Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי בנושא הזה הרבה הסברים ומאמרים והרבה אנשים נתנו לי את התשובות שלהם, וכל בנאדם וכל מאמר טוען משהו אחר, אחד אומר שההספק של המגבר צריך להיות גבוהה מהקופוננט למשל ואחד אומר שזה צריך להיות באותו RMS ואחד אומר שהמגבר צריך להיות בפחות RMS.

אז עכשיו אני שואל אותכם בציפיה לקבל תשובה באמת נכונה.

-בואו נגיד למשל שהקופוננט הקדמי הוא 90RMS ורמקולים אחוריים 60RMS , שאני מביא להם מגבר 4 ערוצים כמה הספק RMS צריך להיות לו?

-לגבי הסאבים, נגיד בהנחה שישנם שני סאבים של 500 וואט RMS כל אחד, שאני מביא להם מגבר מונובלוק כמה הספק RMS צריך להיות לו או שצריך שניים?

בעקרון, המגבר צריך לספק יותר/פחות/אותו דבר.

אשמח לקבל הסבר בנושא.

תודה לכם,

טוקו.

פורסם

בעיקרון עדיף שהמגבר יהיה חזק יותר ולכוון אותו כך שיוציא הספק נמוך מהמקסימום שלו.

היתרון בכך הוא שליטה טובה יותר על האלמנטים ממגבר חלש.

המגבר מתאמץ פחות ונשחק פחות.

זה בכללי.

לקומפוננט של 90RMS קנה מגבר עם בסביבות 100RMS לערוץ או יותר.זה מה שאני הייתי עושה.

אתה יכול לקנות חלש יותר אבל הוא לא ינצל אותם עד הסוף.

כמובן שRMS זה לא הכל ויש המון פרמטרים של מגברים שמשפיעים על יכולת השליטה שלו באלמנטים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה לך.

אז לצורך דוגמא, בהנחנה וישנם לי 2 סאבים של 500 WRMS אני צריך מונו של בערך 1100 WRMS ולהגביל אותו על הספק של 1000 ? או שאני צריך שנימגברי מונו של 500 WRMS, מגבר אחד לכל סאב?

תודה.

פורסם

תקנה מגבר 4 ערוצים לכל ערוץ 100 RMS בשביל הקומפוננט והאחוריים.

לשני הסאבים מונו בסביבות ה800-900 RMS ב2 OHM יספיק לפי דעתי.

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

• תוכן חדש...