Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, ובעייתי היא כזו:

יש לי רכב גולף מודל 1995, נפח 1800, 90 כ"ס אוטומט; וכשאני מסובב את ההגה (ימינה או שמאלה) כשהרכב עומד לגמרי, הההגה רועד לי ונשמע רעש מכיוון הגלגלים; יש לציין כי הבעיה מופיעה לי רק לעיתים נדירות (בערך אחת לחודש / חודשיים) ורק כשהברכב בעמידה מוחלטת.

שאלותיי הן כאלו:

א. מה מקור הבעיה המדוייק ? ומה עלות התיקון של בעיה שכזו ?

ב. האם אפשר לנסוע גם בלי לתקן את זה או שחובה לתקן את זה ?

פורסם

לא שמתי לב האם הסל"ד זז בעמידה, כשאני מסובב את ההגה; אבל למיטב ידיעתי הסל"ד לא זז בזמן שאני מסובב את ההגה והרכב עומד. כך שהסל"ד כפי הנראה נשאר קבוע ולא עולה או יורד.

כך או כך מה יכולה להיות הבעיה אם הסל"ד עולה או יורד או אם הוא נשאר קבוע ?

פורסם

האם הרכב נמצא בהילוך כשזה קורה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ייתכן והרעש והרעידות הן ממשאבת הגה כח,האם זה קורה רק כאשר אתה מסובב את ההגה עד סוף מהלכו ?

בדוק אם חסר נוזל הגה כח.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לא בדקתי האם הרעידה קיימת אם הרכב לא בהילוך; אני יודע שזה קורה לי בין אם הרכב בהילוך דרייב או ברורס (אני לא יודע אם זה קורה בפרקינג או בניוטרל. לגבי השאלה באיזה מצב ההגה נמצא: אז זה לא משנה אם ההגה מסובב עד הקצה או שהוא לא מסובב עד הקצה זה קורה לי גם כשההגה כמעט ישר לגמרי.

יש למישהו רעיונות ?

פורסם

בעצתו של אחד הכותבים כאן בדקתי את מד השמן של הגה הכח והסתבר שהוא מעל המקסימום. האם זו יכולה להיות מקור לבעיה ??? אבל מצד שני בדקתי את המד כשרכב בירידה וכשהמנוע חם ....האם זה משמעותי ???

פורסם

כמו שחברי הפורום שמעליי רשמו, ייתכן מאוד שזו משאבת ההגה. לשם כך, גש למוסך שלך שייבדקו זאת לעומק.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

א. האם מה שתיארתי קודם (כלומר עודף שמן במדיד של ההגה כח) יכול לגרום לבעיה הזו (יש לציין כי כפי הנראה אני כבר שנה פלוס פלוס נוהג עם מפלס גבוה של מדיד שמן הגה הכח) ? האם הורדת המפלס של השמן יכולה לתקן את הבעיה ?

מה קורה אם לא מתקנים האם יכול לגרום נזק כלשהו ??? האם כדאי בכלל לתקן לאור העובדה שזה קורה לי רק לכמה שניות אחת לחודש-חודשיים ?

פורסם

תעשה בדיקה כשהרכב עומד במצב ישר,אולי המפלס תקין אך השיפוע של הרכב בילבל אותך?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
בעצתו של אחד הכותבים כאן בדקתי את מד השמן של הגה הכח והסתבר שהוא מעל המקסימום. האם זו יכולה להיות מקור לבעיה ??? אבל מצד שני בדקתי את המד כשרכב בירידה וכשהמנוע חם ....האם זה משמעותי ???

מוזר מאוד.

למד שמן הזה יש חור למעלה, ברגע שיש מעל המקסימום ויש עליה במפלס עקב הלחץ יש יציאה של הנוזל מהחור שבפקק.

תסתכל אם אין לך נוזל על המיכל.

כנראה בעיה במשאבה.

פורסם

יכול להיות שבגלל משאבה לא תקינה נוצר לחץ גבוה במערכת שגורם לעליית מפלס הנוזל במיכל המילוי.

אני ממליץ לך לגשת לבדיקה במוסך על מנת שלא תישאר יום אחד בהגה ללא תיגבור (לא נעים).

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...