Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה שבחור הפורץ לדירה ושוכן שם הוא איזה לפלף מהרצליה (בלי להעליב אף אחד, כן :-P ?) שאפשר לתת לו כאפה ולעשות בזזזז.

דבר איתו למטה, הוא יהפוך לתוקפני - גירוי קל - תקיפה קלה - תלונה במשטרה - חקירות - לא לוותר - הוא יהיה מעוכב - הדירה חופשית - מחליף מנעולים - מייתשבים בדירה שבוע - הדירה שלכם והוא עם תיק במשטרה על תקיפה.

אחר כך אתה יכול לעשות בזזזט.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דניאל,הוא לא פרץ ,הוא קיבל מפתח מאישה שהייתה החברה הכי טובה של האמא ז"ל ופשוט נכנס ל"כמה ימים"

הבחורה שנה שלמה לא עיקלה את גודל האסון ובנתיים למדה בפנימייה

ובחורה שאין לה פה אף קרוב משפחה וכל החברים שלה הפנו לה עורף,לא יודעה מה לעשות במיוחד לאור העובדה שהיא נערה צעירה ופחדנית.

פורסם
לא נראה שבחור הפורץ לדירה ושוכן שם הוא איזה לפלף מהרצליה (בלי להעליב אף אחד, כן :-P ?) שאפשר לתת לו כאפה ולעשות בזזזז.

דבר איתו למטה, הוא יהפוך לתוקפני - גירוי קל - תקיפה קלה - תלונה במשטרה - חקירות - לא לוותר - הוא יהיה מעוכב - הדירה חופשית - מחליף מנעולים - מייתשבים בדירה שבוע - הדירה שלכם והוא עם תיק במשטרה על תקיפה.

אחר כך אתה יכול לעשות בזזזט.

אני מהרצליה. וזה שהמצב הכלכלי של אחוז קטן מתושבי הרצליה טוב, לא אומר שהילדים שלהם לפלפים. כל משפחות הפשע מפורסמות בגלל שהן עשו כסף, ומן הסתם אפחד לא ייתעסק עם בן של משפחת פשע. לקשר בין מצב כלכלי טוב לעד כמה בן אדם גבר, זה שטות גמורה.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

הסיפור נשמע מאוד תמוה, ונראה שחזרים בו פרטים רבים.

אם אתה לא רוצה להעלות את הסיפור במלואו ע"ג הפורום אז עדיף לכם לגשת ללשכה לסיוע משפטי (בת"א-ברח' הנרייטה סולד), או למחלקת פרו בונו של לשכת עו"ד, או לאחד המרכזים הקהילתיים בערים השונות, שם תוכלו להתייעץ עם עו"ד שיבחן את כל העובדות הרלוונטיות במלואן, ועל סמך עובדות אלה יוכל לגבש תוכנית פעולה ראויה.

באמרת אגב, לא אבנתי מה הבעיה לקבל אישור מעמידר? לוקח בדיוק שעה המתנה ושתי דקות נוספת עם פקידה להדפסת האישור.

קבלת המלצה לפעולה על סמך עובדות חלקיות וחסרות הינה מסוכנת ולא כדאית.

לשקולכם.

פורסם

מבחינת חוק - אם האדם שהה בבית יותר מ30 יום אין לפנותו! החוק תומך בו במקרה הזה! אין לך מה לפנות למערכת המשפט, אין לך מה לפנות למשטרה ואין פה יותר מידי משחקים מבחוץ.

הוא לא יזוז משם בכוח? הוא יזוז בעוד יותר כוח! עכשיו רק פחד יעיף אותו משם כי החוק עומד לצידו! מעל 30 יום ואי אפשר לפנות אותו משם! מאוחר מידי!

תתארגן, חכה לו בחדר המדרגות או משהו כזה.. כנס באבי אביו ואל תשכח לאיים עליו קשות ולשתף אותו במה הולך ליהיות אם הוא ילך למשטרה.

בהצלחה.

GS300.

פורסם

מר קוקאין, בזמן שהשרשור הזה מתפתח היית כבר מפנה שכונה שלמה.

יאללה כנס בו - לא מבין מה אתה מושך זמן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תחכה שהוא לא יהיה בבית להרבה זמן(הולך לקרובים,או משהו. תעקוב אחרי ותראה מתי הוא יוצא להרבה זמן..) אם יש לך מפתח לדירה מצוין.

כשהוא לא בבית תכנס תוציא את כל הדברים שלו מחוץ לדירה למקום קצת מרוחק(שדה חצי קילומטר מהבית יהיה מצוין) תשכיר חברת הובלת ותגיד להם, שאם משהו ישבר אז לא נורא. תחליף מנעול. במשהו איכותי.

תעבור לגור אתה ועוד כמה חברים- שתמיד יהיו לפחות 3 אנשים בבית. תתצטידו בכל המסמכים(לכל מסמך תעשו העתק).

כשהוא יחזור תתלה על לוח המודעות: מר XXXXXX פלשת לביתי. חפציך נמצאים בXXXXXXX. להתראות.

אם הוא ידפוק בדלת אל תפתח. בסוף הוא יתיאש. מקסימום ילך יקרא לחברים. מה הם יכולים לעשות להרביץ לדלת?!

תצלם הכל, תקליט במכשיר הקלטה כדי שיראו שלא השתמשת באלימות. וזהו נראה לי...

פה בפורום יש הרבה אנשים שמוכנים לעזור. תנצל את זה

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

שום שלט, שומדבר.

פשוט לפתוח ולשאול: "סליחה, מי אתה? לא מכירים? אתה גר פה?! לא יכול להיות. חברה שלי ואני גרים כאן כבר שלוש שנים ובטוח הייתי זוכר אותך..."

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נראה לי שחסרים פרטים בסיפור הזה.

מה קורה עם החברה של האמא? הגבר הזה קשור אליה? איך היא מגיבה על זה שהוא לא התפנה אחר יומיים?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ואני שואל למה עוד לא נעשה דבר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תשכור מרצדס שחורה עם חלונות שחורים, תבוא עם עוד 2 מהחברים הכי מפחידים שיש לך כאשר אתם לבושים בחליפות של ג'ורג'יו ארמאני ומשקפי שמש, ותדרוש באופן תקיף אך לא עצבני כי הדייר יתפנה מהבית עד לתאריך מסויים, ושאם לא, אז ינקטו "צעדים משמעתיים" נגדו.

במידה והוא לא מתפנה עד התאריך הזה תחזרו אתה והחברים ותדפקו לו מכות רצח ותשאיר לו פתק שדורש ממנו להתפנות עד לתאריך מסויים ושזוהי ההזדמנות האחרונה.

מצד שני, מי ישכור בשביל ידידה מרצדס וחליפת ארמאני..שתשלם על הטימטום שלה בעצמה!

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

תביא לו איזה בוריס נפוח, או מוחמד נפוח, ושיראו לו מה זה לפלוש לדירה. תפצה אותם באיזו ארוחה טובה, או באיזה 50 מרשרשים, וזהו!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...