Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מספר שבועות אני שוקלת אם לפרסם את מה שעובר עלינו עם חברת התקשורת הנ"ל אך כל פעם החלטתי לתת "צ'אנס" והכל לחינם, אותו שירות לקוי חזר פעם אחר פעם.

לפני מספר חודשים ביקשתי לקבל פירוט שיחות עבור אחד המכשירים שאנו מחזיקים, נרשמתי כמו שהחברה ביקשה באתר על מנת שהטפסים ישלחו לתיבת הדואר שלי והמתנתי בסבלנו כדי שהקוד הפעלה יגיע אוכל לקבל את הפירוט.

חלפו להם הימים הקוד לא הגיע, ולאחר התנצלות חביבה מצד המוקדנית ושכנועים מצידה התבקשתי להרשם שוב מפני "שכנראה הייתה בעיה ולכן לא קבלתם את הקוד".

אז נרשמתי שוב והמתנתי עוד מספר ימים והקוד לא הגייע שוב, ביקשתי לגשת למרכז השירות ולהוציא משם את הפירוט שיחות(על חשבון הזמן שלי), נאמר שרק בעל הקוים יכל לעשות זאת, כמובן שהם סרבו לקבל אישור טלפוני ממנו וגם תעודת זהות שלו לא הספיקה לצורך קבלת השרות שמגיע לי.

ביקשתי מהמוקדנית מכיוון שנרשמנו 3 פעמים וטרם קבלנו את הקוד לקבל את הקוד בעל פה אך גם כאן התקבלנו בסירוב.

לבסוף החלטתי לשלם מכספי שלי על פירוט השיחות כי הבנתי שהמערכת שם לא מתפקדת או שלא רוצה לתפקד.

לפני כחודשיים ביקשנו לשנות את חבילת הבסיס שלנו ל חבילה שונה, חתמנו על הטפסים, פיקססנו אותם פעמיים, ואפילו היינו עם הפקידה שקיבלה אותם באותו הרגע על הקו.

בחשבונית הבאה חיכתה לנו הפעם הפתעה נוספת מדהימה חוייבנו על 700 ש"ח נוספים וכמובן שהחבילה לא השתנתה.

התקשרתי מספר פעמים לשירות הלקוחות שתמיד התנצל שוב ושוב אך בשורה התחתונה לא טיפל בעיה.

החלטתי ללכת למרכז השירות לנציגה כי זה הרי יותר רישמי וכאן בטוח יטפלו לי בבעיה ויפתרו אותה במקום, הרי כל הטפסים נשלחו חתומים ורק מה שנותר לעשות מצידם הוא להקליק ולשנות זאת על המחשב.

קיבלתי שירות "מדהים" :roll: פקידה שהבטיחה לחזור ביום א בבוקר ולהודיע לי על הטיפול, כמובן שהמתנתי והמתנתי עד לשעה 16:45 בערב, שום נציגה לא חזרה אלי ולא טרחה להודיע מה קורה בטיפול הבקשה שלנו.

אז אני הרמתי טלפון, התשובה שקיבלתי היתה "לא הצלחתי לתפוס כל היום את הבחורה שאמורה לטפל לכם בתיק" (קשה להרים טלפון ולעדכן? או שפשוט שחכתם וזו הדרך הכי קלה לטפל בזה).

עד לעצם היום הזה לא שינו לנו את חבילת הבסיס, ואף נציג לא טורח ליידע אותנו על "תהליך התקדמות וטיפול".

התשובה שקיבלתי לפני כ 30 דקות הייתה שהטיפול הועבר לבחור בשם "קובי" מנהל האיזור, כולי אושר ושימחה והתרגשות לדעת עוד כמה זמן אני אאלץ להמתין לשינוי החבילה ומתי אני אקבל זיכוי על הכסף שחוייבנו לחינם.

יש ברשותי מספר מכשירים סלולרים של חברות שונות מאז שנת 96 כך שיש לי דרך להשוות ולהגיע להחלטה שקיבלנו יחס ושירות לקוי,.

