Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Iphone - כדאי?

FunkyP
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מכשיר מדהים ללא ספק.

היכולות שלו פנסטסיות וזה שיא ה"קוליות" (חולי האפל קוראים לו gesusphone).

אבל יש כמה "בעיות":

* עדיין אי אפשר לפרוץ את גרסא 1.1.2 (אם קונים היום חדש זה ככל הנראה מה שיגיע).

* אומרים שהמסך של המכשיר מאד מאד מאד עדין (משמע, נפל המכשיר - מת).

* אם פורצים אותו אין אחריות של אפל על המכשיר.

* מחיר (במידה ואני מייבא) - 1800 ש"ח , במידה ואני קונה בארץ - 3400 ש"ח.

יש עוד כמה בעיות אבל אלו המרכזיות.

אני רוצה לשמוע עוד דעות כי אני במרחק לחיצת כפתור מקנייה של המכשיר..

נ.ב

אני גם מתחשב בזה שבעוד שבוע יהיה קריסמס והמחירים בחו"ל בעננים. ואחרי זה ירדו עוד.

שיהיה ערב מצוין,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

כפי שכבר תיארת ואני מסכים איתך מלבד ה Cool factor למכשיר הזה יש בעיקר חסרונות. אבל אם אתה רוצה ויש לך כסף פנוי אז למה לא? לך על זה מה כבר אתה מפסיד . רק קח בחשבון שברגע שיחל שיווקו בארץ ויהיה אותו להרבה אנשים מרכיב הייחודיות יעלם . אז אם ללכת על זה זה עכשיו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

יש לי חבר שהוא פריק של אפל ואייפודים( לא מבין את הקטע הזה, סה"כ נגן נחמד ויקר להחריד) שהיה חייב לקנות כזה, אז הביא מארצות הברית ופרץ.

אין ספק שזה מכשיר מרשים אבל תחליט אתה אם זה שווה לך, אני הייתי מעדיף K800I חדש עם אחריות וכרטיס זיכרון גדול.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

הכל תלוי בדרישות של כל בן אדם, אם אתה באמת רוצה ומתלהב מהאייפון, לך על זה, במיוחד אם אתה יכול להביא אותו בחצי מחיר, זה מה שאני עשיתי עם המכשיר שיש לי (לא בחצי מחיר אבל במחיר נמוך בהרבה מבארץ), בסופו של דבר לכל מכשיר יש את היתרונות והחסרונות שלו, אני אישית מרוצה ומסתפק בהחלט בסוני K850 שלי.

"And Justice For All..."

פורסם
זה מכשיר מדהים ללא ספק.

היכולות שלו פנסטסיות וזה שיא ה"קוליות" (חולי האפל קוראים לו gesusphone).

אבל יש כמה "בעיות":

* עדיין אי אפשר לפרוץ את גרסא 1.1.2 (אם קונים היום חדש זה ככל הנראה מה שיגיע).בקרוב מאד תגיע הפריצה.

* אומרים שהמסך של המכשיר מאד מאד מאד עדין (משמע, נפל המכשיר - מת).לא בדיוק נכון,הוא די חזק.

* אם פורצים אותו אין אחריות של אפל על המכשיר.אפשר לנעול אותו כאילו לא עשינו כלום ולשחו לחו'ל(אנגליה).

* מחיר (במידה ואני מייבא) - 1800 ש"ח , במידה ואני קונה בארץ - 3400 ש"ח.

יש עוד כמה בעיות אבל אלו המרכזיות.כמו שאמרת לי הוא עלה 1750 שקל.

אני רוצה לשמוע עוד דעות כי אני במרחק לחיצת כפתור מקנייה של המכשיר.תבוא אלי שחק במכשיר ונראה אותך לא קונה.

נ.ב

אני גם מתחשב בזה שבעוד שבוע יהיה קריסמס והמחירים בחו"ל בעננים. ואחרי זה ירדו עוד.ההפך:יש סיילים עכשיו שהוא עולה 300 דולר במקום 400 דולר.

שיהיה ערב מצוין,

נאור.

עם אתה רוצה עוד דברים דבר איתי.

