Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחותי מחפשת רכב אחריי הקולט 94 שיש לה 6 שנים שלום, אחרי 6 שנים עם קולט, אחותי מחפשת רכב חדש.

רוצה להתקדם יותר היא מעוניינת להתקדם (בשנתון?).

התקציב 55 אלף שקל התקציב הוא 55 אלפי שקלים.

היא רוצה רכב יפה יחסית לא איזה מזדה לנטיס או טיויטה קורלה משו יותר צעיר היא רוצה רכב יפה, ולא מזדה לאנטיס או טויוטה קורולה, קרי רכב עם אורייטציה צעירה יותר..

היא רוצה שנת 2002 ומעלה השנתון צריך להיות 2002 והלאה, מנוע 1600 ומעלה, ותיבת הילוכים אוטומטית.

שהיה אוטומוט ומנוע מעל 1600

יש המלצות ?

### כן, יש המלצות. תתחיל להשתמש בסימני פיסוק, ולקרוא את ההודעות שלך לפני שאתה שולח אותן. כך תוכל למצוא שגיאות רבות ולתקנן. ###

פורסם

פיגו 206 3 דלתות אוטומטית

אמינות מאוד וטובות !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

רק בעיות ב-206?

סתם דעות קדומות, תכנס למוסכי הרשת ותבקש חוות דעת.

ה-206 היא אחת המכוניות המוצלחות ביותר בכל הזמנים.

עם כל המוניטין של היפניות אני לא חושב שהם הרבה יותר אמינות , לקרובת משפחה יש יאריס 05' והרכב נכנס למוסך לא מעט פעמים (טוב היאריס מורכבת בצרפת.....)

בכל אופן כל מקרה לגופו,ה-206 או vw polo הם מכוניות מצוינות, חובה לבדוק היסטורית טיפולים לפני הרכישה.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

רובר 25 או MG-ZR (לחץ על השמות לתמונות) - מדובר בגדול באותו רכב רק עם קצת יותר ספויילרים (במהדורה שהובאה לארץ).

אחותך היקרה תקבל רכב יפה (מבפנים ומבחוץ), אופה (זריז מאוד ויושב טוב על הכביש), ומאובזר (סאן-רוף, ג'נטים וכו'), בעל תדמית אמינות מוטלת בספק אמנם, אבל רכבים שמורים ומטופלים במוסכים מורשים יהיו אמינים כמו כל אחד אחר מאותו שנתון. מניסיון. ועוד יישאר לה עודף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
רובר 25 או MG-ZR (לחץ על השמות לתמונות) - מדובר בגדול באותו רכב רק עם קצת יותר ספויילרים (במהדורה שהובאה לארץ).

אחותך היקרה תקבל רכב יפה (מבפנים ומבחוץ), אופה (זריז מאוד ויושב טוב על הכביש), ומאובזר (סאן-רוף, ג'נטים וכו'), בעל תדמית אמינות מוטלת בספק אמנם, אבל רכבים שמורים ומטופלים במוסכים מורשים יהיו אמינים כמו כל אחד אחר מאותו שנתון. מניסיון. ועוד יישאר לה עודף.

תן לי MG-ZR ב55 K אני קונה עכשיו :)

פורסם

ראיתי ביד2 שיש שתיים. על אחת מבקשים 70. במוסך רובר גם ידעו על אחת למכירה (אין לי מושג מה קרה להן).

אני לא מבין את הגליק הגדול - מדובר בביצועים זהים ל- 25, בתוספת כל מיני ספוילרים, והיא אפילו הרבה פחות יפה מבפנים, אבל עולה יותר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האמת הייתי בטוח שגם הביצועים שונים... אם זה ככה אז להפך כי אני לא בן אדם של ספוילרים ניפוחים וחצאיות, לדעתי ברוב הפעמים זה לא יפה.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...