Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי סובארו לגאסי 90 מנוע 1600 גיר רגיל.

מבית פילטר האויר יוצא צינור פלסטי של יניקה רחב ההולך לקופסא שחורה גדולה(כנראה תא אויר),

ומשם לתוך כנף הרכב - מישהו יודע מה תפקיד תא האויר הגדול הזה?

שמתי לב שאם אני מנתק אותו ומשאיר רק את בית פילטר האויר + המסנן שבתוכו , המנוע פתאום "מתעורר לחיים"

ויש הרבה יותר כח לרכב. האם ניתן לוותר על תא האויר?

פורסם

שלום רב!

תא האוויר שלך הנמצא אכן בכנף הרכב, סתום בחול בוץ ועלים.

הדבר גורם לחסימת האוויר , לקרבורטור ולמנוע, יש לפרק את תא האוויר, להפוך אותן, ולנקותו ביסודיות, והמנוע ימשיך לגרגר כמו פנתר.

חדור לדווח ולעדכן בנידון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צביקה שלום.

קודם כל תודה על התשובה.

האם לדעתך יגרם נזק כלשהו אם הסע ללא החיבור לתא האויר - הרי גם ככה אין שם שום פילטר והוא במלא נמצא וקיים מעל הקרבורטור ?

שאלה נוספת אם אפשר, קניתי טרמומטר (היוניט של מד החום -לא הטרמוסטט) ואני רוצה להחליפו, יש צורך לשים חומר איטום

בזמן שאני מבריג אותו? ובמידה וכן האם אפשר להשתמש בטפלון רגיל במקום לקנות משחה?

תודה מראש וסופ שבוע נעים.

בני

פורסם

בני שלום רב !

ניתן לנתק את שרוול בית המסנן בחיבור לכנף, ולא יגרם נזק כלשהו.

את הברגת אין לעטוף בטפלון ואין למרוח שום חומר איטום, ההברגה אמורה להיות קונית, במטרה של אטמה מושלמת מפני נזילת מים, ועל מנת להמנע מחיזוק יתר שיגרום לקריעת ההברגה בראש המנוע.

טפלון עלול לבודד את החום מחראש המנוע, אם כי הטמפרטורה שנמדדת היא אמפרטורת מי הקירור, ולא חום ראש המנוע, או הבלוק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...