Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

סוני פלייסטיישן 2 ב- 1400 ש"ח כולל משלוח, האם כדאי להזמין?

חבר קנה מהאתר: http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=44

קיבל את המכשיר תוך יום אחד, ומאוד מרוצה. שיחקתי אתמול שעות במכשיר והוא מצויין.

עכשיו אין לי מושג בקונסולות, הם מישהו מכיר את האתר ואפשר לסמוך עליו בהזמנה טלפונית?

מה אתם אומרים על המכשיר עצמו?

תודה מראש,

גיא.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1400 זה יקר מידי !

המחיר של ה-PS2 כיום הוא בין 1000-1200

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

קנה משומש, זה הכי משתלם עם צ'יפ ובטח תקבל גם ערימות של משחקים צרובים.

אצלי המכשיר כבר 6 שנים עובד ללא דופי(למרות שהייתה תקלה אחת שסודרה במסגרת האחריות בשנה הראשונה)

אחרי שנתיים שקניתי שמתי בו צ'יפ , והוא עובד מצויין עד היום,טפו טפו. הבעיה היחידה-לא קורא סרטים(זה הסוג של הצ'יפ )

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

פלייסטישן 2 עולה 1020 שקל הגרסא הבסיסית

1300 שקל עם שלט נוסף (סך הכל 2) כרטיס זיכרון ומשחק מתנה

ברשת באג!

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

PS3 זה חארטה. עדיף מחשב חזק- אותו המחיר ויותר כיף. ותמיד אפשר לשדרג.

ps2 נמכר היום 1200 גג! עם 2 שלטים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

שיחקתי בPS3 בכמה משחקים וזה מדהים..

ויש לי את ה Wii(יותר נכון לאחי)

אישית? אני מעדיף את הבוקס או הPS3, אבל זה כנראה כי לא שיחקתי בו יותר מדי במשחקים מעניינים..

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

מחשב חזק יעלה לפחות פי 2 מ-PS3, שבכל מקרה אחרי שנתיים יהיה מיושן ודורש שדרוג.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

צודק ב- 100%, בגלל זה אני עם פנטיום 3.

המחשב קצת "מתקשה" בהרצת משחקים, אז בגלל זה אני רוצה לקנות PS2, לפחות יש במחשב שלי צורב DVD כדי לגבות את המשחקים שאני "יקנה" ל- PS2.

פורסם
מחשב חזק יעלה לפחות פי 2 מ-PS3, שבכל מקרה אחרי שנתיים יהיה מיושן ודורש שדרוג.

PS3 בנוי מכרטיסים גרפיים עתידיים? לא, כל משחק שיוצא היום לPS2 האיכות שלו בהשוואה למחשב זה בושה. כיום איכות התמונה בPS3 יותר טובה אך ורק כי לPS אין מערכת הפעלה שגוזלת משאבים.

אתה קונה היום PS3 ב4000 משהו כזה. ואתה לא תוכל לשדרג על מנת לקבל ביצועים טובים יותר. לעומת זאת במחשב כל חצי שנה יוצא כרטיס מסך חדש, טוב פי 1.5 ע"פ עקרון חוק מור. כשאתה קונה PS אתה לא מתקדם עם הטכנולוגיה אלא נשאר במקום.

וגם לא לשכוח היום רוב הטלוויזות הן לא HD , ולכן משחקים ברזולוציה של שנות ה90 530 על משהו. ובמחשב משחקים ב1024*1280 שזה יותר מHD.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

איירון הורס - סלח לי אבל אתה מדבר הרבה שטויות.

נתחיל מזה שתיכנות לפלטפורמה אחת לעומת תאימות לחלונות ואלף רכיבי חומרה שונים היא הרבה יותר קלה וככה מגיעים לאופטימיזציות הרבה יותר טובות (ולכן לדוגמא הps2 הציגה גרפיקה סוף הדרך לאורך ה7 שנים שהקונסולה בשוק והמשחקים רק השתפרו והשתפרו ... למרות שהחומרה חלשה בצורה מגוכחת בסטנדרטים של היום ואפילו בסטנדרטים של לפני 3-4 שנים) - זה ההבדל בין קונסולות למחשב.

דבר שני יש מגמה ברורה של הוצאת משחקים טובים יותר והשקעה בקונסולות (תעיף מבט - כל משחקי ea השנה לדוגמא מבוססים על גירסאות הps2 ולא על הגירסא החדשה והטובה בהרבה שהבוקס והפלייסטיישן 3 מקבלים)

דבר שלישי - מחשב ב4000 ש"ח לא יכלול עכבר מקלדת ומסך איכותיים ויחשב מיושן שנה הבאה בעוד לפלייסטיישן יש כמה שנים של רוגע בלי צורך בשידרוגים.

לגבי hd כמו שנאמר לך - מ720P ומעלה זה כבר מקביל למחשבים.

העתיד אומר קונסולות.

מה שכן - לקנות עכשיו ps2 חדש יהיה קצת מיותר והייתי מחפש משומש במחיר טוב או קונה wii בתקציב טיפה יותר גבוהה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ממליץ לך לקנות PS2 יד שניה.

הPS2 הוא מכשיר אמין מאוד.

אפשר היום להשיג PS2 עם צ'יפ ועוד כמות מכובדת של משחקים בפחות מ800 שקל כולל 2 שלטים ועוד.

תחפש ביד 2.

1400 שקל לקונסולה זה המון כסף.. בייחוד שזאת קונסולה ישנה כל כך.

• תוכן חדש...