Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש המלצה גורפת להחליף גם כריות בולם בעת החלפת הבולמים.

אני צריך להחליף בולמים אחוריים בהונדה סיויק.האם גם בחלק האחורי יש כריות בולם,או שהמושג הזה נמצא רק בחלק הקדמי של הרכב?

בתודה מראש

שי.

נ.ב- הונדה רוצים על כל כרית בולם 180 ש"ח,האם למישהו יש מושג איפה אני אוכל לקנות כריות בולם תחליפיים שלא נופלות מהרמה והאיכות של המקורי?

פורסם
הבנתי שיש המלצה גורפת להחליף גם כריות בולם בעת החלפת הבולמים.

אני צריך להחליף בולמים אחוריים בהונדה סיויק.האם גם בחלק האחורי יש כריות בולם,או שהמושג הזה נמצא רק בחלק הקדמי של הרכב?

בתודה מראש

שי.

נ.ב- הונדה רוצים על כל כרית בולם 180 ש"ח,האם למישהו יש מושג איפה אני אוכל לקנות כריות בולם תחליפיים שלא נופלות מהרמה והאיכות של המקורי?

שכחתי לציין:מדובר בהונדה סיויק שנת 97 אוטומט,1600 סמ"ק.דגם SR.

פורסם
רק לבולמים הקדמים ישנם כריות.

ברוך תהיה אורן.חצי בעיה פתרת לי.מה שנותר לי לדעת,מהיכן אני יכול לקנות כריות בולמי קדמיים עבור ההונדה סיויק הנ"ל

במחיר יותר שפוי מאשר חברת הונדה.

אמרו לי שלא כדאי לקנות כריות בולם חליפיים כי הם זולים ונאכלים,או נסדקים מהר.האם זה נכון?

אם יש לך המלצה לכריות בולם חליפיות אשמח לשמוע.

שי

• ספונסר פורום
פורסם

חבל על הזמן, עוד לא ראיתי כריחות בולמים חליפיות שמשתוות באיכותן למקוריות.

חבל לחסוך,בולמים לא מחליפים כל חודש.

אורן

פורסם
רק לבולמים הקדמים ישנם כריות.

אם ככה על מה יושבים הבולמים האחוריים? אין להם תושבות כל שהם שצריך להחליף אותם?

שי

• ספונסר פורום
פורסם

כריות הבולם הקדמיות מורכבות ממיסב שעטוף בכרית גומי,ומאפשר לבולם והקפיץ להסתובב עם סבוב ההגה,מאחורה אין הגה והבולם לא מסתובב,אז אין צורך בכרית בולם.

ישנם מספר תושבות גומי למתלה האחורי בסיוויק,שלאחר מספר שנים נקרעות,החלפתם מצריכה פירוק של כל הסרן,ועלות החלקים די יקרה.

• תוכן חדש...