Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה כבר שנה בערך יש לי גולף 2006 ואיך שקיבלתי אותה התקנתי שני רמקולים 6X9 של JBL ומגבר שתי יציאות של 2X160 SOUNDSTREAM אני משתמש בHU המובנה של הרכב עם שנאי RCA

עכשיו...

הלך לי הבאס באחד הרמקולים האחוריים אז התעצבנתי והחלטתי לרכוש מערכת בתקציב של 3500 ש"ח...

עכשיו הלכתי למתקין נחמד באיזור שלי (טבריה) והוא המליץ לי להשאיר את ה6X9 כי ממילא אני יקח סאב אז הוא יתחום אותם במגבר לא להוציא באס האם כדי בכלל להחליף אותם או שהוא צודק?

בנוגע לשאר זה מה שחשבתי לרכוש:

קומפ:Focal 165v2

מגבר: Jbl GTO 75.4

6+9: Jbl cs3196

סאב: פה יש כמה אפשרויות:

Rockford P212s4

Kicker C12

Dragster DWB125

הרמקולים יתחלקו בין שני המגברים אשמח אם תציעו לי איך...

רציתי שתגידו לי איך נראה לכם הסט אפ הזה במחיר הזה (3500)? האם המגברים יספקו מספיק כוח לרמקולים?

ואם יש לכם רעיונות ו/או הצעות טובות יותר תודה מראש!

פורסם

את ה6X9 תגביר מהרדיודיסק.

המגבר שלך עכשיו תחבר אותו לקומפוננט,ותקנה מונו בסגנון ליטניג אוודיו 250.1 ותחבר אותו לסאב,גם מוזיל קצת עלויות כדי שתיקח סאב קצת יותר טוב .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אבל הליטנינג אודיו זה לא גרוע???

ולהשאיר את השש על תשע זה לא יהיה חשוב שאין לאחד מהם באס בכלל ואני לא יודע אם אפשר לחבר אותם ישירות לרדיודיסק של הרכב (אורגינל של הגולף)...

ואיזה סאב מומלץ 150 200 RMS ואיזה מגבר יספיק לו?

• תוכן חדש...