Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישן חמצן ב-volvo s80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כמה שבועות נדלקה לי ברכב נורד הלמדא עם הודעה שיש בעיה במערכת הפליטה ניגשתי למוסך וולוו מורשה (שאני לא מרוצה ממנו מהטיפולים הקודמים) והוא אמר לי את הדברים הבאים במדויק: "אין מה לעשות הלך חישן חמצן אחד אבל צריך להחליף את כל ה 4 כל חישן חמצן יעלה בסביבות ה1000 שקל וזה לא כלל את העבודה"

זה נכון שאם חישן אחד הלך צריך להחליף את כל ה4? אם כן

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג חישני חמצן במחיר הוגן??

והאם אני יכול לקבל המלצה על מוסך וולוו אמין הכי חשוב אמין! מאזור ת"א והסביבה

פורסם

שלום,

לפי מה שקראתי בפורומים בחו"ל המחיר הגיוני לסנסור מקורי,

ישנם תחליפיים ב 40$ בערך אך לא ממליצים עליהם.

לגבי אם צריך להחליף את כל הארבעה לא ראיתי התיחסות לכך ולכן אני מאמין שאולי הדבר אינו נכון - שאל במקום נוסף.

כמו כן ייעצו לבדוק MAF סנסור וצינורות וואקום לפני שמחליפים את החיישני חמצן.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

ישנם שני יצרנים גדולים בעולם שמתעסקים עם חיישני חמצן.

אחד זה בוש והשני זה ברו. תברר את המק"טים של החיישנים וגש עם זה לחנות חלקי חילוף של רכבים.

במקום 1000 לחיישן יעלה לך משהו כמו 480 לחיישן.

בכל אופן כדי לך לקבל ייעוץ, ממוסך מורשה אחר בקשרלצורך שבהחלפת ארבעת החיישנים(לי אישיתי לא נראה הגיוני). אני חושב שמספיק שתתקשר למוסך המרכזי, ותבקש לדבר עם נציג טכני (יועץ שרות).

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אישית אני לא ממליץ על סימל הוא גנב ורמאי גם טיפלתי בשני רכבים אצלו וגם קניתי ממנו רכב ופתאום אחרי כל טיפול הרכב חוזר למוסך כל פעם בעיה אחרת , יש לך את מוסך שי באזור תעשיה בחולון שהוא מטפל בוולוו אני ממליץ עליו בחום .

פורסם

רכב שיש בו הרבה תקלות לא תמיד זה בגלל המוסך וגם לי אישית יש והיו מכוניות שבכל פעם צצו להן בעיות שונות למרות שהייתי איש מוסך ותקנתי אותן כשורה.

מעניין שבקישור המצורף הממצאים אחרים ונא לשים לב לצורת הבדיקה שהם בצעו (כמו כן נא תשומת לב לתגובה 28).

www.nrg.co.il/online/16/ART1/009/477.html

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי לין - בגלל זה רשמתי אישית בהתחלה , כל אחד והתיקונים שלו אני טיפלתי (המשפחה ) אצל סימל קרוב ל 10 שנים (נראה לי ) ואחרי זה עברנו למוסך איילנד בת"א ואחרי זה לשי ופתאום אחרי שמשלמים קצת יותר (אצל מוסך שי) הרכב תודה לאל כבר שנתיים בלי תקלה.

אל תשכח זה גם תלוי בדגם של הרכב יכול להיות אצל סימל הוא יותר מקצועי בלטפל בS80 ובדגמים שלי הוא לא , יש פה הרבה קרטריונים.

• תוכן חדש...