Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראי, את בעצמך אומרת שהתקלה קורית רק לפעמים, ושגם לך היא לא קרתה בנסיעות שלפני ביצוע הבדיקה (וגם לא מייד אחרי). מאוד יכול להיות שכך היה גם במכון הבדיקה, ולכן למעשה, אין לך שום הוכחה שהתקלה לא החלה רק אחרי הבדיקה.

סעיף ההשתפות העצמית מאוד תמוה בעיניי, אבל זה לא משנה את העובדה שככל הנראה אין לך בסיס לטענות נגד מכון הבדיקה, מכיוון שאין לך שום דרך להוכיח שהתקלה היתה קיימת בזמן הבדיקה.

מה שכן, אני ממליצה לקבל הצעת מחיר מעוד מקומות, בעיקר אם המחיר שנקבת בו ניתן לך ע"י מוסך מורשה. את יכולה למצוא המלצות לכמה מוסכים באיזור המרכז בפורום של המלצות על בעלי עסק, ולברר טלפונית. יכול להיות שתופתעי לטובה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
ברכב משנת 2001 לא צריך לתקן הכל.לא מדובר בבעיה אקוטית.בטח ובטח לא בכזו ששווה לשלם עליה 1400 שקל.

קודם כל אני מחזק את מה שרשום פה.

דבר נוסף את ה1400 שקל אני הייתי שומר לצמיגים או טיפול או בלתם אחר שיגיע.

אביב8)

פורסם

המנגנון הזה בד״כ מכני לחלוטין ואפשר לתקן את זה לבד (לנקות ולשמן קצת בפנים) לא מסובך מידי ולא לבעלי ידיים שמאליות.

• תוכן חדש...