Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני אשים פלטה 2ס"מ זהיהיה סבבה או שעדיף 1.5??

עשיתי סקיצה מעולה מקרטן ביצוע.. ממש מעולה השקעתי המון...

כל חלק שיש בדלת חישבתי ועשיתי חריצים במקומות מסוימים כדי שפסטיק שלהדלת יתלבש יפה בחזרה ככה שין לי שום בעיה לדחוף לשם כמה סנטימטר שאני ארצה...

אבל עלתה לי עוד בעיה... או שזה לא תחליטו אתם...

ציירתי עיגוש שקוטרו 6.5 אינטש על הסקיצה של הפלטה והוא ישב לי על כל החורים שעשיתי כדי להצמידה לפח הרכב בחזרה...

(אותם החורים שהעתקתי מהרמקול 5X7... בדיוק באותו מקום יש מין "דיבלים" כאלה)

תקנו אותי אם אני טועה;

צריך לחבר את הפלטה לפח הרכב...

ואז נשאר חור של 6.5 בעץ ואז לחבר את הרמקול לעץ...? ככה זה עובד?

אם כן אז אני בבעיה כי החורים שהיו אמורים להתחבר לפח עכשיו ימחקו כי הרמקול ישב עליהם...

מה אני עושה??

חורים בפח מותר??

סקיצה.JPG

פורסם

השרטוט לא הכי מדויק כי חצי ממנו במחשב...

אבל עדיין אפשר לראות שהחור ל6.5 בעצם עולה לי על החורים ככה שאין לי איך לחבר את הפלטה לפח...

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לקדוח חורים במקום אחר שיתפסו את הפלטה ואחרי זה תסמן חורים של הרמקול תקדח ואז תרכיב אותו וזהו רמקול מקובע לדלת

ושוב פעם אתה צריך לראות איך הפולס נכנסים שם הדוטק והפולס מאוד שונים בגדלים של המגנטים שלהם בגלל זה אמרתי לך שעדיף שהרמקול יהיה אצלך ביד ורק אז לדעת איזה עובי פלטה אתה צריך

ועוד משהו אני ממליץ שתקרא את חוקי הפורום ואל תקפיץ את המודעה כל חצי שעה!

בכל אופן שיהיה בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תודה אורן,

זאת אומרת שאני צריך לקדוח בפח עצמו ולא קשור לחורים שהיו קודם?.

לפתוח חורים חדשים בפח? זו הכוונה שלך?

פורסם

כן!

תראה אתה צריך שהפלטה תהיה מקובעת לדלת בלי שום קשר לרמקול כי תחשוב על זה לרגע אם הפלטה תהיה מחוברת עם הרמקול ברגע שתפרק אותו הפלטה תצא יחד איתו ומה גם לא תהיה אטימות טובה

תאמין לי לא קורה לדלת כלום עם עושים בה כמה חורים

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...