Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - האם ידוע על שינוי קרוב במס הרכישה על רכבים? אם כן - מתי וכמה?

תודה מראש, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לפי מה שקראתי כבר מינואר 2008 המס אמור לרדת על הרכבים החדשים בכמה אחוזים (אבל בכל זאת משמעותיים).

היה רשום על כך לא מזמן באחד מהעיתונים מעריב\ידיעות אחרונות. (המס יירד בהדרגה עד 2013, עד 60% כשכיום המס על הרכבים הוא כ-82-84 אחוזים לפי זכרוני).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ראשית מדובר על מס קניה, אכן הוא עתיד לרדת בתחילת 2008 .

הוא יירד בשיעור של 6% (84% --->78%).

תהיי ירידה של אלפי שקלים ברכבי קבוצה 2 .

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לפי ידיעתי מדובר מ-95% ל-75%. בזמן הקרוב.

ממה שראיתי ושמעתי בדיווחים מהימנים, לא מדובר על יותר מ-11 אלף שקל הוזלה במחיר למכוניות כדוגמת מיצובישי פאג'רו ואאודי A3.

פורסם

אז זהו שלא, 95% מס היה בשנת 2005. כיום המס עומד על כ-84%, והירידה הצפויה היא בהדרגה ל-60% תוך כמה שנים, כשב-2008 הירידה היא של מספר אחוזים, עד 76% אם אינני טועה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה. אז אם אני מתכוון להזמין פיקאסו שיגיע בעוד חודשיים, קרי בדצמבר ומחירו כיום כ-157 א"ש, בכמה הוא אמור לרדת? ובמידה ואני משחרר את הרכב לאחר 1.1.08, אני אשלם מס מופחת?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אם אתה קונה את הדגם שנמצא בקבוצה 4 אזי המחיר צפוי לרדת ל-146000 ש"ח, וצריך שהרכב ישוחרר אחרי ה-1.1.08

דגמים הנמצאים בקבוצה 5 (רוב דגמי הפיקאסו שייכים לקבוצה זו) לא בהכרח יוזלו, הוזלתם של דגמים אלה תלויה בשיקוליו המסחריים של היבואן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...