Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום המלומדים

ברכב שברשותי סופר לנסר אוטומט 95 ישנה בעיה כאשר שלוחצים על הגז בעליה קטנה ולפעמים גם במישור ישנה חריקה מוזרה שנשמעת כמו כדור ברזל שמתגלגל על רצפה לא ישרה, לא יודע איך להסביר לכם אך זה ממש מציק. וכן, בדקתי, זה קורה רק כאשר לוחצים על דוושת הגז, כשעוזבים אותה פלא פלאים הרעש המוזר נעלם.

רציתי לשמוע הצעות מחברי הפורום מה אני צריך לבדוק או לעשות כדי לתקן בעיה זו.

 

עריכה:

עוד בעיה שרציתי לשאול לגביה

כאשר אני נוסע לא חשוב באיזו מהירות הרכב נוסע כרגיל וללא שום הפרעות. כאשר אני מגיע למהירות 100 קמ"ש, הרכב מתחיל לרעוד אך כאשר אני עובר את ה-100 ומגיע ל-105,110 הרכב חוזר לנסוע כרגיל.

מה אפשרי לעשות בקשר לזה ומה צריך לבדוק?

 

בתודה אלעד.

פורסם
לגבי הרעידות, בצע איזון גלגלים בצמיגיה (פנצ'ריה) וברוב המקרים זה יפתור את בעית הרעידות.

בברכה - רפי לין :-)

 

וכמה דבר כזה אמור לעלות?

ולא הבנתי למה איזון גלגלים אמור לפתור את זה,

כי הרכב נוסע מצויין פחות מ-100 ומעל 100. למה דווקא ב100 הבעיה מתחילה? אשמח לעוד מידע ופירוט בנושא. אלעד!

פורסם

יתכן שהרעש מגיע מהפחית של הטורק (הפחית מחליפה את גלגל התנופה כאשר הגיר הוא אוטומטי), סדק בפחית גרם לרעשים מתכתיים, יש מקרים בהם הבנדיקס של המתנע נע חופשי ונוגע לפעמים בזר השניים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

×
×
  • תוכן חדש...