Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה כזו - מי אשם ומה קורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זכור לי מקרה דומה שהיה כאן בפורום עם בעל 306 שהתנגש במאזדה 6, שווה חיפוש!

כוונתך למקרה הזה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=110116

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה כל.

כולנו (אבל כולנו) טועים בשיקול הדעת בכביש. אבל כגישה לחיים אני במקומך הייתי לוקח את האחריות והאשמה עליי, לומד את הלקח ולא מנסה לפשפש ולחפש מדוע גם השני טעה. הנהג שפגעת בו אכן נהג לא נכון בכך שלא היה צפוי ופעל בפתאומיות, אבל דחילק, זו לא ממש "רשלנות תורמת"

את הלקח למדתי, והאשמה מן הסתם עליי.

אני לא מחפש לחלוק את האשמה עם אחרים - מבחינתי עצם זה שעקפתי בצורה לא זהירה (קרוב לצומת) כבר עושה אותי מספיק אשם בשביל לחשוב מה אני צריך להסיק לפעם הבאה.

אני לא מחפש ללמד אחרים לנהוג - אני למדתי את הלקח ממה שקרה והפנמתי אותו, תאמין לי.

והכי חשוב - ברגע שראית את הצומת במקום ליהיות עסוק בלתת גז כדי לעקוף - היית צריך ללחוץ על הברקס ולהכנס מאחוריו (כי את הצומת בטוח ראית מספיק זמן לפני, שלא לדבר על מה היה קורה אם נהג היה יוצא מהצומת לכיוונך או משהו דומה)

ידעתי על קיומה של הצומת במקום, הכביש לא חדש לי - יש במקום מספיק שדה ראייה (שטח מישורי בלי גדרות ובלי כלום) כך שיצאתי לעקיפה מכיוון שראיתי שאין בקרבת הצומת אף אחד, וחשבתי שהוא לא הולך לפנות לפי סגנון הנהיגה שלו באותו רגע.

הבעייה היא, שבדיוק כשהתחלתי לסיים את העקיפה, הוא פתאום החליט שהוא שובר את ההגה שמאלה תוך כדי איתות בשביל הפוזה.

אז הלקח הוא - לא לחשוב יותר מדי.

לתכנן את קו הנהיגה, לחכות עד שהנהג השני יפעל - ואז לעשות מעשים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
לגשת למיון ע"מ לדווח על פגיעה מתאונה אפשר לעשות עד 24 שעות לאחר התאונה בלבד.

אחרת - אנשים היו נזכרים פתאום שלפני 8 שנים..

אם הוא עוד לא הלך - הוא כבר לא ילך.

ממש לא נכון !!!

אפשר ללכת מתי שרוצים לקבל טיפול רפואי ואין שום חוק בעניין זה. ברור שמי שיבוא חודש אחרי התאונה ויתלונן יתייחסו לזה בספקנות.

במקרים רבים הפניה לחדר מיון היא אחרי יומיים-שלושה וזה סביר וגם מרבית האורתופדיים אומרים שפגיעות צוואר וגב סביר שיתחיל לכאוב אחרי יומיים-שלושה.

אם הוא כבר פגש עורך דין העוסק בתאונות ונזיקין (כמו הח"מ) סביר ש"המליץ" לו ללכת לחדר מיון ואז הוא גם ילך למשטרה.

הדרך שנראית לי הכי סבירה כדי למנוע זאת היא להודיע לחברת הביטוח שלך שאתה אשם ואז ישלמו את הנזק שלו ולא יהיה לו תמריץ ללכת למשטרה או שאתה תשלם לו ישירות (תלוי בסכום).

• תוכן חדש...