Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהיה לגבי MX5 ונשים בנות 50+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

דיברתי עם אבא שלי לגבי קניה של רכב חדש,

הוא רוצה לקנות רכב והתקציב של ה MX5 נכנס בו.

השאלה היא האם לדעתכם אישה מבוגרת ממוצעת תתמודד עם רכב כזה(או רכב בסדר גודל שלו).

נ.ב

אני יודע שאם כבר קונים רכב ספורט קונים אותו ידני,אבל אם באמת נקנה,אמא שלי צריכה גם להישתמש איתו אז נקנה רק אוט'.

יש בארץ MX5 אוט'?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

קודם כל, אני רואה הרבה נשים מבוגרות נוהגות במיאטה (תתפלא כמה...) וזה די הגיוני - הן רוצות להרגיש צעירות יותר :wink:

רובן, כאמור, נוהגות באוטומט, ואת הגרסה הזו אפשר לקנות רק משומשת, כיוון שרק מיאטות מהדור הקודם (מה שנקרא NB) נמכרו בארץ ללא דוושת קלאץ'. מדובר על שנים 2003-2005 למיטב זכרוני.

וכן - אין שום סיבה שאישה מבוגרת לא תתמודד עם רכב שכזה בהצלחה. זה הכל בראש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ובנוסף למה שרוני אומר, זה גם תלוי באישה.

לא לכל אישה בגיל 50+ יהיה נוח (או אפשרי בכלל) להכנס לתוך רכב נמוך כמו MX5.

ובהרבה פעמים, גם אם היא נכנסה, החלק הקשה יהיה היציאה ממנו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מבחינה מכנית- כמו שנאמר אים סיבה שלא תצליח לתפעל אותו ביעילות ונוחת- אחרי הכל הרכב לא קיצוני כל כך.

בקשר לסביבת הנהג, יציאה וכניסה וכו'. את זה תצטרכו לבדוק בשטח- גשו לסוכנות ונסו.

בחירה מגניבה ולא שיגרתית זה בטוח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבחירה נכשלה עקב עלות ביטוח יקרה מידי,

תודה!

אתם יכולים להמשיך את הדיון,ההמשך ניראה מעניין

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אשתי עוד רחוקה מ 50 אבל סובלת מפריצת דיסק. כניסה, יציאה וישיבה ארוכה ממש לא קלים. את הנהיגה ברכב היא סיימה אחרי 2 ק"מ ומאז לא מוכנה לנהוג בו. הרכב נמוך לה.למרות כל זאת היא מאד מאד אוהבת את הרכב כל עוד אני לא מקפיא אותה באוטו כשהגג פתוח.

זה מאוד אישי ובסוכנות אפשר לנסות ולראות. המיאטה קיימת אצלנו בעיקר כי היא התאהבה בה ממבט ראשון. אני שחיפשתי אוטו פרקטי גם למשפחה נגררתי אחריה לשיגעון. לפני שנתיים לאחר נסיעת מבחן לא מלהיבה בגולף GTI הלכנו לסוכנות מאזדה. היא עמדה שם אדומה וכך גם קנינו אותה (6 חודשי המתנה לצבע - זכות הבחירה היתה שלה).

מיאטה זה אוטו מהלב לא קשור לגיל.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

בלי קשר לניסיוני עם מיאטה, יש שתי עובדות לגבי נשים:

1.בממוצע, נשים נמוכות מגברים. אם לגברים עד 1.80 אין בעייה עם מיאטה, אז גם לאשה (לא בממדים של מריה סמאשנובה) לא תהיה.

2.בדרך כלל נשים גמישות יותר מגברים. מה זה אומר? שיהיה להן קל יותר להיכנס ולצאת ממכונית נמוכה, שדורשת יותר קיפול של הרגליים.

פורסם

איתן, אתה מדבר על אישה בגיל 50. גמישה היא כבר לא כלכך.

כאבי גב הם בהחלט דבר שצריך לקחת בחשבון. בטח כשיש אוטו כזה נמוך.

מה גם שלאו דווקא מדובר על גמישות בקיפול הרגליים, כי אם על שרירי הירכיים שיתמכו בהרמת הגוף מכזה גובה נמוך למצב עמידה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...