Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שיש לי ב-2 הדלתות האחוריות רמקולים, שאלתי את אבא שלי מה פשר העניין והוא אמר לי שפעם הם עבדו והוא לא יודע למה הם לא עובדים יותר.

היום הלכנו לתקן את הדיבורית באוטו ובקשתי ממנו שכשהוא מוציא את הרדיו שיבדוק אם יש שם חוטים מנותקים, הוא לא מצא ואמר שאם יש שם רמקולים הם אמורים לעבוד כי כולם מתחברים לאותו מקום.

באוטו שלנו (אסטרה) מתחת לבוררי המיזוג יש תא ריק לרדיו/צ'יינג'ר שהוא לא בשימוש, אז הוצאתי אותו וראיתי שיש שם חוט מנותק, לא יודע של מה. בצבע שחור ולבן.

צלמתי אותו אם משהו יכול לזהות? על החוט יש איזה מתאם כלשהוא. (מצטער על האיכות)

תודה :lol:

1127071500.jpg

1127071500a.jpg

1127071500b.jpg

פורסם

לא נראה לי שיש בכלל קשר בין החוט הזה לזה שהרמקולים לא עובדים

אבל החוט הזה נראה יותר כמו חוט של אנטנה

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

זהו הכבל חיבור של האנטנה!

(ע"י חיבורו לhu ישנה הקליטה לשידורי הרדיו )

הכבל בתצורה שונה מהרגיל בכמה וכמה רכבים בעיקר ממודלים חדשים יותר!

(כבל שנוה מהרגיל נכון מגיע ישירות מהחברה לדעתי גם ישנה אנטנה חשמלית)

ולדעתי גם באופל!

:roll:

פורסם
אולי כיונים במערכת סטאריו.

אולי היא מכוונת לשדר רק קדימה.

שחרון

בדקתי את האפשרויות במערכת ואין אפשרות לבחור קדימה או אחורה.

לגבי בדיקה של הרמקולים עצמם- יש דרך לבדוק בלי לפתוח את כל הדלת? יש איזו דרך להוריד רק את המכסה? (השחור עם החורים :oops:)

פורסם

בכל מערכת בעולם יש אופציה כזאת, יש לי מערכת של ימהה משנת 1990 ויש בה אפשרות אז אני לא מאמין שאצלך אין.

תבדוק שהיא לא על FRONT.

:-) just smile
פורסם

חצי בעיה נפתרה! :)

הורדתי את ה-manual של הרדיו וראיתי איך מעבירים קדימה-אחורה.

אבל רק הרמקול בדלת ימין עובד, בשמאל דממה (שיניתי את הבאלאנס בין ימין ושמאל וזה עדיין לא עזר).

פורסם
ומקדימה עובד שנייהם? אם כן, אז כנראה או שהתנתק החיבור בתוך הדלת או שהרמקול אינו תקין.

כן, מקדימה שניהם עובדים.

אני שואל שוב: יש דרך להגיע לרמקול מבלי לפתוח את הדלת אלא רק להוריד את הרשת השחורה שמכסה אותו?

פורסם
כן, מקדימה שניהם עובדים.

אני שואל שוב: יש דרך להגיע לרמקול מבלי לפתוח את הדלת אלא רק להוריד את הרשת השחורה שמכסה אותו?

ברוב במקרים ניתן, אני בטוח שאתה לא צריך אנשי פורום כדי לראות אם אפשר לפרק רשת מדלת.

ייתכן שהרשת היא מקשה אחת עם הדלת אבל אישית לא נתקלתי בדבר כזה.

אם קשה לך לעשות אבחנה שכזו, שלח תמונה של הדלת.

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

• תוכן חדש...