Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם תמא/קאפה לא, אבל פיאט קופה כן.

ובקשר לרשימה, היא ארוכה מאוד אלא אם כן אתה מתכוון לרכבים שמשווקים/שווקו בארץ ואפשר לקצר אותה עוד יותר אם אתה מתכון רק לרכבים בעלי הנעה קדמית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי דיפרנציאל מוגבל החלקה זה חובה במכונית ספורט . בדיוק כמו טורבו...

כמובן שאני מתלוצץ . אפשר לוותר על הדיפרנציאל .

:wink:

וברצינות , לא רואה את עצמי בעלים של רכב ספורטיבי ללא דיפרנציאל .

היחידות שאולי הייתי מצליח להעלים עין אלו הצרפתיות של לפני עשור - שני עשורים .

היום מכוניות חזקות ( משופרות ) מורידות את הכח ע"י דיפרנציאל נעול . החסכנים יותר משקיעים על צמיגים מאוד דביקים כדי לפתור את בעיית האחיזה .

זה מעין עקיפת הבעיה ולא ממש פתרון הבעיה .

אתה לא תוכל להרכיב דיפרנציאל מוגבל החלקה של פיאט קופה או של אסקורט RS TURBO למשל . זה לא מתאים .

לדעתי , תבדוק על דיפרנציאל של גולף MK5 GTI , יותר נכון תברר אם אפשרי להתקין את הגיר כולל הדיפרנציאל אצלך .

במידה וכן , שים כיפה ולך לבית הכנסת להתפלל או שתמיד תוכל לארגן מפגש אקסקלוסיבי כמו הבחורצ'יק שאת שמו אסור להגיד כאן מסיבות כאלה או אחרות , בעיקר אחרות , שמארגן מפגשים כאלה לפיאט קופה , רק שאתה תעשה זאת רק לגולף MK5 GTI ותיקח אותם לכביש "קצת בעייתי" והרי לך מתכון למצוא גיר כזה בפירוקייה .

בכל מקרה , תמיד תוכל לרכוש דיפרנציאל מוגבל בחברות שמתמחות בכך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מתעלק על השירשור...

אם כבר מדברים על דיפרנציאלים מוגבלים.שאלה לפרוטוקול

לסיטרואן יש דגם של הברלינגו לשביל-שטח ,אבל עם 4X4, שקוראים לו xtr. הדיפרנציאל של הגיר שמה הוא דיפרנציאל מוגבל .

יש למישהו מושג אם הגיר הזה או רק הדיפרנציאל יכולים להתאים לצרפתיות ספורטיביות? (306 2.0 או zx 2.0 , ה-205 gti)

או האם כבר עשו את זה בארץ?

יוגב

פורסם

בהנחה שמדובר על LSD (כי נעילה מלאה מזיקה לרכב בנסיעה על אספלט, למעט במירוצי דראג...), הרי שמנסיון זה עוזר מאוד ומונע החלקה של אחד הגלגלים (ומעבר כוח המנוע לאותו גלגל) כאשר הוא מאבד אחיזה, בעיקר בפניות חדות (כאשר המשקל עובר לגלגל החיצוני והפנימי נוטה להחליק ואפילו מתרומם באויר במקרים ממש קיצוניים) ובפתיחות חזקות (כאשר אחד הגלגלים עולה על חול, מים או שמן).

כאשר התקנתי LSD אחורי בפורסטר הצמיגים התחילו "לשיר" בסיבובים במעגלי תנועה קטנים ובינוניים בכ-10 קמ"ש יותר מאשר קודם.

בקשר ל"גלגל אחורי שמשמש ציר בזמן סיבוב", זה ממש לא נכון. כדי שזה יקרה צריכים הגה של מלגזה. קרוב יותר לאמת: הגלגל הפנימי מסתובב לאט יותר וביחס גדל והולך ככל שרדיוס הסיבוב קטן.

אבל כדי שהגלגל הפנימי יסע במהירות חצי מהחיצוני, למשל, צריך שמרחק מרכז הסיבוב מהגלגל הפנימי יהיה כמפשק הגלגלים, וגם זה ממש לא ריאלי.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אם נחזור לשאלתי שפתחה את הת'רד, היש סיכוי שה LSD הזה יכנס בגיר של FR ?

ולשאלה נוספת: האם מישהו מכם יודע אולי את קוד הגיר המורכב ב FR ?

אם כן, סבבה. אם, לא אני אברר בחברה ביום ראשון.

תודה ושבת שלום.

...CASKA for life

פורסם

יתכן וקוד הדגם של הגיר מופיע בספר רכב אם יש לך אותו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפותח השרשור:

א' חבר שלי התקין לאחרונה את הLSD של "פאנטום" בפורסטר.

לדבריו ההתקנה פשוטה וההגבלה מורגשת היטב,אך אל תצפה להתנהגות של LSD "אמיתי".

בטח לפרק,מסיבה כל שהיא בעתיד, את הפאנטום החוצה מהדיפרנציאל תהיה משימה לא קלה ,מכיוון שהוא מורכב משתי פלטות שביניהן קפיצים עצבניים ביותר.

גם ברכבך אמור להיות LSD שזהה לזה שבגולף MK5, אני הייתי בודק קודם!

דגם מסויים של לאנצ'יה דדרה הגיע (לא לארץ כמובן) עם LSD .

הנעה קדמית ועודף כוח,גם דיפרנציאל מוגבל החלקה לא יפתור אותך ממלחמה עם ההגה.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם
מתעלק על השירשור...

אם כבר מדברים על דיפרנציאלים מוגבלים.שאלה לפרוטוקול

לסיטרואן יש דגם של הברלינגו לשביל-שטח ,אבל עם 4X4, שקוראים לו xtr. הדיפרנציאל של הגיר שמה הוא דיפרנציאל מוגבל .

יש למישהו מושג אם הגיר הזה או רק הדיפרנציאל יכולים להתאים לצרפתיות ספורטיביות? (306 2.0 או zx 2.0 , ה-205 gti)

או האם כבר עשו את זה בארץ?

יוגב

הקפצה סמוייה

למישהו יש מושג? :roll:

פורסם

בסיוויק מסוימת,התקנת LSD שיפרה זמן ב1.2 שנית לקוורטר.

תחשבו כמה כ"ס היה צריך להוסיף בשביל להוריד שנייה.

כך ששווה הקטנצ'יק הזה.

Omnia mea mecum porto

פורסם

איזה מזל שיש רכבים שאצלהם זה בא בסטנדרט... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני יודע שיש אחד בשם יבגני שעושה נעילות לסובארו לאונה נדמה לי הוא נמצא בנתניה

0544790404

098627768

משיחה שלי איתו הוא אמר שהוא עושה את זה וזה נכנס לפעולה בצורה אוטומטית אין לי מושג איך , הוא פשוט פותח את הדיפרנציאל אם אני לא טועה

מחיר אני לא זוכר

אולי הוא עושה גם לרכבים אחרים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...