אף פעם לא נתקלתי בחברה שמזלזלת בלקוחותיה, שבסך הכל מבקשים את השירות שהם משלמים עבורו.

בקרוב יהיה ניתן לבצע נדידת מספרים ולעבור לחברות אחרות, תחשבו בתבונה כי ברגע שהיום הזה יגיע אף חברת תקשורת לא תכבול אותה אליכם.

ל'

שמאוד מאוכזבת

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יותר טוב שלא שינו לך את החבילה,

בחודש הבא את תוכלי בעקרון לעבור עם המספר לחברה אחרת, אני כמעט בטוח שבטפסי החבילה החדשה שחתמת עליהם, הם כובלים אותך ל 3 שנים, ובמידה ותרצי לעבור עם המספר לחברה מתחרה , תשלמי קנס נכבד שיגרום לך לוותר על הרעיון.

קראתי כתבה על כך שהחברות מנסות בכל מחיר להחתים לקוחות קיימים על חבילות חדשות, ע"מ לשמר אותם לעוד 3 שנים, ובכך להפוך את "ניידות המספרים " ללא רלוונטית.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
קראתי כתבה על כך שהחברות מנסות בכל מחיר להחתים לקוחות קיימים על חבילות חדשות, ע"מ לשמר אותם לעוד 3 שנים.

מנסים לקדם עכשיו חוק שיאפשר ללקוחות להתחייב מקסימום לשנה או חצי שנה , לא יותר.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

כל זאת עוד לפני שדיברנו על איכות הקליטה הגרועה וחוסר הכיסוי ברוב חלקי הארץ, וחוסר הרצון שלהם להתקין עוד תחנות בסיס על מנת לשפר את הקליטה.

השמועה אומרת שצה"ל מנהל נגדם תביעה על כך שהם לא מספקים כיסוי סלולארי כפי שהובטח, לעשרות אלפי המכשירים שנלקחו עבור אנשים קבע וקצינים בצבא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בדיוק השבוע ישבתי עם חבר יקר (למרות שהוא קצין בקבע), אשר גם הוא מתלונן על חוסר הקליטה.

מכיוון שהוא בתפקיד מבצעי וכל הבלה בלה הזה, הוא אפילו רכש פלאפון של חברה אחרת, רק למקרים שנגמרת הבטרייה או אין קליטה וכו'.

הטלפון של החברה האחרת מצלצל, ויוזם השיחה מתלונן שהוא לא זמין ב VPN, אשר נמצא על השולחן, במקום פתוח,

במרכז הארץ, עם עוד 4 אנשים שלכל אחד מהם יש פלאפון, כולם זמינים, ורק המירס - לא.

מזל שיש פלאפון שאפשר להודיע לך בו שהמירס שלך לא זמין, הא ? :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מירס מירס מירס איי איי איי

כמה (לא!) מפתיע לקבל שירות כל כך גרוע.

הסיפור שלי מתחיל איי שם לפני שנתיים וחצי.

הגיע נציג חביב מאוד של מירס אלינו הביתה.

הציע הצעה מפתה לאבא שלי, מכשיר ביחנם, 150 דקות בחינם, ביטוח בחינם ועוד ועוד ועוד - כל החינם הזה עולה 270 שקל. ללא מע"מ. ממש מחיר מציאה. אבא שלי לא הבין בתחום, וחשב שזאת אכן מציאה, וחתם על העסקה.

מהרגע שהתחברנו התחילו הבעיות.

בהתחלה לא היה להם לספק לאבא שלי את המכשיר שהוא רצה, אז נתנו לו מכשיר זמני - לחצי שנה וכשהגיע מלאי (אחרי חצי שנה?!) הם נתנו לו את המכשיר ששילם עליו.

עם הזמן המכשיר לא היה כשיר, ולדבר דרך הפלא' היה בלתי אפשרי, ניתוקים הידועים בהודעה המפורסמת "נסה שנית מאוחר יותר" - אני רוצה להתקשר עכשיו! לא מאוחר יותר! פה גם גילינו שהטלפון חוסך כסף - לא נותן להתקשר ממנו וככה משלמים פחות. נפלא לא?

