Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידכון מהפרשה:

חזרתי לצמיגיה אחרי שהכנתי קצת שיעורי בית, כלומר התקשרתי ל 3 פנצ'ריות שמוכרות צמיגים של TOYO, ושאלתי על הצמיג הספציפי הזה, כולם אמרו לי מחירים של בין 500-650, כולל הכל (עבודה מע"מ).

באתי למוכר שמכר לי את הצמיגים ב 800 שקל (אחרי הנחה מ 850 שקל) כל אחד, אמרתי לו שהמחיר שביקש היה מופקע, ובדקתי ב 3 מקומות וכולם נתנו לי מחירים הרבה יותר נמוכים.

כמו כן אמרתי לו שאני לא רוצה את הכסף בחזרה, אלא שישים לי עוד 2 צמיגים בדיוק כאלה מקדימה, אני יוסיף לו 400 שקל וניפרד כידידים (כלומר סה"כ 2000 ל 4 צמיגים).

אני לא יספר לכם יותר מדי על החירטוטים שהוא במשך רבע שעה ניסה לחרטט אותי שכללו גם כניסה לאתרים באינטרנט (אמרתי לו שנכנסתי לכל האתרים וביררתי בכל המקומות), כמו כן אמר שאין מצב שאמרו לי מחירים כאלה, ובטלפון הם אומרים מחיר כזה ושאתה בא אליהם הם אומרים מחיר אחר...

כמו כן הוא אמר (מה שידעתי שהוא יגיד) שבטח המחירים שאמרו לי הם לא כוללים עבודה ומע"מ ולכן התעקשתי לשאול שביררתי מחירים אם הם כוללים הכל גם מע"מ ועבודה.

אבל התירוץ הכי טוב שלו.... אתם מוכנים? :)

"אז זהו... תשמע.. אני חושד בסוכן שלי וביבואן כבר כמה זמן שהם עושים עלי קומבינת מחירים ודופקים אותי...אני עוקב אחריהם כבר כמה חודשים..."

אני אומר לו: כל מה שאמרת עכשיו... לא מעניין אותי בכלל. ולא אכפת לי מה הבעיות שלך עם היבואן שלך. אבל אתה לא תעשה קופה על הגב שלי.

בקיצור, אחרי כמה גמגומים שלו, ואני מצידי שאומר לו בצורה יפה שכדאי לו להסתדר איתי...

אמר שיזמין לי את הצמיגים ובעוד יומיים אני יבוא יקח אותם.

חשוב לציין: כל השיחה איתו נעשתה ללא צעקות, אבל בנחישות גדולה מאוד מצידי (תוך הסבר חוזר שאני לא רוצה פיצוי, ואני לא רוצה שהוא ידפק, אלא רק להיות הוגן איתי).

מסקנה: כולם רמאים, כולם גנבים, כולם שקרנים (ורובם נמצאים בעולם הרכב, בעיקר סוחרים במגרש מכוניות ימ"ש). אל תאמינו לאף אחד, והכי חשוב לפני שאתם הולכים לקנות משהו תעשו סקר שוק (מה שלא עשיתי).

ואם גיליתם שעבדו עליכם, תחזרו ותעמדו על שלכם.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

כל הכבוד ...

ממש תפנית בעלילה .ואני חשבתי לעצמי ,למה זה טוב לעשות השוואת מחירים אחרי הקניה, הרי השוואת מחירים עושים לפני.

טוב כנראה שהפעם ההשוואה כן עזרה.

תעדכן עם לא היו בעיות בזמן ההחלפה.

פורסם
אמרתי לך שדפקו אותך..

אמרת שדפקו, אבל נתת הסבר אידיוטי...

:)

כמו שאמרתי.. המחיר מתחיל של החתך צמיג הזה מתחיל מ 350 עד 1500 שקל בערך..

אז זה שמישהו קנה רביעייה ב 1000 שקל לא אומר כלום.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

שמח שהסתדרו העניינים, שמחתי לעזור.

