Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מיותר?

קומפוננט זה לא משהו בשמיים.

לשים פולס מאחורה זה הגיוני מאוד, רמקול מצויין בסכום נמוך יחסית להשלים את הצליל.

נכון שתיאורטית עדיף לא לשים כלום מאחורה, אבל יש אנשים שפשוט לא יכולים בלי זה.

פורסם
למה מיותר?

קומפוננט זה לא משהו בשמיים.

לשים פולס מאחורה זה הגיוני מאוד, רמקול מצויין בסכום נמוך יחסית להשלים את הצליל.

נכון שתיאורטית עדיף לא לשים כלום מאחורה, אבל יש אנשים שפשוט לא יכולים בלי זה.

הבעיה היא שכבר עדיף לשים 6*9 מאשר קומפוננט מאחורה (ברוב המקרים) שמותאמים לנפח של באגז'

כי אפילו רמקול שנועד לנגן בנפח גדול עדיין צריך את הנפח של הדלת.

למרקה הזה אני לא בטוח שזה יעזור, אני במקומך היתי מנסה לקחת רדיו דיסק של חבר ומחבר אותו למערכת שלך כדי לראות אם התוצאה משתנה.

פורסם

הבדיקה הכי פשוטה - קח מכשיר MP3 בעל איכות שמע טובה, וחבר אותו ישירות למגבר.

ככה תוכל לדעת אם המנחת גורם לעוותים בצליל.

פורסם

יש לי רדיו דיסק של פיוניר בבית, מהרכב הקודם, פשוט אני לא מבין בכל הקטע של ההתקנות, ואני לא רוצה יודע לחבר ישירות, ואני לא רוצה סתם להרוס, אני חייב לציין שהמקום שהתקנתי בו באמת עשה עלי רושם טוב, ההתקנה הייתה נראית איכותית, לא חסכו בכלום, בטח שלא בזמן. ויש שירים שכן נשמעים טוב, ויש שירים שבהם הצלילים יותר דקים פשוט, ובווליום טיפה גבוה, זה פשוט גומר על האוזן. אז האמת שהכי נראה לי שפשוט האינפיניטי רפרנס הוא על הפנים של רמקול. מבחינת הספקים וכל מה שקשור לזה, זה אפשרי לחבר את הטוויטר של הפולס במקום הטוויטר של האינפיניטי? כי אם כן זה מה שאני אעשה, ואעביר אותם אחורה, ומקדימה אני אתקין דוטק.

אבל בגדול, עדיף לעשות מה שציינתי למעלה? או להתקין 6 על 9? כי האוטו חדש, ולא בא לי לחורר את המגש האחורי אם אין צורך.

ועוד שאלה, בדלתות מקדימה, אין בעיה למקום של הטוויטרים, יש להם מקום מוכן בדלת, אבל מאחורה אין.

המתקין אמר שאין מה לעשות וצריך לעשות חור בדלתות מאחורה ולהשקיע אותם שמה, אין אפשרות אחרת בלי לעשות חורים לדלת?

ובלי לעשות הדבקה מכוערת שגם בגדול עושה נזק?

ולא, לא שמעתי את הסט של האיפיניטי לפני שקניתי, פשוט הוא היה אצל חבר לא בשימוש, והיה מחיר טוב ( 300 ש"ח) וראיתי שהוא עולה יותר מכפול יותר בחנויות, אז חשבתי שזה ישתלם..

• תוכן חדש...