Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב הסיכויים שהסרט שהורדת הוא בפורמט MKV , הPS3 צריך המרה לקונטיינר של MP4 דרך תוכנה כמו ps3-video-converter או Ps3 video 9 - אחר כך - להעביר בסיפרייה המתאימה (אם אני זוכר נכון - צריך ליצור ספריית VIDEO על DISK ON KEY אם ככה אתה מעביר) ולנגן.

יש עוד דרך - אם יש לך מחשב חזק - שידור מהמחשב לPS3 בעזרת תוכנה כמו TVERSITY (למיטב זכרוני - עד כדי טעות כתיב) שממירה ושולחת את הוידאו בזמן אמת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הרעיון שלי הוא לקנות PS3 במקום לקנות מחשב חדש. יש לי פנטיום 4 2GHZ. המחשב עובד בסדר אבל אני לא יכול לראות סרטי blu-ray שהורדו מהאינטרנט, הם הולכים קצת בתקיעות. לכן אם אני אוכל לראות את אותם הסרטים דרך PS3 אני אמנע מלקנות מחשב חדש ולהסתפק רק בPS3 .

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

א.הטלווזיה שלך תומכת HD ? אחרת לא ממש תרגיש הבדל........

ב.אתה צריך PS3 גם למשחקים או שאתה מתכוון להשתמש בו רק לסרטים ?

ב3 אלף אתה יכול להרכיב מדיה סנטר שלם כלל הקלטת תוכניות PVR ובקיצור הכל הכל.......

פורסם

רגע, אם אתה מוריד סרט בלו-ריי, אתה צריך גם צורב בלו-ריי (כן ? לא ?)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק צורב בלו ריי עולה כמעט כמו PS3 אז....

מה שאפשר לעשות (וזה נתמך ע"י המערכת) זה להתקין לינוקס + חבילת מקודדים ואז לראות ולהוריד ישר לPS3 סרטים מהאינטרנט כולל HD.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

גם בשביל משחקים, בעיקר בשביל GT5 וכן, תהיה גם LCD תומכת ב HD.

אז מה עושים? אפשרי ופשוט או שזה כאב ראש?

אין צורך בצורב בלו-רי שכן הסרטים שיש באינטרנט רובם ניכנסים בדיסק DVD 9.

בשביל מה הפליסטיישן מגיע עם דיסק קשיח? אי אפשר לחבר אותו למחשב, להעביר את הסרט לפלישטיישן ולראות מהדיסק הקשיח של PS3?

פורסם

אפשרי ופשוט יחסית.

יש אפילו הוראות בספר המקורי של הPS3.

הPS3 מגיע עם דיסק קשיח לדמויים , סרטים ומוזיקה (ואתה תגלה כמה כיף וכמה הם חשובים כשתקבל אחד)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תזכור שיש הבדל בין FULL HD

לHD READY רגיל

כספית זה כמה אלפים

טכנית זה לא מעט

נ.ב

אתה מדבר על זה שאין אופציה נוחה להעברה חוץ מכרטיס הרשת האלחוטי שהפלייסטיישן מצוייד בו?

פורסם

אני יודע מה ההבדל בין HD מלא להכנה. אני מדבר על 1080 שזה המלא.

חשבתי יותר בכיוון של לקנות את הפליסטיישן עם ה40 ג'גה בלי הWIFI. כנראה שלא תהיה ברירה ולהשקיע יותר ב60 ג'גה בשביל לקבל הכל.

פורסם
א.הטלווזיה שלך תומכת HD ? אחרת לא ממש תרגיש הבדל........

המסך מחשב שלי מראה לי טוב מאד הבדל בין DVD לבין 720p לבין 1080p (רק חבל שהוא לא סוחב את ה1080 לרוב).

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...