Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכמובן שגם אתה תעבוד (רק קצת, פה ושם) ללא שכר. טוב שדעתך היא אישית בלבד ומוטעית ולא קובעת כלל.

גם אני הייתי רוצה שהרבה דברים יהיו בחינם, אבל זה לא כך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני אישית במוסך לוקח על סריקת רכב 140 ש"ח מסיבה פשוטה המחשב המסכן הזה שאתה רואה עולה קרוב ל100 אלף שקל כולל התוכנות וכל המיסביב אז צריך להחזיר את זה מה לעשות

מה שכן אם אתה מחליט לתקן את התקלה אני לא מחייב אותוך במחיר בדיקה ...אלה רק בתיקון עצמו אבל במוסכים מורשים זה עולם אחר

מוסך יונתן כי מקצועיות מזמן הפכה לשם דבר :-)

פורסם

רנה אז אתה בחור הוגן ,אתה משתמש במחשב ככלי לאיתור התקלה ומן הסתם יש תקלה והבעלים של הרכב ירצהה לפתור אותה .

את עושה הוגן שאתה לא לוקח על בדיקה אלא רק על תיקון התקלה .

ה140 שאתה לוקח למי שלא רוצה זה גם הוגן כי זה מחשב וזמן שלך והכל . אבל לחייב על בדיקה +תיקון הבעיה זה שערוריה וזה ממש לא הוגן כלפי הלקוח

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

עלות המיכשור האלקטרוני חייבת להגיע חזרה מבדיקת הרכבים ו/או תיקונים. בכל מקרה, חיוב בגין חיבור מכשיר, וחיוב בגין עבודת ידיים באופן נפרד ,זה הוגן. המוסך רשאי שלא לגבות על חיבור המכשיר, רשאי, אבל לא חייב לוותר, ועל כן , הכל הוגן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שי אולי לא הבנת נכון

משלם על כל דבר . אבל השימוש במחשב הוא עולה כסף, תוספת תשלום.

זה חלק מהליך של איתור תקלה שהוא בד"כ באף מוסך לא בתשלום

לא מסכים איתך.

גם בדיקת בלמים בטיפול תקופתי היא חלק מאיתור תקלה פוטנציאלית אז אתה לא משלם עליו? כנ"ל גם פירוק כל חלק שנדרש כדי להגיע לחלק שזקוק להחלפה.

מדובר בעבודה שהמוסך עושה ולגכן מגיע לו תשלום עליה. כשמפרקים גלגלים לבדיקת בלמים לא מחייבים אותך בנפרד אם החליפו את הבלמים כי העבןודה נמצאת בעבודת ההחלפה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...