Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ב- WINDOWS XP בבקשה - שורת הפעלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

יש לי כל מיני תוכנות שמתחילות לפעול ולעלות ברגע שמערכת ההפעלה עולה - והם די מאיטות לי את המחשב ולוקח די הרבה זמן עד שהם נטענות ואז אפשר להתחיל לעבוד איתו.

מן הסתם חיפשתי בכול אחת מהתוכנות הללו (בהגדרות) את האופציה שלא לפעול ברגע ההפעלה של ה- WINDOWS, אבל לא הצלחתי למצוא.

אני יודע שיש איזושהי פקודה שכותבים בשורת ההפעלה (בתפריט ההתחל), ואז מקבלים רשימה של כול מה שעולה כשהמערכת מתחילה לפעול ויש משם אפשרות לנטרל אותן.

מישהו יכול לעזור?

אגב, אם מישהו מכיר עוד כל מיני פקודות לאופציה הזו בשביל לשפר או לייעל את העבודה של המחשב זה יכול להיות נחמד...

תודה רבה!

אביחי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

...אגב, אם מישהו מכיר עוד כל מיני פקודות לאופציה הזו בשביל לשפר או לייעל את העבודה של המחשב זה יכול להיות נחמד...

תודה רבה!

אביחי.

הינה אפשרות נחמדה:

מקש ימני על המחשב שלי, PROPERTIES

בחלון שנפתח, לחץ על ADVANCED

ב- PERFORMANCE

לחץ על SETTINGS

ושם כבר יש כמה אפשרויות לבחירתך:

LET WINDOWS CHOOSE WHATS BEST FOR MY COMPUTER (:roflmao:)

ADJUST FOR BEST APPEARANCE

ADJUST FOR BEST PERFORMANCE

ואז OK וזהו...מקווה שהבנתה :wink:

בהצלחה.

*22562988ty2.jpg

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

תפריט START

RUN

לרשום: MSCONFIG

לשונית STARTUP

לבטל את מה שאתה לא רוצה שיעלה בהתחלה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...