Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת להגיש תלונה כנד טיפול ושרות שקיבלתי במוסך.

א. אני רוצה חוות דעת מקצועית - למי אפשר לפנות?

ב. איזה כלים יש לאיגוד המוסכים, בהנחה שהגשתי תלונה, והיא מוצדקת, כיצד הם פותרים אותה?

תודה!

פורסם

תודה , אבל מהחיפוש בפורום לא מצאתי המלצה על מומחה רכב, שיוכל לתת לי חוות דעת שלאחר טיפול.

מדובר ברכב שהוחלף לו מנוע, לאחר מגוון בדיקות והחלפות שהמוסך ביצע ולא היו תקינות (רכב שמתחמם)- בסופו של דבר הוחלט על החלפת מנוע.

מי מוסמך לתת חוות דעת לאיגוד המוסכים בנושא?

פורסם
תודה , אבל מהחיפוש בפורום לא מצאתי המלצה על מומחה רכב, שיוכל לתת לי חוות דעת שלאחר טיפול.

מדובר ברכב שהוחלף לו מנוע, לאחר מגוון בדיקות והחלפות שהמוסך ביצע ולא היו תקינות (רכב שמתחמם)- בסופו של דבר הוחלט על החלפת מנוע.

מי מוסמך לתת חוות דעת לאיגוד המוסכים בנושא?

לאיגוד המוסכים יש כלים משלהם, יש להם בוחנים שיכולים לקחת את הרכב למוסך שלהם לבדוק מה הבעיה ולהחליט מי צודק ומה לעשות.

אחר כך תגיעו לפשרה את עם איגוד המוסכים ובעל המוסך שטיפלת אצלו.

אם תספרי מה שקרה בדיוק נוכל להדריך אותך מה לעשות.

טיפ ממני: אם את בחורה תלכי יחד עם גבר מישהו שמבין ולא לבד.

פורסם

שלום לך.

אנא , ככל שתרצי, פרטי את המקרה מתחילתו ועד סופו (אין צורך להזדהות, וגם המנעי מציון שמות ומקומות) ונשמח להמליץ לך כיצד להתקדם, אם אכן יש בכך צורך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...