Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי קליפים של שירים, וצרבתי אותם לדיסק לרכב אבל לא ראיתי כלום...

רציתי לקבל הסבר איך אני עושה את זה...נגיד בנירו(או שצריך תוכנה אחרת...)

ואיזה סוג של קובץ צריך להוריד???

פורסם

בנירו מה שאתה צריך לעשות זה לבחור לביצוע VCD CD

אחרי כן אתה פשוט גורר את השירים (קליפים) לחלון הלבן הגדול שיש לך, וכל פעם הוא ישאל אותך אם לבצע ENCODING .. תגיד כן כל פעם.

אני אישית צורב בנירו 6 כי בגירסא 5 יש המון בעיות עם זה...

תשיג את 6 ותעשה זאת

ה ENCODING אמור לקחת (לדיסק מלא) באיזור השעה, עדיף כמובן גם לצרוב במהירות נמוכה (אני צורב X2 מקסימום) זאת על מנת שהדיסק יצא הרבה יותר איכותי וגם חלק מה DVD עושים בעיות עם צריבה מהירה של קליפים וכו'... עדיף לצרוב במהירות X2 שזה 45 דק' גג לדיסק מלא, מה שיוצא סה"כ שעתיים לדיסק של קליפים , אני מאמין שזה לא כל כך גרוע שהרי כמה דיסקים כבר יש לך לצרוב כל יום ?

בכל אופן לי אישית יש DVD ברכב ואני אומר לך הכל מניסיון , אם ישנם בעיות תן קריאה, אני גם חשבתי שה מסובך, אבל מסתבר שממש אבל ממש לא. פשוט כמו שהסברתי פה, גוררים וצורבים!.

• תוכן חדש...