אל תאמין לקטע של רמאות ע"י היבואן, מדובר בבחור זהב שאחראי על המותג הזה, שאני ולא מעט חברי פורום מכירים אותו אישית וקנו ממנו ישירות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שמח שהסתדרו העניינים, שמחתי לעזור.

אל תאמין לקטע של רמאות ע"י היבואן, מדובר בבחור זהב שאחראי על המותג הזה, שאני ולא מעט חברי פורום מכירים אותו אישית וקנו ממנו ישירות.

זה לא עניין של להאמין לקטע של היבואן או לא.... זה בכלל לא מעניין אותי..

זה לא צריך לבוא על חשבוני, מצידי שיקח את שני הצמיגים ויזרוק ליבואן שלו בפנים.. ממש לא אכפת לי.

רק תן לי מחיר הוגן ואל תעשה קופה על הגב שלי.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

זה השירשור המקורי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=193091

היום התקשר אלי הבעלים של הפנצ'ריה, אמר שבדק וחקר ועשה כמה טלפונים כדי לברר "איך יכול להיות שאחרים מוכרים את הצמיגים האלה בחצי מחיר ממני".

וענה לי כך: פנצ'ריות אחרות קונות בסטוקים, כלומר מכולות שלמות של אלפי פריטים ולכן מקבלים "הנחה" מהיבואן, ולכן ייתכן גם שאם אני יקנה מהם אני יקבל צמיג לא טרי שישב במכולה הרבה זמן.

להם פשוט אין מקום בפנצ'ריה (בניגוד לפנצ'ריות אחרות שיושבות על כמה דונמים ויש להם מקום להחזיק צמיגים), ולא הם לא קונים בסטוקים אלא מזמינים אחד אחד.

בקיצור שוב אמרתי לו שזה סיפור מרתק מאוד, אבל ממש לא מעניין אותי.

אמר שהוא מוכן "לבוא לקראתי" ולתת לי עוד שני צמיגים ואני יצטרך להוסיף כסף וסה"כ יצא לי מחיר של 650 שקל לצמיג. אמרתי לו אין מצב, ומצידי קח את הצמיגים הישנים ותחזיר לי את הכסף.

לבסוף אמר לי טוב "זה מאוד מאוד קשה לי ואני מפסיד פה" אבל ניתן לך ב 550 שקל לצמיג (שזה המחיר הרגיל בשאר הפנצ'ריות).

אמרתי אוקיי, וסגרנו עניין.

דרך אגב, בנוסף אמר לי שהמחיר הזה הוא בגלל שאני מקבל אצלו והוא היחידי בארץ שנותן תיקון פנצ'רים בחינם לכל הצמיגים האלה. ואני שעשיתי שיעורי בית ראיתי שבעצם היבואן של TOYO נותן את ההטבה הזו שקוראים לה חבילת TOYO GOLD לכל מי שקונה את הצמיגים, ושוב אמרתי לו להפסיק לנסות לחרטט אותי בזיבולי שכל. (כמה אפשר לחרטט? אלוקים ישמור).

סוף טוב, הכל טוב.

אל תהיו פראיירים.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

סלח לי אבל 1900 זה המחיר של רביעיה , לא 2 ב 1600. או צמיג ב 550

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
סלח לי אבל 1900 זה המחיר של רביעיה , לא 2 ב 1600. או צמיג ב 550

המחיר של הצמיגים האלה נע בין 470-650 שקל בין 5 צמיגיות שביררתי.

הוא "נתן" לי אחרי הנחה צמיג ב 800 שקל, ועל זה התעצבנתי.

