Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אם אתם רציניים תביאו גם אנשים רציניים שלא מתעסקים עם רכבים סתם (המבין יבין , כי לא חסר כאלו).

תקבעו יום שעה ונגיד מי יכול ומי לא.

אם אתם רוצים צריך שזה יהיה רציני ולא משהו חפיף כמו שאבירן אמר.

פורסם

סבבה אני לוקח על עצמי את היוזמה.

אני גם יצור קשר אם החברה הישנים, אני מקווה שזה יפול להם על החמשוש, כולם בצבא כבר:\

מקסימום נדחה את זה לעוד שבוע.

שמח שסוף סוף הדרומיים פה יתעוררו:)!!!

פורסם

אני אשמח אם חבר'ה רציניים יבוא למפגש

כאלו שמבינים ויכולים להעניק ידע רחב בנושא,כאלה שיכולים שיודעים לכוון מערכת כמו שצריך

ולתת המלצות בנוגע למה לשדרג....

אני אבוא בשמחה

פורסם

אני קרית גתי =] , ואני אשמח מאוד להצטרף ולהיות לא קשור:razz: (ילד בן 17 שרק קיבל רישיון)

אבל האמת שאני רוצה לשמוע מערכות כדי לדעת מה אני מחפש.

פורסם
סבבה אני לוקח על עצמי את היוזמה.

אני גם יצור קשר אם החברה הישנים, אני מקווה שזה יפול להם על החמשוש, כולם בצבא כבר:\

מקסימום נדחה את זה לעוד שבוע.

שמח שסוף סוף הדרומיים פה יתעוררו:)!!!

הישנים האא? טוב שלא אמרת זקנים! כולה אני בן 20 עוד חודש +

הצבא הזה.. הייתי חייב להציע תאריך (12.1) בוא אני לא יוכל להיות במפגש? (כבר שכחת את המארגן של המפגש הדרומי הראשון??!)

אנשים סוגרים כאן שבתות על ימין ועל שמאל בצבא!

אביב איפה אתה?

בהחלט החלטה נבונה לעשות את המפגש בקרית-גת,

לפי הסקר שהצלחתי להרים כאן לפני כשנה+ זה יצא העמק השווה לכולם,

גם לאצ'קלונים וגם לבאר-שבעים.

תהנו!

ושיהיה בהצלחה חבר'ה!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

חברי הפורום החליטו על התאריך והוא מופיע בדביק בראש הפורום. מי שלא יוכל להגיע למפגש הקרוב אולי יוכל להגיע למפגש הבא. לא לעשות דרמות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...