מה לעשות, במחיר של 270 שקל ל150 דקות שיחה באמת כדאי לחסוך כסף.. כי שקל שלושים אגורות לדקת שיחה זה באמת קצת יקר..

בשנה האחרונה אם אני לא טועה המכשירים מבקרים במוסך כמעט כל שבועיים, כל פעם תקלה אחרת.

עד שלפני חודש וחצי נמאס לי לנסוע כל שבועיים למרכז שירות, לבזבז את זמני אז החלטתי לצבור תקלות ואז ללכת כשהטלפון לא עובד.

בפעם האחרונה שהייתי שם עליתי למשרד של איש הקשר החביב שלנו והוא אמר לי בתגובה על התקלות "מה? תקלות? למה אתה לא אומר לי כלום! חלק מהשירות שלי הוא לבוא ולקחת לך את המכשיר מהבית, ולהחזיר לך אותו מתוקן"

הנציג נתן לי הרגשה טובה, אולי סוף סוף מישהו יתקן ויבזבז את הזמן בשבילי. (במרכז שירות ברעננה אין חניה, בקושי יש איפה לשבת אז מדובר על בזבוז זמן רציני ועל טיול רגלי לא קטן)

יומיים אחרי שיצאתי מהשיחה איתו, שוב נחשו מה? המסך החיצוני הפסיק לעבוד. מה שגרם לכך שאין לי שעון, אני לא רואה מי מתקשר אלי ועוד ועוד.

התקשרתי לאיש הקשר לא ענה.

השארתי הודעות, עד היום הבחור לא חזר אלי.

שלחתי לו מייל - לא חזר ולא כלום.

אמרתי לעצמי, הבנתי עם מי יש לי עסק. השארתי את המכשיר אצלי, בינתיים הלכתי לעבודה באחד מן הימים ושמתי אותו על שקט כהרגלי. שיצאתי מהעבודה נכנסתי לאוטו ואני מנסה להגביר את הווליום שאני אשמע אם מישהו מתקשר אלי. אבל מה? הטלפון גם דואג לבטיחות שלי, השאיר את עצמו על מצב שקט. הטלפון אמר לעצמו "בשביל מה אתה צריך לדבר? תנהג וזהו אני יהיה בשקט ולא אפריע לך, סמוך עלי" וככה נשאר הטלפון - על שקט וללא מסך עד היום.

תכננתי למצוא זמן ולנסוע לתקן את המכשיר כי זה כבר מצב שהוא בלתי נסבל (את הניתוקים אני בכלל לא מזכיר כתקלה, זאת כבר שגרה)

ואז התקשר אלי נציג של אורנג' ואמר לי תשמע אורנג' מוכנה לקנות ממך את הקנס שלך במירס.

אמרתי שאני מוכן בכיף!

הגיע נציג אורנג'

סיכמנו מחיר (34 אגורות לדקה לעומת 1.3 שקל במירס) סיכמנו מכשירים הכל היה סגור.

אני הייתי צריך לתת לו תשובה בנוגע לגובה הקנס שלי במירס, בשביל שאורנג' תוכל להחזיר לי את הכסף.

התקשרתי למירס, ביקשתי את גובה הקנס ואת זמן ההתחייבות שנשאר לי (חצי שנה, לפי הספירה שלי)

ואז התחיל מסע:

למה אתה רוצה לעזוב? למה אתה צריך את הנתונים האלו בשביל מה לך הנתונים האלו?

הסברתי לנציגה שאני רוצה לעזוב, לא תשכנעי אותי. אני רוצה את הנתונים כי מגיע לי לקבל אותם. אז תני לי אותם.

OK אמרה הבחורה.

בעוד יומיים יחזור אליך נציג עם תשובה.

אמרתי מה יומיים?! - זה היה ביום שלישי האחרון.

