-גם טיפולים אני לוקח אותו)

תקלות בשנתיים=אין! חוץ מטיפולים סדירים אין לרכב מה לחפש במוסך,

צריכת דלק=השפעה ישירה על צורת הנהיגה, ברגוע היא עושה לי 1-13/14 (ברגוע אני מיתכוון שיוט של 90-100 מחוץ לעיר)

נוחות=רכב מאוד נוח, מרווח לדעתי ביחס למאזדה 3.

היתנהגות כביש טובה מאוד לדעתי ביחס למשפחתית אוטומטית. רק שים צמיגים טובים, לא איזה זבל של 500 שקל ל4 צמיגים,

הRUNX מגיעה רק ברמת גימור GLI ויש לוקצ'רי שזה כולל ג'אנטים חלון בגג וספויילר מאחורה, וגם ריפוד בצבע שונה מפנים,

נקודת בונוס לרכב זה שהוא לא נימצא כמו זבל בכביש. לא כמו מאזדה 3. ולפחות קצת שונה מקורולה ליסינג.

לסיכון: תיקח נסיעה קצרה ממישהו שיש לו, אישית אני מאוד אוהב את הרכב. ביחס למשפחתית אוטומטית הוא חזק, (כמו הקורולה הרגילה) כניראה אימפקט פסיכולוגי אבל ניראה לי שיותר מהיר מהקורולה הרגילה כי המרכב יותר קצר קצת וכתוצאה מזה יותר קל,

בכול מקרה רכב מצויין, בשנתיים אין תקלה אחת אפילו, תעשה לו טיפולים בזמן ואתה מסודר.

כבעל RUNX, מחזק כל מילה.

קח בחשבון שלרכב ביקוש גדול, וכפועל יוצא, הוא מאד סחיר ולכן קשה למצוא אחת שמורה ובמצב טוב.

אם תחליט לקנות RUNX, התכונן לעבודה קשה...

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

ציטוט: "לא נוסע הרבה כ-10000 בשנה."

אז אולי תיקח רכב יותר קטן?

אני לא יודע מה הצרכים שלך ולכן אני לא י ודע אם אתה חייב רכב משפחתי קומפקטי או שיכול להתאים לך גם רכב קטן יותר שלדעתי יהיה יותר זול להחזקה.

פורסם

בהסתכלות 4 שנים קדימה הבחירה היא הרנקס.

לרכב משפחתי משומש יש ביקוש עד ל-6 מקסימום 8 שנים, מכיוון שהרנקס היא מכונית 5 דלתות קהל היעד שלה בעוד 4 שנים יהיה רכב שני במשפחה או צעירים, לא משנה מה יופיע במחירון בפועל הרנקס תימכר טוב יותר לעומת אחותה המשפחתית.

לדוגמא (ויש הרבה דוגמאות נוספות): ניתן לראות את הביקוש -Peugeot 306 עם ה-5 דלתות לעומת 4 או VW Golf לעומת אחותה ה"משפחתית" Bora.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...