Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לשלם דוח חניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא תשלם יוכלו לעקל לך כל מיני דברים (חשבון בנק, רכב)

אם לא מדובר בסכום גדול - שלם, וזהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

או קי, אם כך אז אני ישלם, אבל עוד משהוא:

כתוב שם "סכום קנס מקורי" 130

"סכום קנס מצטבר" 215.

זו פעם ראשונה שאני מקבל תדוח :? מה הם פתאום העלו לי את הקנס? האם יש דרך לשלם את הסכום המקורי? אולי לחכות לאיזה "מבצע גביית קנסות"?

פורסם

לדעתי אתה לא חייב לשלם - חלה התיישנות.

אפשר להתייעץ עם עו"ד בתחום (שיחת טלפון של 10 דקות, בחינם) לגבי דרכי פעולה נדרשות.

אם דואר רגיל - תתעלם (דואר רגיל לא מהווה אסמכתא לשום דבר)

אם דואר רשום - אולי כדאי לכתוב להם מכתב ולהעיר להם שהדו"ח התיישן, שמעולם לא קיבלת את המקורי, ושילכו לחפש את החברים שלהם.

כל זה בתנאי שלא קיבלת מהם את המקורי, שים לב שאם הם שלחו בדואר רשום אבל לא לקחת אותו מסניף הדואר זו בעיה שלך ולא שלהם - כלומר מבחינת החוק קיבלת.

שים לב גם שחובתך החוקית לקבל דואר רשום בכתובתך הרשומה במשרד הפנים- ולעדכן רישום כתובת זו כאשר אתה עובר דירה. אם לא קיבלת דואר (רשום) כי לא עידכנת כתובת - אכלת אותה.

הערה: אינני עו"ד, הפעולה על פי ההמלצות הנ"ל על אחריותך הבלעדית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אחי עוד מעט יש מבצעי סוף עונה,אולי תמתין בטח יהיו מבצעים (2 דו"חות במחיר 1 וכו'...).

ועכשיו ברצינות,למה לך להסתכן בעיקולים\משפטים\כפל ושילוש קנס ?

בנוגע לגובה הקנס,תריץ טלפונים לגורמים הרלוונטים,תגיד שזו פעם ראשונה שאתה מקבל הודעה על הקנס הזה ותבקש לשלם אותו לפי הסכום המקורי.

ותתנחם שהקנס המקורי לא כזה גבוה,ביוני הקודם הייתי בחגיגות האליפות של מכבי ת"א בספורטק בת"א,וראש העיר המ***ק,רון חולדה(אי) שידוע כאוהד הפועל תל אביב דאג לשלוח לשם את כל פקחי החנייה של תל אביב,והם שמו לכל המכוניות שם קנס בגובה 250 ש"ח על חניה במקום אסור (כמובן שכמעט כולם קיבלו קנס כי כל החניונים בתשלום היו מפוצצים וכולם נאלצו לחנות על אי התנועה וליד המדרכה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

התיישנות של דו"ח = 3 שנים

בכל פעם ששולחים הודעה - תקופת ההתיישנות מתאפסת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התיישנות של דו"ח = 3 שנים

בכל פעם ששולחים הודעה - תקופת ההתיישנות מתאפסת.

ואי, בדיוק 3 שנים...

חחחח

דרך אגב זה לא הגיע בדואר רשום אלה בדואר רגיל.

ברור שאפשר להתעלם אם כך ולטעון שלא קיבלתי שום דבר

עכשיו יהיו שיגידו - מה אכפת לך, כולה 215 שקל..... אבל על ה*ין שלי, לא רוצה לשלם למדינה הזו אגורה, ואם כבר לשלם מעל 200 שקל, לפחות שיהיה על איזה מהירות או משהוא שאני יהנה ממנו :wink:

פורסם

תגידו,

לדוחות שמקבלים מהטמבל שיושב בחניון גרירה (אחרי שגררו לך ת'אוטו) מגיע העתק בדואר?

כי כמו שאני זוכר חתמתי רק על שיחרור הרכב והוא אמר לי שהדוח יגיע גם בדואר... אבל הוא לא הגיע...

לא בא לי לשלם סתם ככה, אולי נאבד להם או משהו (כן בטח) ...

Scooby WRX

פורסם
תגידו,

לדוחות שמקבלים מהטמבל שיושב בחניון גרירה (אחרי שגררו לך ת'אוטו) מגיע העתק בדואר?

כי כמו שאני זוכר חתמתי רק על שיחרור הרכב והוא אמר לי שהדוח יגיע גם בדואר... אבל הוא לא הגיע...

לא בא לי לשלם סתם ככה, אולי נאבד להם או משהו (כן בטח) ...

אתה אל תדאג, בעינייני גבייה הם כולם דייקנים מאוד !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

לא מדוייק. אם הוא אכן לא קיבל מעולם שום הודעה על הדו"ח הנ"ל כן חלה התיישנות. יכולה לעבור מקסימום שנה מיום ביצוע העבירה ועד ליום שבו מוגש כתב האישום (כלומר, הדו"ח). ההתיישנות של 3 שנים היא על העונש ולא על העבירה עצמה, זה ההבדל.

לכן, "בעל הדוח", פנה לעיריה הנ"ל ובקש מהם את אישורי השליחה בדואר רשום של כל ההודעות שנשלחו אליך בנדון. אם אין ביכולתם להוכיח כי נשלחו אליך הודעות כדין, הרווחת. אם יש רישומים, עליך לשלם. העובדה שאינך גר בעיר הנ"ל לא אומרת שאין הם יכולים להפעיל נגדך סנקציות לגבייה.

נכון מאד. :mm_yeah:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...