רז

פורסם

אוי.... כל כך הרבה שמועות לא נכונות.

טוב, ננסה לעשות סדר בסלט:

פריצה ל-1.1.2 עדיין אין ולא הייתי מסתמך על "בקרוב" אם הייתי צריך להוציא 1800 ש"ח.

מסך עדין? תראה את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=czCCavcnNd8

300 דולר?

לא שמעתי על סיילים עכשיו, דווקא להיפך אבל אני לא יודע בדיוק עכשיו מה המחיר אז נשאיר את זה מעורפל.

למה לא אייפון?

http://gizmodo.com/gadgets/apple/what-the-iphone-doesnt-have-272571.php

בשורה התחתונה - למרות הכל... מכשיר מדהים, מציב גבולות חדשים בכל מה שקשור לממשק, ייחוד ועיצוב.

פורסם
אוי.... כל כך הרבה שמועות לא נכונות.

טוב, ננסה לעשות סדר בסלט:

פריצה ל-1.1.2 עדיין אין ולא הייתי מסתמך על "בקרוב" אם הייתי צריך להוציא 1800 ש"ח.

מסך עדין? תראה את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=czCCavcnNd8

300 דולר?

לא שמעתי על סיילים עכשיו, דווקא להיפך אבל אני לא יודע בדיוק עכשיו מה המחיר אז נשאיר את זה מעורפל.

למה לא אייפון?

http://gizmodo.com/gadgets/apple/what-the-iphone-doesnt-have-272571.php

בשורה התחתונה - למרות הכל... מכשיר מדהים, מציב גבולות חדשים בכל מה שקשור לממשק, ייחוד ועיצוב.

לגבי הסרט - אני עכשיו יצפה,

לגבי המחיר - גם אני בספק אבל בודק את הנשוא עכשיו.

ולגבי כל מה שאין לו - למזלנו יש תוכנות שאפשר להעביר לIPHONE. לא עוד הרבה זמן הרוב ייפתר (שיר בתור צלצול, זיהוי קולי וכו').

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
ברור שהמסך עדין, הרי הוא מסך מגע.

נ.ב

לכל מי שכותב שהIPHONE לא טוב, שייתן מכשיר שיותר טוב ממנו.

נוקיה N95?

ואל תשכח שלאייפון גם אין אפשרות של צילום וידאו.

האייפון הוא אחל'ה גאדג'ט לשחק איתו במשך לחודש -גג.

ברגע שהממשק שלו ימאס עלייך וכבר לא תשחק בו המכשיר בעצם יהפוך למכשיר מאוד לא נוח ודי 'מעפן'.

אם כבר אז תיקנה מכשירים בסיגנון הN95(מצלמה עם 5 מגה פיקסל,הרבה זיכרון למוזיקה וכו')..

פורסם

אני באופן אישי לא הייתי קונה את המכשיר.

אם תעשה חיפוש על המילה "IPhone" בגוגל או כל מילה דומה תראה מודעות של העסק שלי. כל היום אני רואה, חי ומתעסק עם המכשיר (אני לא מוכר אותו אלא מספק שירותי סימפרי, עברית ומוכר אביזרים).

למה לא הייתי קונה?

1. המחיר הגבוה יחסית בארץ.

2. כי כולם אומרים שעוד מעט תהיה פתיחה ל 1.1.2 אבל מעשית אף אחד לא יכול להבטיח לך את זה. מה גם, שהיה כבר פיתרון והיו עושים סים פרי למכשירים בגירסה 1.1.2 דרך רשת מסויימת שפעלה בחו"ל. מסיבות אלו ואחרות הרשת חדלה מלספק את השירות הזה לפני כשבועיים. כרגע לא נראה שיש פיתרון אחר באופק ,חוץ מטורבו סים אבל כמעט ולא ניתן למצוא בארץ או בעולם בכלל ולא בטוח עד כמה הטורבו סים יעיל ועמיד.

דרך אגב, כבר יצאה גם גירסה 1.1.3.

