Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי עדיף למלא דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיתי...

האם עדיף לחכות שמיכל הדלק יתרוקן ואז למלא דלק? (כלומר כשהמיכל ריק או כמעט ריק)

או שמע עדיף להשלים כל פעם קצת? (כלומר לחכות שיתרוקן חצי מיכל ואז למלא עוד חצי, כך שאין מצב שהדלק נגמר)

מה יותר בריא ועדיף?

תודה...

פורסם

נכון שהג'יפה מצטברת בתחתית המיכל, אבל עדיף כל פעם להשתמש בה כי אחרת היא לא תיעלם ותתפוס עוד יותר מקום במיכל עם הזמן.

פורסם
נכון שהג'יפה מצטברת בתחתית המיכל, אבל עדיף כל פעם להשתמש בה כי אחרת היא לא תיעלם ותתפוס עוד יותר מקום במיכל עם הזמן.

אמר שלמה המלך: "יפה שתיקה לחכמים, קל וחומר לטיפשים"

פורסם

כפי שנאמר כאן- עדיף לא לרדת מתחת לרבע מיכל-כך לא תסתכן להיתקע בלי דלק,לא תכניס לכלוך שמצתבר בתחתית המיכל וגם לא תצטרך למלא כל יום.

אני ממליץ גם למלא מיכל מלא כל פעם, לאפס מד קילומטרים ולחשב צריכת דלק בכל פעם:

מספר קילומטרים שנסעת עד לתדלוק לחלק למס. ליטרים שנכנסו (בתדלוק מיכל מלא)= מס.ק"מ לליטר.(אחרי 5-6 תדלוקים כאלה אפשר לראות מה צריכת הדלק ממוצעת באוטו)

צריכת דלק לא תקינה עולה כספים מיותרים וגם אינדיקציה על משהו שלא תקין ברכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כפי שנאמר כאן- עדיף לא לרדת מתחת לרבע מיכל-כך לא תסתכן להיתקע בלי דלק,לא תכניס לכלוך שמצתבר בתחתית המיכל וגם לא תצטרך למלא כל יום.

אני ממליץ גם למלא מיכל מלא כל פעם, לאפס מד קילומטרים ולחשב צריכת דלק בכל פעם:

מספר קילומטרים שנסעת עד לתדלוק לחלק למס. ליטרים שנכנסו (בתדלוק מיכל מלא)= מס.ק"מ לליטר.(אחרי 5-6 תדלוקים כאלה אפשר לראות מה צריכת הדלק ממוצעת באוטו)

צריכת דלק לא תקינה עולה כספים מיותרים וגם אינדיקציה על משהו שלא תקין ברכב.

+ 1

מסכים עם כל מילה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם
עדיף שלא לרדת מרבע מיכל כי הלכלוך נמצא בתחתית

חיפוש בארכיון העלה 2 תגובות של מוטי, ושל רזמל:

razmel

12/03/05

, 1:24

השמועות מספרות (רוב חברי הפורום לא ראו) שיש הרבה הרבה ג'יפה בתחתית מיכל הדלק.

תגיד לרס"ר שמועתי שהוא טועה.

כשהחלפתי ברכבי את משאבת הדלק לא ראיתי שום משקעים או לכלוכים במיכל.

Moti - Miata R

12/03/05, 2:03

השמועות מספרות (רוב חברי הפורום לא ראו) שיש הרבה הרבה ג'יפה בתחתית מיכל הדלק.

השמועות מוכיחות את עצמן אם כן כשמועות שווא... אחרי החלפה של משאבות דלק בארבע מכוניות שונות מתוכן שתיים בארץ ושתיים פה, לא נצפה אפילו גרגר אחד של זיהום במיכל הדלק... נחשו מה כן היה בו?

התשובה לא במהופך - דלק... רק דלק

מוטי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כבעל ניסיון של 8 שנים של מילוי סולר בהנחה אני יכול להגיד לנהגת שודים שיש עוד כל מיני חומרים מלבד הדלק (סולר) במיכל -הייתי צריך לנקות מיכל סולר בפולו SDI שנת 2000.

לפני כחצי שנה התפרסמה כתבה בעיתון THE MARKER על כך שקיימת רק מעבדה אחת ויחידה בארץ הקודש שבודקת איכות הדלקים בתחנות.

1500 דגימות בשנה שאוסף צוות מצומצם מאוד של המעבדה -זה דגימא אחת לכל תחנה בשנה .(סטטיסטית)

אני לא הייתי קורה לזה פיקוח טוב (או פיקוח בכלל) אבל זה מה שמשרד התחבורה מסוגל לתת מבחינת תקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בקיצור, נדלקת המנורה, לך לתדלק, ברוב הרכבים תוכל לגמוע לפחות 50 קילומטר אחרי שנידלקה המנורה.

או אם נח לך אחרת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה כולם מפחדים לרדת מתחת לרבע מיכל? בשביל זה המציאו את מד הדלק.

תדלק מיכל מלא או כמה שתרצה, וסע. כשהמנורה תידלק תדע שהגיע הזמן לחפש תחנת דלק (אל תילחץ, יהיה לך מספיק דלק להגיע לתחנה הקרובה).

פורסם

אין ג'יפה בתחתית מיכל הדלק, מה שכן ככל שמפלס הדלק נמוך יותר כנראה שזה מזיק למשאבה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בד"כ הייתי מתדלק באופן שיטתי כמעט בכל סוף יום. אבל אז נמאס לי והתחלתי לתדלק רק כשהמנורה דלקה זמן מה.

נסעתי יותר מ-100,000 ק"מ ותמיד תדלקתי כשהמיכל היה כמה שיותר ריק (בשאיפה להגיע עם הליטר האחרון לתחנה).

צריכת הדלק לא השתנתה, תקלות במע' הדלק לא היו, הסחיבה לא השתנתה.

טיפולים עשיתי כל 15,000.

כך שאני לא מתרגש מלהגיע לתחתית המיכל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

"בעיית" הלכלוך המצטבר בתחתית המיכל היא ממש לא בעיה, במיוחד שלא ברכבים חדשים. קודם כל, הלכלוך מתערבב כשממלאים דלק, או כשהרכב מתנדנד והדלק זז במיכל, שנית, בשביל מה יש מסנן דלק שמחליפים מידי טיפול?

הבעייה היחידה היא שהמשאבה יושבת בתוך מילכ הדלק, והדלק הוא אמצעי הקירור שלה.

ולכן, לפי דעתי, הכי טוב למלא דלק כשאר נדלקת הנורה, הרי היא לא נדלקת סתם. או סתם כשיש לך זמן, ויש לידך תחנת דלק במחיר מוזל.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...