Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של בערך 2000-2200 שקל

עכשיו אני רוצה להתחיל לשדרג את הרמקולים..איזה רמקולים כדאי להשים? יש לי אפשרות לחבר אותם למגבר 1000 וואט

חשבתי לקנות קומפוננט של מוראל ורמקולים אחוריים של JBL אבל אין לי מושג איזה דגם לקחת אם מישהו יכול לעזור לי תודה...

ועוד שאלה מה אתם אומרים על HU של פיוניר דגם 5950 מסדרת 2007? יש לה 3 יציאות למגברים יציאת AUX איי פוד כל מיני ..היא נחשבת למערכת טובה? או שגם אותה צריך ואפשר לשדרג?

פורסם

מה הדגם של המגבר שלך?

אתה תשים בעתיד סאב או לא?

אם כן אז אתה לא צריך אחוריים, אלא קידמי+סאב.

אם לא יהיה סאב, אז תצטרך קידמי+6X9 אחורי לבאסים.

לגבי ה-HU, תראה את כל הפונקציות שיש במכשיר (תחפש פרטים עליו).

מתאים לך ויש דברים שאתה צריך, תקח.

לא מתאים לך, תגיד מה אתה מחפש ונייעץ לך משהו אחר.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ת'אמת אני לא יודע מה הדגם של המגבר הוא היה של אחי ואני יודע שהוא מוציא 4*50 וואט rms משהו כזה

ויש לי כבר באוטו מגבר מונו 600 וואט +סאב 500 וואט של פיוניר

עכשיו מאחורה יש לי רמקולים של פיוניר ה460 וואט 80 RMS שמחוברים למגבר...כדאי בכלל לחבר אותם למגבר?

פורסם

עומר עצה שלי תמכור את הרכיבים שלך חוץ מהHU יש לו 3 יציאות וכיוונים של לחתוך את הסאב וכו' ואין לך מה להחליף אותו!

תנסה למכור את המגברים שלך ואת הסאב אלא אם כן אתה מרוצה ממנו ולפי מה ששמעתי אצלך עדיף לך למכור אותו :]

קומפוננט לקדימה תביא את המורל האלה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150456

סאב תקנה מה שאתה הכי אוהב זה עניין של טעם ותקנה לו מונובלוק שירים אותו באוויר ושיפתח אותו כמו שצריך.

ועוד מגבר שימליצו לך פה שיוכל להוציא מהמורל את המיטב - פה אני לא יכול לעזור לך כי אני לא עד כדי כך מבין בעסק (עדיין)

ואת הרמקולים לאחורה תשאיר בכל זאת ותגביר אותם ביחד עם המורל

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

אם אתה נשאר בתקציב הנל ולא מוכר כלום

אני מציע לך לקנות סט של מורל טמפו..

רמקולים אחוריים KENWOOD

בעתיד תמכור ותרכוש מגבר יותר ברמה ..

ותקנה רדיו דיסק עם 3 יציאות 2 למגברים ו1 לשליטה על סאב !

HU - Panasonic CQ-C3401W Sub - Kicker c-12

Amp - JBL GTO 75.4 Amp2 - JBL LC-A752

Comp - MOREL TEMPO 5.4 6X9 KENWOOD 90RMS

• תוכן חדש...