550 נראה לי סביר ואין לי בעיה לשלם על הצמיג הזה. הצמיג באמת טוב עם אחיזה מדהימה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

בסדר לא צריך להיות ישראלי מגעיל

הגעת איתו לאחלה סידור זהו תיקח וסע לשלום

סך הכל הוא יכל להגיד לך "פנצ'ריות אחרות מוכנות להרוויח 50 שקל לצמיג, אני מרוויח 200 - לא טוב לך אל תקנה ממני אני לא הכרחתי אותך לקחת ממני צמיגים" וזה לגיטימי כי הוא עסק שמתפרנס וזכותו לקבוע מה אחוזי הרווח שכדאים לו

כל עסק משלם שכירות אחרת, ארנונה אחרת ומשכורת לעובדים בצורה אחרת בנוסף מוכר כמויות אחרות ולכן בהתאם הוא יכול להנהיג מחיר אחר

פורסם
בסדר לא צריך להיות ישראלי מגעיל

הגעת איתו לאחלה סידור זהו תיקח וסע לשלום

סך הכל הוא יכל להגיד לך "פנצ'ריות אחרות מוכנות להרוויח 50 שקל לצמיג, אני מרוויח 200 - לא טוב לך אל תקנה ממני אני לא הכרחתי אותך לקחת ממני צמיגים" וזה לגיטימי כי הוא עסק שמתפרנס וזכותו לקבוע מה אחוזי הרווח שכדאים לו

כל עסק משלם שכירות אחרת, ארנונה אחרת ומשכורת לעובדים בצורה אחרת בנוסף מוכר כמויות אחרות ולכן בהתאם הוא יכול להנהיג מחיר אחר

אבל זה בדיוק העניין, הוא לא אמר לי שהוא גובה מחיר של כמעט פי 2. הוא אמר לי שזה צמיג יקר ועשה לי הנחה מ 850, הוא עבד עלי טוטאלית. וזה מה שמעצבן אותי.

אין לי בעיה שיגיד לי שהוא ספציפית מוכר את הצמיגים האלה יקר ואחרים מוכרים זול ואני יחליט אם לקנות או לא. אבל לא לעבוד עלי.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

הוא לא יגיד לך שהוא מוכר יקר ואחרים מוכרים בזול, הוא יכול היה פשוט להגיד "זה המחיר שלי וזהו".

אתה תבחר אם לקנות שם או לא.

החירטוטים באמת לא לעניין, הוא ניסה לצאת מזה, ולא ממש הלך לו.

לדוגמה - השגתי ממקור מסויים צמיגים מסויימים במחיר ממש טוב, והעדפתי לקנות אותם ממקום אחר.

הבעלים במקום ה"אחר" אמר לי:

"תשמע, אני יכול להביא לך אותם במחיר הזה, אבל אני ארוויח ממש כלום, אז עדיף לך לקנות אותם במקום אחר".

זה אדם ישר.

איפה התנהל כל הסיפור, אגב ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני הייתי מחזיר את הצמיגים אם יש אפשרות כזאת, למרות שזה לא הגיוני, כי ברגע שקנית - הסכמת למחיר .

או לחילופין פונה ליבואן ומספר לו שמפקיעים מחירים על צמיגיו.

המחיר שgsi16v ציין - הוא מחיר טוב לרביעייה.

לפחות הצמיגים שקנית טובים מאוד - בזה לא נפלת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המחיר הסופי ששילמתי הוא מחיר ממוצע, ואין לי בעיה.

אני לא מחפש שהוא ימכור במחיר עלות, זה פרנסה שלו ואני רוצה שירוויח.

אבל אני ממש לא רוצה, וממש לא מקובל עלי שיעבדו עלי.

אני לא מתכוון בשום אופן להגיד איפה הצמיגיה, ומה השם שלה, אם יש סיכוי קטן שאחוז מהחירטוטים שלו הוא אמת, אני לא מתכוון לפגוע לו בפרנסה.

פשוט שאתם הולכים לקנות צמיגים תעשו סקר שוק לגבי המחיר, זה הכל.

ותיקון פנצ'ר לא יותר מ 30 שקל. מילוי אויר בחינם 8)

GOLF TDI

תמונות של הרכב

• תוכן חדש...