Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מסוג יונדאי טוסון 2008.

גנבו את המערכת ובדרך שרטו את הדשבורד.

חברת הביטוח אמרה שלאחר החלפת הדשבורד, החדש לא ישב טוב במקומו.

ולכן המליצו לא להחליף אותו להשאיר את הדשבורד השרוט.

האם זה נכון, שיהיו בעיות עם הדשבורד החדש?

מבקש המלצות למקום החלפה טוב.

בתודה מראש

פורסם

מדובר בשטויות.

לי פירקו קצת את הדשבורד כדי להגיע לברז חימום והוא חזר למקום בדיוק.

אם חברת הביטוח צריכה לממן את הדשבוד החדש ואת עלות התיקון (נזקי פריצה) אז אני מבין את התשובה שלה, היא חוסכת הוצאות.

בעל מקצוע שמכיר את הרכב יידע לבצע את העבודה מבלי שתרגיש בכלל שהוחלף הדשבורד.

פורסם

בעל מקצוע טוב, סבלני ועדין יצליח להחזיר את הדש-בורד למקומו הקודם מבלי שתרגיש בהבדל.

רק לא לשכוח שבטוסון יש (או אמורות להיות) כריות אוויר, ואם צריך להחליף גם אותן מחיר העבודה קופץ פלאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מדובר בנסיון מכוער של חברת הביטוח לחסוך על חשבונך כסף. לוח המכוונים החדש יחזור למקומו בדיוק כמו הקודם, אם רק יקפידו להתקין אותו כמו שצריך.

אל תוותר!

פורסם

עם ידיים טובות הדשבורד ישב מעולה, השאלה אם באמת כדאי ללכת על זה. זו שריטה גדולה ועמוקה?

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

האוטו הוא של אח של חבר.

בחור מסכן האוטו אצלו פחות מחודש וחנה בחנייה התת קרקעית של הבניין.

הפורצים כנראה לא הצליחו בהתחלה לפרוץ לאוטו אז שברו לו את הסנרוף, ושרטו את כל הדשבורד.

פורסם

הכל תלוי במידת הנזק ועד כמה המצב חמור.

אם מדובר במשהוא, שאפשר לחיות איתו, אני הייתי נמנע מפירוקים נרחבים, נשאר עם הדשבורש המקור, ולוקח פיצוי כספי מהביטוח.

• תוכן חדש...