טוב אחרי וויכוח ראיתי שאין עם מי לדבר

עברו יומיים

והתקשרתי לשאול מה קורה עם זה?

אמרו לי "צריכים עוד יומיים כי לא עובדים ביום שישי, יצרו איתך קשר ביום ראשון"

אני מחכה ביום ראשון לטלפון ולקראת אחה"צ הרמתי טלפון ושאלתי מה קורה?

ונציגה אחרת עונה לי

"דורית לא יצרה איתך קשר?"

"אני אגיד לה שתחזור אליך"

פה לא הסכמתי וחיכיתי על הקו עד שדורית תענה.

דורית ענתה.

מה אתה צריך?

למה אתה צריך?

אחרי שחזרתי על ההרצאה שלי.

היא אמרה לי "אני צריכה להעביר את הבקשה שלך הלאה, זה עניין שלוקח לפחות שלושה ימים"

"תבוא ביום שלישי למרכז שירות ברעננה ותבדוק אם יש תשובה"

אז עלו הפיוזים, הסברתי לה שאני לא בא לרעננה, אחרת הייית תקן את הטלפון שלי.

אז היא אומר לי "אלו הם נתונים שאי אפשר להגיד בטלפון , לכן אתה תאלץ לבוא"

הסברתי לה שאין צ'אנס שאני מגיע, והיא תגיד לי בטלפון.

אחרי ששמעתי קצת מוזיקה

היא אמרה

"ביום שלישי אני אצור איתך קשר ואגיד לך את הנתונים שאתה צריך"

יום שלישי = מחר.

מה אתם אומרים? תתקשר או לא?

זה היה הסיפור שלי עם חברת מירס המקסימה.

פורסם

להקים אתר אינטרנט או לפתוח דף בשרת חינמי, שבו אתם קוראים לאנשים להירשם לתביעה ייצוגית נגד מירס. די פשוט.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אנחנו (לפחות אני) לא מסוג האנשים שמחפשים להגיש תביעות, מחפשת לקבל את השירות שמגיע לי תמורת כסף שאני משלמת.

מה ש orikarmi תיאר את סיפור המקרה שלו גרם לי להבין שיש להם נוהל על מנת "לשמר לקוחות" :

מתישים את הלקוח עם הפרוצדורה הארוכה עד אשר הוא מתייאש מהם ונשאר בלב ברירה עימם.

כמובן שבסיפור שלי לא הזכרתי את כל הנושא של התיקונים שהמכשירים שלי עוברים לעיתים תכופות ביותר, כל פעם במרכז שירות הטכנאים מנצלים את "מלאי הזמן" שלהם ומוציאים את המכשיר אחרי 45 דקות בדיוק, לא לפני.

סוללות שפורקות את עצמן במהירות חוסר קליטה וכו'.

עד לפני שנתים היה ברשותי מכשיר שנקרא "עלית" כן אתם לא טועים המכשיר הישן שרשת פלא פון מכרה בהתחלה וסירבי להפרד ממנו בכל תוקף.

למרות שהמכשיר היה ישן הוא לא ביקר במרכזי השירות בתדירות שבה אני מבקרת עם המכשירים "החדשים" שקיבלתי מהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אני כמוך,

כבר נגמר לי הכוח מחברת מירס ועכשיו להתחיל תביעה ייצוגית?

בזבוז של זמן לדעתי.

כאמור הנציגה לא התקשרה,

אני התקשרתי ונאמר לי "דורית דיברה איתך היום בבוקר ככה כתוב לי"

זה העלה לי את הפיוז בעוד קצת.

וקיבלתי את דורית.

היא אמרה לי את הקנס שעומד על 1800 שקל.

עכשיו צריך לחזור לאורנג' לראות מה הלאה :]

פורסם

חברת תקשורת קיקיונית שמנוהלת באוירת שכונה, שבה החברה היא הבריון שרודה בלקוחות שלו!

אין לי אפילו כוח להתחיל לכתוב את מה שאני חושב על החברה הזו!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...