3. אף אחד בארץ לא יכול לתת לך תמיכה אמיתית במקרה של בעייה ולא ניתן למצוא חלקי חילוף. בתור יבואן, המחירים שמציעים לי לחלקי חילוף לא מקוריים הם בשמיים וכרגע אף אחד לא מייבא.

4. המכשיר מוגבל ויש לו הרבה מאוד תכונות מעצבנות. הבלוטות' לא עובד מול שום טלפון אחר. גם לא מול אוזניות BT סטריאופוניות. רק מול אוזנית BT סטנדרטית. אין אפשרות לקבוע רינגטון כבחירתך, רק "לקנות" רינגטונים דרך ITUNES. בנוסף, המכשיר לא מציג שמות ואנשי קשר מהכרטיס סים אלא רק דרך אאוטלוק. בגדול , כל הסינכרון , העברת קבצי מוזיקה תמונות וכו' מתבצעת מול ITUNES. הממשק שלו לא הכי נוח בעולם. המקלדת לא נוחה, חייבים להשתמש באצבע וקורה המון שמפספסים.

לנושא האנשי קשר מהסים והרינגטונים קיים פיתרון אבל הוא מוצע בתשלום. מבחינתי אם אפל הגבילו את המכשיר במקור אז מדובר בחיסרון.

5. העברית שקיימת בארץ רחוקה מלהיות מושלמת. אותם אנשי קשר שתעביר מהאאוטלוק למכשיר ייראו הפוך. גם אם תכניס אותם ידנית למכשיר אז תראה אותם עדיין הפוך. העברית בנוייה על שפה רוסית, חלק מהתפריטים בחלק מהגרסאות עדיין ברוסית.

6. הפחד שבטעות תגרום לנעילה מחדש של המכשיר.

7. הפחד שהמכשיר ישרט או ישבר.

8. הבאסה אחרי השריטה הראשונה.

9. אין GPS שעובד כמו שצריך בארץ.

למה כן לקנות? המסך לא פחות ממדהים, האינטרנט דרך ה WIFI עובד מהר ומצויין, הדפדפן ממש טוב. האופציה לראות סרטונים מה YOUTUBE נחמדה אם כי אחרי יומיים נמאס. למכשיר יש עיצוב מושך. כי לכולם יש את המכשיר.

אני אישית הייתי מעדיף מחשב כף יד שגם ככה עושה כל מה שהאייפון מסוגל (וכנראה גם יעשה את זה יותר טוב).

אסף

נ.ב. אם בסוף כן תקנה אז אנחנו כנראה עוד נדבר כשתרצה לקנות אביזרים למכשיר או תחפש פתיחה ועברית :-)

פורסם

שלום לחברים,

אני לא מכיר את המכשיר אז בבקשה תסבירו לי מה הקטע של גירסה 1.1.2 ולמה אנשים מחפשים לפרוץ אותה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

1.1.2 גירסת תוכנה של המכשיר.

המכשיר נמכר בארה"ב ובאירופה כשהוא נעול לרשת סלולרית מסויימת. בארה"ב ל AT&T ובצרפת ל ORANGE לדוגמא. מי שרוצה להשתמש במכשיר בארץ דרך החברות הסלולריות המקומיות חייב "לפרוץ" את המכשיר.

פריצה - הכוונה לסים פרי. כלומר שניתן יהיה להשתמש בכרטיס סים של כל הרשתות ללא הגבלה.

בגירסאות תוכנה הקודמות 1.0.2 ו 1.1.1 הדבר היה אפשרי. ב 1.1.2 הנושא בעייתי ונכון להיום לא אפשרי.

אסף

פורסם
.

נ.ב

לכל מי שכותב שהIPHONE לא טוב, שייתן מכשיר שיותר טוב ממנו.

אויי באמת,תכנס לאינטרנט,כמעט כל מכשיר אחר בסגמנט של ה-IPHONE עולה עליו עשרות מונים !

לפותח השרשור,אתה יכול לעשות חיפוש,דובר בפורום רבות על המכשיר הזה.

בגדול,זה מכשיר שקונים אותו מ-3 סיבות עיקריות:

1.אתה פריק של אפל.

