Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר הקליאו שלי לא הניע (למי שזוכר), באמת פתחתי הכול כבלי הצתה, פלאגים, מפלג, חיישנים כול מה שאפשר בגבול הטעם הטוב. לאחר שבוע שהיא לא מניעה הוחלט (טמבל שכמוני) לגרור אותה למוסך מרכזי רנו פיתוח (אילוצי עבודה). במקום למוסך הקבוע שלי ב 5 שנים האחרונות. במוסך המרכזי הושארו 400 שח ואני נשארתי עם התקלה באומרם "תסע עם האוטו יומיומים נראה איך הוא מגיב". והוא הגיב לא טוב. לא הניע בבית. יום למחרת קירטעתי איתו למוסך שלי שם הוחלף רוטור של המפלג ב 30 שח (איך פיספסתי אותו) ומאז האוטו בומבה!.

מסקנה: המוסך המרכזי "שודד" לאור יום לא מתקן את הבעיה ומתחמק מאחריות בסוף (כאמור המקרה מיוחס לגביי ולא כולל)

400+30 שח סה"כ התיקון. שווה לכול נפש.

חובב מתחיל :roll:

פורסם

אם החליפו חלק והתקלה לא עברה, היו צריכים להחזיר את החלק הישן שלך ולא לחייב אותך על חלק חדש.

מה גם שאיזה דבר זה תסע ותראה אם זה מסתדר? תקלה אמורה להסתדר במקום

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם החליפו חלק והתקלה לא עברה, היו צריכים להחזיר את החלק הישן שלך ולא לחייב אותך על חלק חדש.

מה גם שאיזה דבר זה תסע ותראה אם זה מסתדר? תקלה אמורה להסתדר במקום

בדיוק! זה מה שאתה צריך לעשות.

אגב, המוסך בהרצליה פיתוח הוא לא המרכזי. המרכזי נמצא בראשל"צ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא טרחת לספר לנו על מה בדיוק חויבת ב400 ש"ח. לא סיפרת לנו אם הבאת בפניהם, לאחר פתרון התקלה, את הסיפור המלא ואפשרת להם לקחת אחריות ולתקן את המעוות אם היה כזה.

מה השרשור הזה שווה חוץ מליהוגים סתמיים?

פורסם
לא טרחת לספר לנו על מה בדיוק חויבת ב400 ש"ח. לא סיפרת לנו אם הבאת בפניהם, לאחר פתרון התקלה, את הסיפור המלא ואפשרת להם לקחת אחריות ולתקן את המעוות אם היה כזה.

מה השרשור הזה שווה חוץ מליהוגים סתמיים?

בכל הכבוד - הפוסל במומו פוסל..

"If it walks like a duck and quacks like a duck, you can be reasonably sure it is a duck."

נכנס למוסך א

שילם 400 ש"ח

המוסך שחרר את הרכב עם התקלה ואמר סע יום יומיים..

נכנס למוסך ב

שילם 30 ש"ח

המוסך שחרר את הרכב תקין.

לא צריך לשבור את הראש יותר מדי ולפתוח וועדות חקירה, מה גם שזה לא ממש נדיר.

HFturbo

פורסם
ממה שהבנתי גם במוסך השני הוא שילם 400 ש"ח על שעות עבודה.

אפשר להפוך את השרשור הזה לדיון הבנת הנקרא :-P

אני הבנתי שבאותו המוסך הוא שילם עוד 30 ש"ח.

פורסם
ממה שהבנתי גם במוסך השני הוא שילם 400 ש"ח על שעות עבודה.

אתה רציני ?. ראה מה כתב, "יום למחרת קירטעתי איתו למוסך שלי שם הוחלף רוטור של המפלג ב 30 שח"(איך פיספסתי אותו) ומאז האוטו בומבה!."

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני עם חנן, קורה לכל אחד לפספס באבחון, אז מה? אפילו לא נסית לדבר עם המוסך לברר האם אפשר לקבל זיכוי/פיצוי על העבודה שנעשתה ואתה בא ומשמיץ. בטח לסיפור שלך יש "חורים" שאותם לא סיפרת לנו או שאתה נהנה סתם לשלם כסף במוסך.

לא לעניין!

פורסם

הייתי מבקש פירוט על העבודה שנעשתה במוסך... במידה ואין פירוט תאיים במכתב מעורך דין ותראה איך פתאום הכל מסתדר...

לי זה עבד כבר פעם אחת.

בשביל כבוד, צריך לעבוד!

פורסם

לא מכתבים ולא איומים ולא נעלי בית, בדר"כ התשובה היא תהיה "למה לא חזרת אלינו להמשך טיפול"

ולדוגמאות שלי: מוסך NGS בחולון, שעבדתי אצלו, בתקופה שהיה לי את הוולקן למי שזוכר את זה, הרכב טופל שם, היות ועבדתי אצלו המחירים שלי לכל דבר היו נמוכים, כמו כן ניתנה לי האפשרות לעבוד אני עצמי על הרכב ולהשתמש בכלי המוסך, אבל, כשבעל המוסך עזר לי הוא פשוט זיין לי את האוטו, בין הדברים היה:

חיוב על תיקון קצר מאווררים, שלא תוקן כלל !!!

