Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SS-7

לאטבלה מוביל על פני הירבונן ב-48 שנ' .

שלישי עדיין ה.סולברג - 56 שנ' , רביעי גאלי - 1:03דק' , חמישי פטר סולברג - 1:45 דק'

שימו לב - במקום השישי מתיו ווילסון - כמעט 3 דק' פיגור , שביעי -גרדמייסטר 3:15 דק' 6

שמיני - אנדראס מיקלסון (תזכרו את השם הזה ) - 4 דק' פיגור.

תשיעי - אל-קסימי - 5:35 דק' פיגור .

7 מתוך 9 הראשונים נוהגים בפורד פוקוס !!!

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה קבוצת סיטרואן קראה את הדיון שלנו האם ה-WRC יהפך למשעמם ;)

אגב איפה נמצא סורדו?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שבת שלום לכולם

דובי מעניין שהמאסטר לא ממש מסתדר בשלג אה ? בשנה שעברה זה התחיל גם בשוודיה, וגם בנורבגיה, והשנה שוב הוא ימצא את מי להאשים אני בטוח. ונכון עכשיו זה מעניין. אני מקווה שיהיה מרוץ צמוד ויגרום לחברה האחרים להראות מה שהם יודעים.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

מאסטר לואב ניצח את ראלי שבדיה ב-2004 ככה שלהגיד שהוא לא מסתדר על שלג זה קצת...

בכל מקרה , נכון לעכשיו הוא אומר בראיון עימו כי מדובר היה בפנייה מהירה של הילוך רביעי , הוא נגע בשוליים של השביל עם החזית של הרכב, מה שלמעשה העיף את הרכב הצידה ואז הרכב פגע בסלע והתהפך.

נגרם נזק לאינטרקולר, למשאבת הברקס ולקלאץ' ולקרטר- מה שמנע מהרכב התקוע להמשיך בדרך.

בסיוע צופים הם המשיכו בנסיעה לכיוון נקודת השרות אבל בנקודת שרות זו מותר היה להשתמש רק בחלקים שהיו ברכב ולכן לא ניתן היה לתקן את הסיטרואן.

בכל מקרה לואב מאשים רק את עצמו .

בקטע האחרון של היום ניצח ג'יג'י גאלי וזה אחרי שלאטבלה ניצח את כל הקטעים שהיו קודם לכן היום,אבל מה שמעניין הוא שהנינג סולברג טיפס למקום השני בראלי והירבונן ירד לשלישי.

Galli2.jpg

דובי

פורסם

טוב, אחרי שחזרנו מהשמש והאבק בדרום, מהספרינט המקומי שלנו בראלי שבדיה העניינים קצת אחרת.

קודם כל ביטלו המארגנים את SS-12 וזאת עקב מזג האויר "החם" מדי שהמיס את השלג וחשף שכבות של אספלט שמסכנות את הנהיגה שם.

עוד לפני כן הספיק הנינג סולברג לפרוש מהראלי כאשר היה ממוקם שלישי והפך את הפוקוס שלו, מאפשר להירבונן לטפס חזרה למקום השני .

לאטבלה ממשיך להוליך את הראלי בביטחה ומלקולם ווילסון כבר אמר שאין שום מניעה שלאטבלה יהיה זה שינצח.

הירבונן מצידו אמר שהוא בונה על 8 הנקודות שיקבל על המקום השני , הוא חושב על אליפות העולם.

ג'יג'י גאלי ממוקם כרגע שלישי , המיקום הטוב ביותר שלו ב-WRC , ממש כמו שבארגנטינה לפני שנתיים, רק שיסיים ככה.

דובי

פורסם

בהנחה שלא יקרה שום דבר לא צפוי (וזה הדבר הכי לא נכון להגיד בספורט מוטורי) יארי-מאטי לאטבלה ינצח מחר את ראלי שבדיה, לאחר שהפגין דומיננטיות לאורכו של כל הראלי ויוכיח בעצם שצדקתי בזה שאמרתי לפני פתיחת העונה שהוא לא מתכוון לעשות חיים קלים להירבונן, כרגע הוא מוביל ב-48 שנ' וקצת.

כולם כבר יודעים מה לאטבלה שווה, ביחוד מקלולם ווילסון ששלח אותו לשנת הכשרה בסטוברט-פורד, לאחר שנתן לו לפני כן לצבור ניסיון עם פוקוסים שונים באליפות אנגליה , לאטבלה החזיר בתוצאות טובות.

במשך כל השבת דאג לאטבלה לא לעשות שטויות והיה עם יד על הדופק בכל הנוגע לזמנים של הירבונן, וקבע זמנים בהתאם כך שההפרש בינהם לא השתנה הרבה.