2.אין לך מושג כמה המכשיר הזה מוגבל ונחות ביחס למתחרות.

3.אהבת את העיצוב.

רוצה מכשירים שעושים כל מה שאייפון עושה,אבל הרבה יותר טוב,ועם הרבה יותר פונקציות?

HTC, BLACKBERRY,DOPOD והרשימה ארוכה,כמעט כל המכשירים של החברות האלה עולים (ללא ספק בכלל) על האייפון.

לאייפון יש ממשק הפעלה יפה,עיצוב מיוחד ויוקרתי,2-3 גימיקים נחמדים,וזה הכל בערך.

אני יכול להעיד שכמה חברים שלי שקנו את המכשיר הזה בחו"ל זנחו את המכשיר אחרי שבועיים גג וחזרו לבלאקברי או ה-HTC הישן שלהם.

אחד החברים פשוט מכר את המכשיר אחרי שבועיים ואחר הפך את המכשיר ל.......אייפוד.

אגב,מישהו פה כתב שהוא מתח את המגבלות והציב רף חדש,רחוק מהמציאות,ע"פ רוב המחקרים וההשוואות של המכשיר הזה למתחרים שלו,לא רק שהוא לא הציב גבולות חדשים,ברוב המקרים הוא אפילו לא הגיע לרף של המכשירים המתחרים.

רוצה דוגמא הכי שטותית ?

*ב-IPHONE, מכשיר שמתיימר להיות נגן MP4 וסלולרי,אין אפשרות להפוך שיר לצלצול (?! מכשירים מלפני 4 שנים מאפשרים את זה).

*אין אפשרות לצילום וידאו (שוב,מכשירים מלפני מעל 4 שנים,מאפשרים את זה....).

והרשימה עוד ארוכה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רוצה מכשירים שעושים כל מה שאייפון עושה,אבל הרבה יותר טוב,ועם הרבה יותר פונקציות?

HTC, BLACKBERRY,DOPOD והרשימה ארוכה,כמעט כל המכשירים של החברות האלה עולים (ללא ספק בכלל) על האייפון. - לא שמעתי על המכשירים האלו בארץ, אבל אשמח לשמוע.

אגב,מישהו פה כתב שהוא מתח את המגבלות והציב רף חדש,רחוק מהמציאות,ע"פ רוב המחקרים וההשוואות של המכשיר הזה למתחרים שלו,לא רק שהוא לא הציב גבולות חדשים,ברוב המקרים הוא אפילו לא הגיע לרף של המכשירים המתחרים. אתה זוכר שאתה לא גר בישראל? המרחק הטכנולוגי מהמקום שאתה גר למקום שאני גר הוא די גדול ואני מניח שאתה יכול לתאר לעצמך שבזמן שאתה כבר מכיר את המכשיר, רוב האנשים בישראל רק מזילים ריר מתוכנית החדשות, שבה הוא תואר.

רוצה דוגמא הכי שטותית ?

*ב-IPHONE, מכשיר שמתיימר להיות נגן MP4 וסלולרי,אין אפשרות להפוך שיר לצלצול (?! מכשירים מלפני 4 שנים מאפשרים את זה).- אני רואה את זה כיתרון ע-נ-ק-י ! נמאס כבר לשמוע רינגטונים מטומטמים על פול ווליום מאנשים שרוצים שכולנו נדע שמישהו מתקשר אליהם. אני, אישית, יכול להסתפק בצלצול פשוט.

*אין אפשרות לצילום וידאו (שוב,מכשירים מלפני מעל 4 שנים,מאפשרים את זה....). אני לא אוהב לצלם עם המכשיר הסלולארי ואני מניח שיש עוד לא מעט כמוני. בארץ, אין מבחר גדול לכאלו שכן מעוניניים במכשיר סלולארי עם MP3, אבל מצלמה לא מעניינת אותם, ז"א שלי לא בא להסתפק במכשיר נוקיה פשוט (שכרגע אני לא זוכר את מספר הדגם שלו)

והרשימה עוד ארוכה.

אייפון רולז! (?) :)

• תוכן חדש...