הייתה בעיית מינוס, בעיה ידועה ברכבים האלו, כשהוא פרק לי את הרדיאטור הוציא את המאווררים בטענה שהם שרופים, אני עמדתי על שלי שניתן להם מתח קבוע של מצבר כדי לדעת, צדקתי זה לא נשרף הם עבדו פיקס, בשליפת הרדיאטור הוא קרע לי צינור שמן בעלות מעל 600 ש"ח, רק מקורי בהזמנה מצרפת !!!

אז מה היה לנו ? צינור של 600 ש"ח, שהוא אמר לי "אני לא אשם זה היה יבש"

חיוב על הקצר שלא תוקן ואח"כ שילמתי לדני ילאה עוד פעם כדי שהקצר יתוקן והפעם באמת ולא בנדמה לי.

מה היה לנו ? חיוב על תושבת מנוע תקינה שהוחלפה במקום תושבת מנוע שלא הייתה תקינה, אביעד גילה לי את זה אח"כ.

רק מה ? המזל הוא שבאותם ימים לא היה לי כסף אז לא שילמתי כלום על העבודה, כלומר נשארתי חייב לו כי "חברים"

עד היום הוא לא ראה ממני את הכסף וכל פעם שאנחנו נפגשים, הוא רוצה כסף ואומר "למה לא באת שאני יסדר את הדברים"

אז יש מסקנה שעדיף לשלם פעמיים ולסתום את הפה ללמוד את הלקחים.

ועוד תקרית: הוולקן התחלפה בבימר E30 שנת 87 מזויינת מהתחת שרציתי לסדר לאט לאט ונטשתי אותה באמצע בגלל חובות אחרים, אז בין לבין האוטו נכנס לינקו לקרב', כמה ימים אח"כ נתקעתי עם האוטו, הגעתי לשאפט בגרירה ואחרי כמה בדיקות עלינו על זה שהמודול הצתה נשרף, בטיפול של ינקו החליפו לי גם כובע מפלג ואצבע, חשבתי שהכל בסדר וטוב ויופי, אבל כעבור כמה שעות שוב תקוע עם האוטו, חופרים חופרים ואז דודי מחליט לפתוח את המפלג ומגלה את הזוועה:

יש לי כובע ואבצע מסקודה פליסיה, חוייבתי על החרא הזה 300 ש"ח !!!

אתם יודעים כמה זה עולה אצל ביתן ספארק בת"א ? אפילו לא 70 ש"ח !!!

ינקו זה כביכול בנאדם אמין שאני עובד איתו הרבה, עד היום.

אז סגרנו הכל, הנענו את האוטו, ונסעתי בזהירות לינקו, כמובן שנאמר לי "זה אותו הדבר סקודה ובמוו" וכששאלתי "אז למה הכובע נטחן" הוא אמר לי שיש חופש בציר של המפלג, אני לא פראייר בדקתי את זה לעומק, והבנתי שאין שום דבר למפלג והכל בולשיט (טולי מבמוו ת"א בדק לי את הסיפור, מי שמכיר מכיר.)

אז הזמנתי דרך טולי כובע ואצבע מקורי מגרמניה לפי מספר רכב, אחרי 5 ימים זה הגיע, הלכתי עם זה לינקו כדי להראות לו את ההבדלים וכמובן לדרוש חזרה את כספי שנגבה לשווא, על ההבדלים הוא סתם את הפה, את הכסף הוא לא רצה להחזיר, אני שעובד מאוד קשה על הכסף שלי, קיבלתי עצבים, הוצאתי את הבמוו משטח המוסך שלו, והעמדתי אותה במקביל לשער, כלומר סגרתי לו את העסק, והבהרתי לו שגם אם יתהפך העולם אני לא מזיז את האוטו עד שאין כסף חזרה, 10 דקות אח"כ היה לי הכסף בחזרה, עד היום כשאני נכנס אליו יש לו טראומות ממני, והמצב כנראה כ"כ גרוע, שחבר טוב כמו אח שלי הלך אליו שבוע שעבר ושלום (השותף של ינקו) אמר לו "אני מוכן שאור יבוא אלי כל בוקר, אני יתן לו 50 ש"ח, שלא יתקרב לעסק שלי כל היום" (ממש כמו "דמי שמירה").

אז זה היה ככה בקטנה מהחויות שלי אחרי 19 כלי רכב ועוד הרבה חברים שעזרתי להם בדרך, מקווה שמישהו ילמד על הבשר שלי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ה"חורים" שלי הם:

* פניתי למוסך פיתוח יום אחרי ואמרתי לו שהבעיה לא נפתרה, הוא אמר לי להגיע שוב. ושאחוייב על עבודה.

* הפירוט על העבודה כלל בדיקה, החלפת פלאגים (למרות שהתעקשתי שלא) הלחמה מיותרת ומעמ.

* תלונות על איכות הבדיקה ודרך טיפול התקלה שנאמרו מיצידי לכיוונם עלו בתוהו.

* זיכוי ופיצוי נשלל בחריפות ע"י המוסך בגלל "נעשתה בדיקה ועבודה, לא נפתר? נמשיך לחפש ולחייב".

* עורך דין?

* אחריות הוא לוקח על התיקון שלו.

* וכשסיפרתי להם את הסיפור המלא: " הרוטור נבדק ונמצא תקין" - אחלה בדיקה!

חובב מתחיל :roll:

• תוכן חדש...