Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל מי שפורום הזה אני גולש פה מלא זמן כמעט שנה וכל פעם שאני שולח פה הודעות אני מקבל אזהרה אז ככה

המון זמן לא שלחתי הודעות

שיפרתי את המערכת הפשוטה שהיתה לי לא בכל הציוד שרציתי היה ציוד שקניתי אותו בזנות אז העדפתי לקנות

כל התקנה והבניה אני עשיתי ואני חיברתי

1.חיווט חוטים של בוס למרות שרציתי להביא של סטינגר או של אודיו סון אבל הבאתי אותם בזול

-חוטים 8 גייג'

-חוטים 4 גייג'

-חוטים12 גייג'

2.חומרים עץ mdf\סנוויץ\פיבר.

3.תיבה של הסאב 35 ליטר מעץ mdf+פיבר בתוך התיבה.

4.ריפוד עור חום שחור+חומרי בידוד+סופגיות.

5.שרשורית.

6.פלסטיק5ס"מ קשיח (חלון).

7.לידים כחולים.

ציוד.

1.מגבר 4 יציאות של רוקפורד דגם p4004p

65 RMS ליציאה

2.מגבר מונבלוק גאנסן 220 RMS (למרות שהבאתי אותו בזול ורציתי להביא גיאל אודיו)אבל הוא מחזיק את הסאב יפה.

3.סאב אודיון באן 550RMS +תיבה 35 ליטר מעץ ופיבר.

4.קבל 2 פארד של פאור אקוסטיק.

5.קבל 2 פארד של אלמני.

6.רמקולים של קאנווד 7/10 100RMS

7.בקרוב קוממפונט של פוקל(בניה בדלת).

8.פאנל של פיוניר 6850חשמלי(בקרוב אולי אלפין 555).

------תגובות-------

עכשיו התמונות:

p1201081642ym3.jpg

p1201081640vc2.jpg

p120108164002kw4.jpg

p120108164101ti9.jpg

p120108164103gy3.jpg

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

כל הכבוד בניה יפה נראה שהשקעת המון ובסוף זה נראה מצויין

תהנה זה הכי חשוב

גם אני מצטרף לשאלה של גיא למה שני קבלים?!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הקבלים באמת מיותרים וגורמים לצריכה מיותרת של חשמל.

המגבר בכלל מזיז את הסאב?

תתחדש בכל אופן ההתקנה נראית טוב.

פורסם

נראה טוב סחטיין על הסאב - אהבתי:-)

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

כככה המגבר נותן בסאב למרות שאני הייתי מעדיף של גיאל אודיו260 ארמס אולי נחליף בנתים הוא עובד טוב

שתים בקשר לשאלה של הקבלים אתם צודקים הם צורכים יותר מידי חשמל למרות שהמצבר שלי הוא 50 אמפר

אבל הם מאזנים את המערכת יותר טוב

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

להגיד לך את האמת זה לא מאזן לך כלום ברכב הקבלים גדולים מידי למערכת כמו שלך המלצה שלי תמכור את שניהם ותביא קבל של 1.2 או 1.5 פראד יותר מזה זה כבר סתם עומס שני הקבלים כרגע לא עושים כלום חוץ מלהוסיף עוד עומס על המצבר וחבל

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

חוץ מהקבלים אחלה של בניה .

אהבתי את התצוגה הזאת של "הספוג" מאחורה ...

כמה זמן לקח לך לסיים את הבניה ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם הקבלים ליופי אז תשאיר אותם, כי זו החלטה שלך (למרות שאין לך כל צורך בהם). אחרת, הייתי מעיף אותם מהאוטו כבר ממזמן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ככה את הבניה עשיתי בכמה ימים כי עשיתי כל פעם קצת כי לא היה לי כוח וגם כי עבדתי וגם כי אני בצבא אז בכללי זה לוקח 4 -5 שעות עבודה על הבניה עם ריפוד והכל .

ובקשר לסאב שהוא הפוך הוא יותר מדויק באוטו בחוץ לא שומעים אותו יפה ולא בכל סאב אפשר לעשות את זה כי ישמעו מגעיל וגם צריך להתאים לסאב תיבה מתיאמה.

ובקשר לקבלים אתם צודקים הם צורכים יותר מדי חשמל אבלהמערכת עובדת בלי נפילות מתחים למרות שאולי קבל אחד היה מספיק

--> מערכות / שיפורים <--

• תוכן חדש...