Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם זה קצת מאוחר כי אבא כבר קנה את הרכב אך עדיין אשמח לדעת מה אתם חושבים על הבדיקה....

מנוע מערכת קירור מערת דלק מערכת הצתה - רעשים ונקישות פנימיים. מנוע לאחר תיקון,נזילות שמן , תושבות מנוע פגומות , קורוזיה וסימיני נזילה בחיבורים , רצועה פגומה.

מערת פליטה- תקין.

סרן קידמי ומערכת היגוי - נזילת שמן במערכת הידראולית.

קפיצים- תקין.

שילדת מרכב

ליקויים בעלי משמעות נמוכה- תיקוני תאונות בגוף הרכב +ספים , מעיכות בקורות תחתית, סימיני פירוק והחלפת חלקי מרכס, פגיעות פח ופגמים בצבע.

העברת כח -נקישה השהיה בשילוב במעבר הילוכים , שמן כהה שחיקה בדיסקיות הילוכים , נזילת שמן תיבת הילוכים , חופש ונקישות בציריות , תושבת תיבת הילוכים פגומה , רעש מערכת הנעה.

דבר נוסף....

היום בבוקר הנעתי את הרכב לאחר יומיים שלא נסע והיו נקישות מאוד חזקות במנוע, כאילו המנוע עובד בלי שמן- מוכר באימפרזה?!

אמשח לשמוע את דעתכם בנושא...

תודה.

פורסם

אם היית שואל לפני שהיית קונה הייתי אומר לך שלא ליקנות כי יש הרבה מה לתקן ולא מעט כסף..

כמה קנית את הרכב ומה המחירון שלו?

אני שואל כדי לדעת אם המוכר מכר לכם את הרכב עם מחיר זול כי יש לרכב ברבה רעשים וליקויים..

פורסם

דבר נוסף....

היום בבוקר הנעתי את הרכב לאחר יומיים שלא נסע והיו נקישות מאוד חזקות במנוע, כאילו המנוע עובד בלי שמן- מוכר באימפרזה?!

תתחיל בזה שתעשה "טיפול 10,000" ע"מ ליישר קו.. ז"א פלאגים, שמן מנוע, שמן גיר ונוזל קירור

יכול מאוד להיות שהשמן לא בצמיגות הנכונה, אתה צריך 5W30 אם אני לא טועה.

• תוכן חדש...