Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Cancellation by the organiser:

The customer can not claim compensation if cancellation is caused by circumstances outside the organizer’s control or for reasons connected with passenger safety. The same applies if the trip is cancelled due to insufficient numbers of participants 21 days or more before departure.

פורסם

9P4 CANCELLATION OR

POSTPONEMENT OF THE EVENT

a)

In the case where it proves impossible to run the event,

for whatever reason, and notably for reasons including

but not limited to; failure to obtain, or withdrawal of

federation approval, failure to obtain authorisation to

cross a particular country, political problems in one or

other of the countries to be crossed, making it impossible

to run the event, fi nancial diffi culties making it technically

or sportingly impossible to run the event, embarkation,

disembarkation or logistical problems making it impossible

to transport competitors etc, A.S.O. will be liable only

for funds received.

Funds received by A.S.O. will be refunded by the

28 February 2008 at the latest.

b)

In the case where the event is delayed, A.S.O. will inform

each competitor immediately, by registered post, of the new

programme for the race.

In the case where participants are unable to take part in

the race, due to the change of date, they have a maximum

of eight (8) days, from the moment the registered letter is

received, to request, by registered mail, refund of funds paid

to A.S.O. This refund will be paid by 28 February 2008 at the latest.

c

) In all cases participants may only claim a refund of funds

the cancellation or postponement of the event

paid. No claim may be made for damages arising out of

פורסם

המתחרים הפרטיים, כמו דרור כהן, שהשקיעו את היורו-סנט האחרון שלהם בשביל להשתתף- הם אלו שבאמת בצרות. מה עושה מתחרה שהבטיח חשיפה לספונסרים בתמורה לתמיכה? מה עושה מתחרה שמישכן את הבית... ?? :-(

אם הדקאר חוזר בשנה הבאה במסלול הסגור לישראלים (דרך לוב) אפילו לא תהיה נחמת ה"בשנה הבאה" בשביל דרור...

אסף.

פורסם

יום אבל לספורט המוטורי ולעולם כולו!

לא יאמן מה שהולך בעולם שלנו, לפחות ידעו כולם עם מי אנחנו מתעסקים כל יום בערך...

עצוב, פשוט עצוב!

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

מעולם לא בוטל אירוע ספורט בגלל "התרעה"

אפילו במחדל מינכן 1972 המשיכו את המשחקים האולימפיים לאחר רצח ספורטאינו.

רק לידיעה

דיברו על מאוריטנייה כמדינה שיש בה איומי טרור בעוד שהאמת היא שבמרוקו

היו בשנה האחרונה פיגועים רבים ואף אחד לא חשב לבטל את האירוע בגלל מרוקו.

ריח חריף של פוליטיקה נודף מהביטול או שאנו לא יודעים את האמת.

אינני בא לשפוט, קטונתי אבל יש לי שאלה

מה יקרה ב 2009 ? אם יהיה שוב איום?

מי יבטיח את הוצאות הספורטאים שיגיעו שוב ?

לו אני ספורטאי חובב שמשקיע את מיטב חסכונותי (דרור כהן) אני לא מגיע לשום ראלי כזה בשנה הבאה אם אין לי התחייבות להחזרת כל הוצאותי, שכאמור מתחילות כשנה קודם.

מה שקרה פה על פניו זה בזיון (או שוב אין אנו יודעים את כל האמת)

בושה!

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ציטוט ישיר מפי דרור, משיחה שלי איתו אתמול, כשהעליתי את נושא השנה הבאה: "אין דאקאר יותר". והוא לא התכוון מבחינתו האישית.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

שלום לכולם.

מברור שעשיתי פה בנורבגיה עם אלו שתכננו להשתתף בראלי-דאקאר מארגני הראלי התחיבו להחזיר אם לא את כל סכום הרישום למירוץ אז אחוז גבוה ממנו. אולי דרור יכול לאמת או לספר משהו אחר? ובמידה וזה נכון? אז אני לא רואה בעיה למשתתפים להתחרות בשנה הבאה במידה והראלי יצא לדרך.

המשיכו לנהוג בזהירות. זלמן

פורסם

זלמן, הבעיה היא לא בסכום ההרשמה למירוץ (שהוא מזערי לעומת ההשקעה שמסביב) - לא קל להשיג ספונסרים בארצנו הקטנטונת (כידוע לך) וזה הנזק הכי גדול.

דרור למיטב ידיעתי שם סכום כסף לא מבוטל מכיסו הפרטי כדי לממש את החלום.

מעניין אותי לדעת אם מישהו מהמתחרים ביטח זאת (האם יש אפשרות לבטח בכלל?!) - זה נזק במליונים, זכויות שידור, ספונסרים - זה פשוט כאוס אחד גדול!!

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אלון שלום לך.

לדעתי למארגני התחרות יש בטוח. מה שכן בטוח שהספונסרים למינהם יתבעו את מארגני הראלי לא במליונים, בבליונים.ולא משנה שזה יקח זמן והם יגיעו להסדר כל שהו אבל נכון זו קטסטרופה לכולם.

בברכה זלמן

פורסם

לדעתי , המארגנים גילו אחראיות כלפי המתחרים וגם לא מעט אומץ, בבטול אירוע בסדר גודל כזה,אבל...מבחינת הטרוריסטים,

זה ניצחון גדול יותר מאשר הם היו מפגעים בזמן מירוץ!!!

ביזיון בינלאומי...כואב הלב על המתחרים.

קובי

פורסם

עם כל הצער והיגון ,ויש

זוהי מכה לתדמית ארגוני הטרור,אשר תחייב ממשלות אשר ישבו על הגדר להתייחס לנושא למען בוחריהם העתידיים ,

ואיחוד כל אירופה כנגד משבשי סדר היום הארופאי

ואת המחיר כמובן ישלמו כל אותם מתחרים פרטיים אשר עמלו והשקיעו בכסף זמן ואימונים

יגאל

פורסם
ציטוט ישיר מפי דרור, משיחה שלי איתו אתמול, כשהעליתי את נושא השנה הבאה: "אין דאקאר יותר". והוא לא התכוון מבחינתו האישית.

טל

אם יש בזה מן האמת ואכן הראלי ילך וידעך או יפסק קליל אז הטרגדיה כפולה ומכופלת.

טל, אתה יכול לפרט ולהסביר קצת יותר על מה מדובר מבחינת העתיד של ה"דקאר"?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...