Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סט הייבריד אובישן 6.5" מחפש לקנות סט נוסף של קומפוננט עבור מערכת SQ HI-END,גם 6.5".

מתלבט בין קומפוננט נוסף של הרץ מסדרת ספייס או פוקל מסדרת k2p או דרגסטר . יש במערכת סאב 600 קלריוןRMS דו סלילי תיבה אטומה עם מונו 800 קלריוןRMS ב2 אום, הד יוניט בילד אין עם מעבד סאונד 3SIXTY של רוקפורד , מגבר 250 על 4. לנזר אופטי

מה הכי מתאים להוספה, אשמח לעזרה תודה רבה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

סט אחר בנוסף להייבריד.

קח בחשבון שהסטים שציינת ממש לא דומים להייבריד בצוויון הסאונד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני לא אוהב את המורל

והם יהיו די מנווונים עד כמה שאפשר ... אהבתי את הסגנון של פוקל ואת הקפה של אינפיניטי

אם מישהו יכול להסביר על הסאונד השונה

פורסם
אני לא אוהב את המורל

והם יהיו די מנווונים עד כמה שאפשר ... אהבתי את הסגנון של פוקל ואת הקפה של אינפיניטי

אם מישהו יכול להסביר על הסאונד השונה

לאן אתה רוצה לידחוף את הסט הנוסף? מדובר בנוסף להיבריד בדלת קידמית?

איזה מוסיקה אתה שומע, בחור?

פורסם

אני מתיע הכל מהתחלה.

שזה אומר.

תתחיל בלהחליף את ההד יוניט. את ה3SIXTY תמכור.

מגבר לאזנר למכור.

רמקולים למכור, מונו להשאיר, ולגבי הסאב תלוי איזה דגם של קלריון.

ותתחיל הכל מהתחלה. מערכת SQ לא מוסיפים לה סט , לא בונים כל פעם חלק אחר סתם ככה, מערכת SQ נבנת ע"י :

א.הבנה מזה SQ יכול להיות שאתה לא שמעת מספיק דברים כדי להבין מזה אומר.

ב.התמקדות. שאומר מערכת הקרובה בהגדרת הסאונד הכולל שלה למוזיקה שאתה שומע בשכיחות הגבוהה ביותר וכמו כן יכולת לתת מענה טוב+ לשאר הדברים.

ג.התאמה של הרכב והרמקולים בסימביוזה.

ד.מערכת חשמל . חשובה כמו הכל.

ה.בניות, איטום אקוסטי. או התקנה במילה הכוללת.

לאחר כל זה הסיכוי שתתקרב לSQ גדול יותר.

פורסם

כן הבעייה כמה כסף הוא מוכן לשישפוך מגבר איכותי לא עולה בזול .

וכל וחומר שהוא לא אוהב את המורל אז הוא צריך לימכור הכל וליקנות מחדש

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

את המורל כבר יש לי .... למי אני אמכור ובכמה .... חשבתי לשים אותם בדלתות האחוריות יש שם מקום ל6 וחצי ולהלמיך אותם מהאקולייזר שרק ינגנו חלש (לפעמים אני אוהב לנסוע בלי הסאב ).. שתהיה לי אופציה לשמוע טוב בלי הסאב .

2 את ההד יוניט אני לא רוצה להוציא .. הרכב הוא חדש 2008 , אם יש פיתרון אחר מלבד ה3SIXTY אשמח לשמוע ...

אני שומע בעיקר רוק עדין קצת טראנס קצת אלקטרו קצת שחורה .. אני לא יכול להסביר למה אני לא אוהב את המורל .. אני פשוט לא אוהב ... הלאנזר לא רע והקלריון (גם המונו וגם הסאב )מהסדרה הכי גבוההה אחד המעולים :)

לגבי ההתקנה ... איטום של הדלתות עם יריעות , חוטים 3 מ"מ לרמקולים סליל של לקסוס 400 סיבים , RCA קאדנס קצוות מוזהבים 17גייג X3 למצבר 4 גייג(קאדנס) פיוז 100 אמפר מפצל ל 6 גייג (רוקפורד) X2 למגברים . לסאב כבל סאב מיוחד של לקסוס מסוכך אם אני לא טועה 3.5 מ"מ.

• תוכן חדש...