Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פיאט פונטו שנת 2000 שבדיוק לפני החורף הקרב החליטה שהיא לא מוכנה להפעיל את המגב האחורי.

ניסיתי לטפל בבעיה ע"י מספר הזזות מכאניות במגב ובמתג ההפעלה אך לשווא. יש לציין שכאשר אני מסובב את מתג ההפעלה נשמע קול נקישה כמו של ממסר מהחלק האחורי של הרכב, אך המגב עדיין לא זז. ריססתי קצת את החלק החיצוני של המגב בחיבור למנוע שלו בספרי מגעים, אך גם זה לא נחל הצלחה.

האם למישהו יש רעיון לפתרון פשוט לבעיה לפני שאני הולך למוסך והוא עושק אותי ב- 500 ש"ח על החלפת מנוע ומגב?

תודה מראש 8)

פורסם

אם הצלחת להזיז את המגב ביד כנראה שמשהו במנוע באמת לא בסדר. נשמע שהבעיה לא חשמלית לפי זה שאתה מציין שאתה שומע רעש מאחור כשאתה מפעיל אותו. אם יש לך זמן/ידע/רצון פרק את הפנל האחורי של דלת תא המטען ובדוק אם משהו שבור שם ואם אתה רואה משהו זז כאשר אתה מפעיל את המגב. אם לא גש לחשמלאי רכב.

פורסם

אם מדובר בפונטו דור ראשון (שלפני הספייס) אז יתכן שדלת תא המטען קצת זזה ממקומה ולכן המגעים החשמליים הנלחצים, החשמליים שבצד שמאל למטה, אינם מול מגעי הנחושת הקבועים שבדופן תא המטען (משמאל למטה) ולכן אין מגע טוב ואין הולכת חשמל אל מנוע המגב האחורי.

אפשרות נוספת הנה שמנוע המגבים האחורי פגום.

אם אתה שומע שמנוע המגבים מסתובב אך המגב עצמו אינו זז, אז רק צריך לחזק את האום המחבר את זרוע המגב אל ציר המנוע.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...