Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי חלונות כהים ..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קראתי כמעט את כול השרשורים בנושא ועדיין לא הבנתי את המחירים למה הם כול כך גבוהים ?? .

היום רציתי לעשות 2 חלונות כהים מאחורה ודרשו ממני 100 ש"ח לחלון ו200 ש"ח לשמשה אחורית , עכשיו אני לא בא לשאול

אם זה חוקי או לא פשוט זה המחירים שנתנו לי ב4 מקומות דרך אגב אני גר באשדוד והאוטו הוא סאניאנג קורנדו .

בשיחה עם אותם בעלי מקצוע נאמר לי שהחומר הוא מיוחד ולא החרטה שמוכרים באוטו דיפו ב30 ש"ח .

יש לכם מושג על בן אדם מקצועי אני מגיע עד אזור ת"א , אם תוכלו להפנות אותי אני ישמח תודה .

פורסם

זה המחירים

אותו חומר

אתה משלם את הרוב על העבודה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה לא 300 זה 400 לפי מה שרשמת

וזה המחירים מקסימום תימצא 20-30 שקל פחות לחלון אבל הסכום הזה יתקזז עם הדלק שתבזבז בחיפושים שלך

הכי טוב תחסוך את הכסף הזה לדברים אחרים, זה גם ככה לא יפה/מועיל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באחד מביקורי הרבים במוסך התילתן היה שם בן אדם שעל הדרך במוסך

הזמין בחור שעשה לו 2 חלונות ב-150,עשה עבודה טובה והגיע כמובן עד לרכב

אם אתה מכיר את המוסך אולי תקפוץ תשאל אם יש למישהו את המספר שלו

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אני גר באילת הסכומים כאן הם בין 200-400 שקל לחלון

אז מה שאתה אומר זה די זול (בשביל אילת), ואמר לי מישהו שעושה את החלונות האלה שזה אותו חומר בערך רק שהם שוחטים על העבודה

פורסם

מה אתה צריך "חומר מיוחד" על השמשות מאחור ?

יש בחור בתחנת דלק "פז" ליד צומת בית דגן לכיוון ראשון

לוקח 50 ש"ח לחלון 30ש"ח למשולש

עושה עבודה יפה ,עשיתי אצלו חלונו אחוריים לAX ספורט בערך לפני חצי שנה.

הוא יושב בשטיפה של התחנה.

על תשים סרט בצבע מטאלי (לא עובר טסט)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אכן זה המחירים,אצל מי שאני עושה זה 200 שקל לזוג חלונות,והחומר הוא ממש אבל ממש לא מה שמוכרים באוטו דיפו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הייתי צריך בדובלו חלונות כהים(שהסחורה לא תקרוץ מידי לאנשים).

קיבלתי הצעת מחיר של 250 לחלון. כפול 2 בכל צד (לא כולל קדמיים כמובן) וגם 2 אחוריים (6 חלונות סה"כ) יצא 1500 ש"ח :shock:

קניתי מאותו בחור את החומר (גליל ענק) ב 40 ש"ח. חירבשתי והרסתי הכל והלכו 40 ש"ח לפח אבל זה היה ה"שיעורי בית".

חזרתי אליו וקניתי עוד גליל, פה זה כבר הלך יפה מאוד אבל לא הספיק לכל הרכב.

קניתי גליל שלישי ואחרון והיום האוטו נראה יפה מאוד בהשקעה שערורייתית של 120 ש"ח!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...