Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך מכונאי חכם !! כנראה שהוא חבר של זה שממליץ לפרק את התרמוסטט ברכבים כי זה לא רלוונטי לארץ.

פולו,גולף, האם בחורף הטמפ' בישראל ובמיוחד בלילה יורדת מתחת ל-10 מעלות צלזיוס במישור החוף ? כן או לא ?

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב בלי להיסתבך סמתי איזה פין בתוך הקפיץ כך ש פתח הקר יהיה פתוח תמיד,אולי יותר מאוחר יתקין פילטר פתוח.

מעניין לכל מישה יש לו את החלק הזה באוטו אולי כדי שתבדקו,האם זה תקין אצל מישהו בכלל במכוניות מהשנים האלא?

פורסם
אכן המערכת כמעט ואינה חיונית לארץ, אולי רק לשוכני ההרים שהטמפ' בחורף שואפות לאפס.

דניאל, אנא הסבר למה אתה חושב שהמערכת אינה חיונית ? הרי בימים קרים (בחורף) המערכת מאוד יעילה ומספקת אוויר חם לבערה בימים קרים כאשר הטמפ' יורדת מתחת ל-10 מעלות צלזיוס ולא חסר ימים כאלה.

אני עדיין לא בטוח אבל נראה לי שהשסתום מתחיל להפתח בטמפ' גבוהה יותר, ובטמפ' של 10 מעלות השסתום פתוח לרווחה.

בקיץ במידה והמערכת תקינה אזי נכנס רק אוויר קר אז למה לבטל אותה ? למה לא לשמור על המערכת תקינה בעלות של 200 שקלים לשסתום.

פורסם

מאוד פשוט, לוקח כמה דקות לאויר מסעפת בפליטה להתחמם, כאשר הטמפ' היא לא ממש נמוכה כמו אצלינו בחורף, המערכת תעבוד בדיוק דקה או שניים ולכן האפקטביות שלה ממש נמוכה או גורם שולי. למעשה זה נועד למנוע מצב של קפאון בבית המצערת או לוע הקרבורטור ולמנוע תופעות של עיבוי דלק על דפנות הסעפת. תופעות אלו ממש מינוריות בטמפ' מעל 0 מעלות סלזיוס.

פורסם

ברכב המדובר מותקן חיישן לחץ וחיישן טמפ' בסעפת היניקה וכמו שאנו יודעים המידע הזה עובר עיבוד על-ידי מחשב ניהול מנוע מסוג Magneti Marelli 1AV.

האם ביצועי המנוע לא השתנו בימים קרים בטמפ' של מתחת ל-10 מעלות צלזיוס ?

ולמה לא להשקיע סכום של 200-300 שקלים ולהחליף את החלק ולתחזק את הרכב בצורה נאותה ?

פורסם

בדיוק ההפך, מערכת בקרת המנוע אינה מודעת למצב התרמוסטט אויר, המחשב יתן דלק וקידום הצתה בהתאם, גם אם האויר "הלא נכון" יכנס למנוע.

אם החלפה של החלק הנ"ל זה מה שיגרום לו להרגיש כי הוא מתחזק את הרכב בצורה הנאותה ביותר שילך על זה, אני לא חושב ככה, שיתקע אותו לאויר קר וישקיע את הכסף בשמן מנוע איכותי ויקר, אלא אם כן הוא גר בנווה אטיב.

אתה כנראה גם לא ממש יודע מה המחיר של החלק כי כל הודעה שלך הוא עולה באיזה מאייה. אולי ננעל את השרשור כדי להקפיא מחיר?

:-D

• תוכן חדש...