לקראת היום האחרון מחר גם מקומו של גאלי על הפודיום נראה בטוח מכיוון שיש לו מספיק הפרש לפני פטר סולברג במקום הרביעי אבל כמו שכולנו יודעים מספיק ספין קטן בקרח החלקלק והמטעה וכל טבלת הדרוג משתנה לה.

יהיה מאד נחמד לראות את לאטבלה מנער ומשפריץ את השמפניה אבל יותר מזה לראות את גאלי מסיים על הפודיום, לאחר שנה שבה לא מצא כסא לשבת באופן תחרותי ב-WRC , כנראה שסטוברט-פורד עשו בחירה נכונה.

אגב, למי שלא יודע, קבוצת סטוברט-פורד מתופעלת מאותו המקום ממש כמו M-SPORT בקמבריה , אנגליה ו-2 המכוניות שגרונהולם והירבונן השתמשו בהן בשנה שעברה משמשות השנה את ווילסון ואת גאלי .

דובי

פורסם

היום האחרון מתחיל ויש רק נהג אחד שיכול להפסיד את הראלי הזה כרגע, יארי-מאטי לאטבלה .

הוא מתחיל את היום ביתרון של 49 שנ' על מיקו הירבונן ושומר ב-SS15 על מרחק קבוע ממנו, שניהם קובעים זמן כמעט זהה .

8:28.7 להירבונן ו-8:28.8 דק' ללאטבלה ככה שהפער נשמר.

את הקטע ניצח הנינג סולברג אבל הוא ממוקם 18 בדרוג הכללי.

SS-16 כרגע ולאטבלה קובע זמן מהיר ב-5 שנ' מהירבונן ככה שנכון לעכשיו אין לו סיבה להיות מודאג.

הקטע עוד לא נגמר ולכן קשה לדעת מי ינצח אותו.

HSolberg1.jpg

עוד עדכונים, בקרוב.

דובי

פורסם

SS-18 שהוא למעשה חזרה על SS-15 מהבוקר בטול על ידי מארגני הראלי וזאת בגלל העדר שלג והצטברות של בוץ על השבילים בקטע הזה .

נשארו עוד 2 קטעים לסיום הראלי ולאטבלה צריך להחזיק את העצבים עוד קצת לקראת הנצחון הראשון שלו ב-WRC.

הירבונן עדיין שני , 55 שנ' מאחור .

דובי

פורסם

כשהוא בן-22 בלבד הפך יארי-מאטי לאטבלה לנהג הראלי הצעיר ביותר שזוכה בראלי במסגרת אליפות העולם (מישהו יודע מי היה הקודם ? ) .

לאטבלה הוכיח כי למרות שהוא צעיר בהחלט מסוגל לעמוד בלחץ ובתנאי ראלי קשים ומשתנים ולנצח .

מיקו הירבונן מסיים את הראלי במקום השני , 58 שנ' אחרי לאטבלה ומטפס למקום הראשון בדרוג הנהגים.

שלישי סיים, וגרם לי לחיוך רחב , ג'יג'י גאלי עם הסטובארט-פורד בסיום הגבוה ביותר שלו ב-WRC , משווה את ההישג שלו מארגנטינה לפני שנתיים ורביעי סיים פטר סולברג עם האימפרזה , מוכיח שאולי בכל זאת נשאר בסובארו משהו וגם בנהיגה שלו .

הנהג המאוכזב של היום היה מתיו ווילסון שנאלץ לפרוש מהמקום החמישי ממש בקטע הלפני אחרון בגלל בעיות מכניות ומקפיץ את אנדראס מיקלסון לחמישי , מיקום שיא לילד בן ה-17, מדהים ואל תשכחו שכרגע יש לו את מרקוס גרונהולם בתור מדריך אישי , השמיים הם הגבול בשבילו .

דני סורדו מסיים שישי וזאת למרות שקיבל עוד בטרם החל הראלי 5 דקות עונש, על החלפת מנוע , מביא נקודות אישיות לעצמו ונק' יצרן יקרות לסיטרואן, ביחוד לנוכח העדרו של לואב מהרשימה .

אישית הפריע לי מאד שלואב אמר אתמול כי ממש לא מתאים לו לנהוג רק עבור נקודות יצרן...

אחרי סורדו, במקום השביעי סיים טוני גרדמייסטר עם הסוזוקי הקטנה , מוסיף עוד ניקוד לקבוצה החדשה ואני בטוח שיהיו שם מרוצים למרות הפרישה של אנדרסון שניגרמה ממש מאותה הסיבה, ראש מנוע , שגרדמייסטר פרש במונטה-קרלו, חומר למחשבה.

במקום השמיני סיים הניננן עם המיצובישי אבו-9 , מנצח קבוצת ה-PWRC .

דובי

• תוכן חדש...